- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
[SiLveR]
csendes tag
Now delayed according to Vodafone. Vmit tökörésznek rajta a pirosak. Kíváncsi lennék mi az a bug ami csak a vodkának jött elő.
Telfortnál 300 perces 25€/hónapos előfizuval vagy a királyi szolgáltatónál 325 perc + mobilnet 39€/hónap és szaladhatsz a gratis HD2-vel.
Szerk: A Telfortnak vicces utánaszámolni: 24*(24+1)*270=168750 huf... Nem akarom tudni mennyiért kapják a szolgáltatók a telefonokat a földi halandókhoz képest.
Mindkét esetben ehhez még hozzájön 25€ egyszeri szerződéskötési költség, ugyhogy mégsincs ingyen no.[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
-
Integra
titán
válasz [SiLveR] #114 üzenetére
mutasd már az oldalt (bár hollandul nemtok), németeknél is elég jóélet van, de itt nem vágják azért utánad se a hd2-t, se a prét, se a szifont ingyen, de még a hero-t sem..
meg ha épp 0 euróval adják is, a havi törlesztőben úgyis kifizeted....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
[SiLveR]
csendes tag
Hehe, jaja, néztem is anno hova dugták el rajta a billentyűzetet mire kiderült hogy a marketingesek épp nem voltak következetes kedvükben. Aztán a debütálásra csak kijózanodtak
Hát, G1-et bevállalni bátor dolog volt Nem csodálom hogy leváltottad a kis robit.
Lehet hogy egyszer én is kinövöm a hardware-es billentyűzést de sztem hamarabb találják fel a gondolattal történő vezérléstNa mára tényleg lekapcsolom magam
Üdv -
-
[SiLveR]
csendes tag
Ugye? Ezt a ROM-ot egy holland srác dobta össze. Rátettem egy SPB MS 3.5-öt és kész.
Ezt a videot meg az Xperia elleni keresztes hadjárat második felvonása váltotta ki belőlem.
Rezizsztívség tiszta sor, ma már én is kapacitívat keresnék.
Majd meglátjuk milyen lesz a Toshiba K01 meg a HTC TP3, merthogy
QWERTY nélkül mit téérek éééén... -
[SiLveR]
csendes tag
Hehe, ez jó volt.
Ebben teljesen egyetértünk.
Nem is értem hogy gondolta a SE ezt az egész software kérdést.
Az első ROM vér gáz volt, a 3.-ra javult fel valamennyire, de még az is lassabb volt néha mint ami egészséges lenne, pedig a vasban lényegesen több van, lásd a déli videom lassu_xperia_x1.avi névvel.A HD2 pár hozzászólással ezelőtt merült fel, hogy az mekkora királyság. Karma azt nyomkodja mostanában és AS is ajánlja többet között. Nekem is szimpatikus volt ráadásul jutányosan hozzájuthatnék, mégsem ugrálok már utána.
-
Inarus
addikt
válasz [SiLveR] #114 üzenetére
"Pedig most Hollandiában verem a brét egy ideje és itt egy teljesen átlagos 2 éves előfizetéssel ingyen utánad dobják a HTC HD2-őt." Ez hogy vág a témába?
ja, amúgy marha logikus: bocsássuk már meg a SE-nak, hogy lassú a csúcsmodeljük, hisz nem baj az... még akkor sem, ha már mindenki más, erre a platformra is alkotó cég jobbat dob ki mint az egyik világmárka...
Ha sebesség kell vegyen az ember ájfónt? Ez remek érv az év végi céges beszámolóknál: "A forgalom csökennése a csúcskategóriában nem probléma, azok akik nem a mi termékünket vették le vannak kakilva a kakás pénzükkel együtt..."
[ Szerkesztve ]
-
[SiLveR]
csendes tag
Hát igen, én is így gondoltam egy darabig.
Vártam a Snapdragont mint a messiást.
Aztán kijöttek a 6.5.x ROM-ok és el is tettem a kérdést a spájzba.
Kényelmesen elvagyok az X1-gyel amíg ki nem jön egy lényegesen jobb QWERTY mobil.
Pedig most Hollandiában verem a brét egy ideje és itt egy teljesen átlagos 2 éves előfizetéssel ingyen utánad dobják a HTC HD2-őt. -
[SiLveR]
csendes tag
-
válasz [SiLveR] #108 üzenetére
Gratulálok . Nézd meg jobban azt a <csúnyaszó> oldalt.
Minden főzött ROM-nál az áll, hogy várnak a HardSPL-re...Persze tudom, hogy cmonex és Olipro hamarosan dolgozik rajta, magam is beszéltem cmonex-szel. Meghát mégiscsak HTC-ről van szó, így nem esélytelen.
A szerkesztésedhez meg: Nokiákhoz igazán sok főzött szoftver létezik
Szóval egyszerűen és szépen szólva: bullshit.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
válasz [SiLveR] #105 üzenetére
Na akkor hajrá, klattyannyál nekem egyet HD2-re is.
Egyébként ha az SE nem annyira kegyes mint a HTC, hogy elérhetővé tegye a bootloadert, vagy kicsit szigorúbb ellenőrzéseket tesz a flashelés köré, akkor cseszheted a főzött ROMokat.
[ Szerkesztve ]
-
[SiLveR]
csendes tag
válasz Destin4tor #104 üzenetére
Nem értem a usereket.
Aki gyors, folyékony kezelőfelületet akar az vesz szifont.
Aki sokféle programot akar futtatni és nem csak az adios amigoval akar navigálni, vagy pl software alapú TMC vevőre vágyik, az meg vindóz mobilet vesz, pl sexperiat.
Hogy lassú gyárilag? Jakérem, aki winmozni akar, az kibontás után klattyan egyet ide: [http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=471]
és letöltéssel együtt fél óra múlva már nem fog sírni az a sok kritikus száj.
Tudjuk már helyén kezelni a dolgokat.
Igen, nagyon lassú az az 528 MHz-es proci és ja, borzasztóan nehezen kezelhető az én apró pici ujjaimmal is:
[lassu_xperia_x1.avi][ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Itt másik magyar teszt:
link
Itt sem kímélték hasonlóakat írtak:
Sony Ericsson Xperia X2 - megint bukás lesz? (jó cím )Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Luser2000
addikt
androidot neki, aztán "hagy szóljon" ...
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Ricardo
titán
Úgy néz ki a SE és a Win valahogy nem jó párosítás. Talán a Droid
-
törölt tag
ez a gombsor elsőre, így a képeken keresztül olyan retrós hatású. mint egy kb 20 évvel ezelőtti - akkor minőségi - számológép billentyűzete. persze ez az előzetes bemutatóból úgy tűnik nem befolyásolja a használhatóságot.
-
forgonati
őstag
OK, értettem én. Csak akkor is rohadt soknak tünik. Egy telefonhoz - vagy mi ez már - képest. A gépemre kevesebb alatt megy fel a win7
Amúgy meg mindegy, igyis ugyis lassú, ilyen telefontól sokkal többet várnék. Gyenge a hardver, na. Hisz némely okostelefonban már 1 gigán ketyeg a processzorKeelah Se'lai!
-
Onderon
senior tag
szegény X2 megint hatalmas bukás lesz. vastag, rossz konstrukció, rezisztív képernyő, lassú processzor, rossz oprendszer. tökéletes bukás.
-
Remélem leszólnak a programozóknak az SE háza táján, hogy kapják össze magukat, mert ez így vérciki.
-
IKuresZI
tag
Hát ez szerintem valami förtelmesen ocsmány...
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
erdoke
titán
Meg lehet oldani, ha eleve mindaz a ROM-ban van. Olyankor a csak a SIM kártyának megfelelő konfigurálás, esetleg kijelző kalibrálás fut első alkalommal.
(#89) Avicularia
Az Acer F1 400, a HD2 meg 550 euró? SE LOL
500 euróért Touch Pro2-t kapsz, ami minden szempontból köröket ver az X2-re, pedig ugyanarra az alapra épül.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
plus44
veterán
Az SE megint brillírozik...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Zsolto
őstag
Hehe, jót mulattam a T. Tagok hsz-ein, egyesek a fejükben felgyűlt gőztől elfelejtettek nem csak olvasni, hanem magyarul is .
A készülék véleményem szerint gyönyörű, nekem nagyon bejön ez az elegáns, feszes dizájn.
De a cucchoz bottal se nyúlnék, pedig volt már HTC vasam (TyTn), most is WinMo az első telefonom (i780), és a SE unalomig ismert szoftverét, készülékeit is nagyon kedvelem (a második telóm egy W910i, és teljesen bodog vagyok vele).
Szinte paradoxon, hogy három alapjában véve remek hozzávalóból itt mégis olyan katyvasz született, ami soha nem menne le a torkomon. Bár nem is: a csokikrém is finom, a fokhagymát is szeretem, meg a túrós táskát is, mégse ennék csokikrémes-fokhagymás túrós táskát .Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Depression
veterán
Mikor az m600-ra az lett mondva, hogy lassú, rá egy évre ugyanaz a vacak került a p1i-be. Most ugyanez mégegyszer. Elmeroggyant csapat! Pedig de imádtam őket. Így semmi esélyük.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
@matthew@
őstag
Szerintem a sebesség nem nagyon fog javulni ugyanis akármilyen SE-t fogtam a kezemben és nyomkodtam az mind olyan gyors volt mint egy kivénhedt csiga és ez sztem az összesre igaz (legalábbis amiket próbáltam). igazából a gond itt már ott kezdődik h az van ráírva h Sony Ericsson na ebből már annyit lelehet vonni h lassú és esetenként még fagy is rendesen, de remélem nem lesz igazam és a se-nek végre lesz egy jó telefonja.
Matthew 24:42
-
madstunt
addikt
Hmm nem a legjobb az előzetes alapján a teló de nekem mindegy,mire veszek ilyet minimum fél éves lesz addigra meg az újabb fw-k majd javítanak a helyzeten(meg esik bőven az ára )... mondjuk néhány másik tesztben is látszott hogy nem szélvészgyors de elviselhető
Mellesleg ha normális az optimalizáció akkor az az 5-600mhz is elég kéne legyen...
[ Szerkesztve ]
-
HardSanyeee
őstag
30-40 perc? Az én 208 Mhz-es procival ellátott telefonomnál nem több mint 8 perc az első telepítés
A rezisztív kijelző szerintem nem olyan nagy probléma.
Amúgy nem nagyon akar összejönni SE-nek ez a WM vonal.
-
madarasz92
őstag
Ez nagyon gyenge proci ekkora tudásu gépbe...
-
forgonati
őstag
Bekapcsolás után 30-40 PERCES várakozás? Mi a picsa??? Ez most komoly? Nemár. Nekem néha már az is sok mikor az N95-öm bekapcsol, pedig ott max 15 másodperc a kényszervárakozó. Én biztosan megőrülnék ezzel a telefonnal.
Gyanús nekem hogy nem lesz ennek nagy sikere. Hiába fogják optimalizálni orrba-szájba (már ha fogják egyáltalán) eleve gyengusz már a hardver. Ne legyen igazam, nem akarok vészmadár lenni, de ez a telefon nagyon soványka leszKeelah Se'lai!
-
Integra
titán
na igen, annyira lehetett a cikken ezt érezni, azon mosolyogtam, hogy legszívesebben leírnátok, hogy ez egy nagy ......., de külön kihangsúlyozzátok, hogy rövid előzetes..
szerencsétlen se-s csávó, akinek ezzel kell foglalkoznia, nem lennék most a helyében, de nem ő tehet róla.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Miért van egyáltalán PDA részre szükség? Ezek telefonok, nem PDA-k... Persze a régi dolgok maradhatnak ahol vannak (pl. iPAQ 214), de...
Most azt hiszem ez az új vesszőparipám, valaki elmagyarázná, mi is a különbség egy WM-es okostelefon és egy iPhone/Android között, amiért PDA-t kell kiáltani?
Szerintem PDA + telefon = okostelefon, de kíváncsi lennék más nézőpontra...
[ Szerkesztve ]
-
kokyt
senior tag
-
erdoke
titán
Hát igen, ha az OmniaLITE-ba is tudtak 667 MHz-es ARM11-et pakolni, ami ráadásul kevesebbet is fogyaszt, akkor nehezen érthető, hogy miért ezt erőleteti még a SE, aki nem tud optimalizálni.
Ha lényegesen olcsób lenne, mint a snapdragonos, nagyobb kijelzős Acer F1/neoTouch, akkor azt mondanám, SE fanatikusoknak elmegy, de biztos, hogy minimum 140e Ft-ot elkérnek majd érte.A legjobb aláírás a héten
-
AS
félisten
Igen igaz, de akkor illene 2009 végén egy jobb procit belerakni...
Meg azért IGO, meg nagyobb programoknál lehet érezni hogy milyen proci van a gépben (tehát külsö alkalmazások) Vagy játékok.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
joey04
titán
igazából nem is feltétlen ezzel van a baj, mert a HTC megmutatta, hogy jó ez a proci egy nagyon komoly felületnek is, ha jól van optimalizálva, csak a videónézés a gáz rajta, az meg sokaknak lényegtelen. tehát ha jól optimalizálnák, és normális áron jönne, akkor nem lenne vele gond. De a többi sz*rság ami le van írva... na az tipikusan SE. ismerve a gyártót drágán jön és lassú lesz. Főleg, hogy itt a sok fan azzal sem védekezhet, hogy messze még a végleges, hiszen pár hét elvileg és kezdik árulni. Arról nem is beszélve, hogy ha a SE úgy adta oda, hogy ez tesztelhető, akkor nem sok semmit fognak rajta javítani...
kuka
-
Nem jött át a cikkből, akkor most ezt is a HTC gyártja, vagy ez már szigorúan SE tákolmány?
-
Rickazoid
addikt
Ránézve arra az épületes képernyőképre azt hittem, hogy OpenTTD van rajta.
Szomorú, hogy ilyesmit kell olvasni, régen kedveltem a SonyEricsson telefonokat, talán maradniuk kéne a csak telefon vonalon és elfelejteni az okostelefonokat és PDA-kat.
Vagy vegye meg őket is az Acer, talán lenne valami belőle.Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
erdoke
titán
Ha csak nyers CPU erőről van szó, az ARM11 528 MHz-éhez képest a Snapdragon 1024 MHz-e általában legalább 3-szoros teljesítményt produkál. Ezt optimalizálással nem lehet behozni, illetve nagyon el kell qrni egy szoftvert ahhoz, hogy ne legyen (sokkal) gyorsabb a másodikon.
Vannak jó reszisztív kijelzők, amik jól kezelhetők ujjal is. Kisebb méretű kijelzőn kevésbé van szükség böszme ikonokra és gombokra, hogy eltaláld ujjal, mert pontosabb a rezisztív. Egy Omnia II vagy Touch Pro2 kijelzőjén különösebb probléma nélkül lehet ujjal vezérelni a szoftvert. A Xperia II problémája a túl kicsi kijelző.
Az meg, hogy miért nem vették meg legalább a Samsung 800 MHz-es ARM11 prociját az új készülékbe, hát no comment.BTW, nem kellene ezt átpakolni a PDA témakörbe?
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
svili
tag
válasz bentsze88888 #55 üzenetére
Nekem ez is irreálisnak tűnik - hiszen működő WM van a telefonon előre telepített programokkal..
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
-
kokyt
senior tag
Alapjában véve szerintem ezzel semmi baj nem lenne, csak az árakkal nagyon el vannak szállva. Sok gyártó csinálja ezt, és érthető is. Ha mindezt meg lehetne kapni kártyafüggetlenül 60-80k-ért. akkor még beleférne, az még ok. A gond inkább, hogy majd egy 100-assal magasabb lesz az a kezdő Olyan árral meg tényleg nem tudom ki fogja megvenni, ha a piacon van ezer meg egy egyértelműen jobb telefon.
svili:
Az első bekapcsolás különösen borzalmas, körülbelül 30-40 percet kell várnunk arra, hogy a gyári szoftverek feltelepüljenek
[ Szerkesztve ]
-
svili
tag
"Felfogod a fejeddel?"
Még nem tituláltak értelmi fogyatékosnak a MA fórumain.. Köszönöm a "bókot"!
Igen, olvastam hogy a teszt az X2-ről szól - minthogy az elődjét - X1 - többször volt alkalmam kipróbálni ezért írtam erről..
Viszont a hozzászólásomban említett konkrét kijelentés felett Te is elsiklottál: a tesztíró egy durva elírási hibát követett el a 30-40 perces programbetöltést említve.
Mielőtt engem kioktatsz/kioktattok, ezt javítani kellene...
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
bcbeci
csendes tag
Ez a teló szánalmas és unalmas. 1000+1 ilyen és ettől jobb van a piacon. Mit akarnak ezzel?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Akkor kezdjük elölről:
1. Kaptunk tesztre egy X2-t.
2. Bocha használta egy hétig
3. Iszonyatosan lassú, béna, optimalizálatlan trutymó
4. Felhívtuk az SE-t és megbeszéltük velük, hogy ez max preview, mert nem létezik, hogy ez a végleges.Felfogod a fejeddel? Ha ezt teszteltük volna, akkor az még durvább arconcsúszás. És akkor jössz te a vaskos elfogultsággal? Hello! Direkt adunk a szerencsétleneknek még egy esélyt.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
kokyt
senior tag
Miért van az, hogy mikor elolvastam nekem teljesen egyértelmű volt? Jelölöm a hangsúlyt:
rezisztív TFT-panel felépítéséből adódóan a ceruzával, nem pedig az ujjal való nyomkodást kedveli
Senki nem mondta, hogy csak cerkával működik. Te értetted félre, ráadásul túl is reagáltad
svili: Egy tökéletesen működő P1-ből azért nem lehet egyenesági következtetéseket levonni egy X2-re. Ezt gondolom te is belátod. Nekem is volt sok SE, szerettem is őket egytől egyig. De amit az x sorozattal művelnek (meg manapság úgy általában) az kimeríti az epic fail fogalmát.
[ Szerkesztve ]
-
svili
tag
"Az első bekapcsolás különösen borzalmas, körülbelül 30-40 percet kell várnunk arra, hogy a gyári szoftverek feltelepüljenek — ilyet én még komolyan nem láttam."
A 30-40 percet egyszerűen nem hiszem el - ezalatt egy asztali oprendszert fel lehet rakni, mint már említették előttem.. (Ha elírás, akkor sürgősen javítandó!)
A 30-40 sec sem túl reális - a készülék elődjét (X1) többször kipróbáltam és ilyen brutális lassú programbetöltődést nem tapasztaltam. De legközelebb lemérem, hogy mennyi idő alatt vált panelt és töltődnek be a progik...
Sajnos az egész tesztre jellemző a vaskos elfogultság - hogy ne mondjam rosszindulat.
Engem persze le lehet majd fanatikusozni, merthogy megelégedett P1i tulajdonos vagyok már évek óta.. Annyira, hogy még az új "üdvöske" Androiddal működő telefonra sem cserélném el jelen pillanatban a jó öreg P1i-t (qwerty billentyűzet, remek zenelejátszó [mutassatok ilyet, Androidost], használható kamera, teljeskörű Office-kezelés stb.)
-
Lirion
addikt
Vagy esetleg beismerhetnéd, hogy tényleg félreérthetően fogalmaztál.. azért, mert vmi rezisztív, még nem biztos, hogy nincs ujjas kezelésre optimalizálva. Erre van elég sok példa is, hogy rezisztíves telefon ujjas kezelésre van készítve. Miért kell akkor ilyen hülyeséget állítani, hogyha rezisztív, akkor csak stylussal lehet pötyögni, ujjal nem?
Egyébként meg próbáltam kapacitíves telefonokat is és tudom, mi a különbség a kettő között. Azon kívül most egy rezisztíves érintős telefont használok és képzeld, mióta megvan (fél év kb) egyszer sem vettem elő a stylust. Mert olyan az UI, hogy simán lehet ujjal használni..
-
AS
félisten
1 alap WM 6.5 rendszeren egy 1 ghz shapdragon rendszer ULTRA gyors. Jo példa a Acer Neo Touch.
Atol még az uit elehet rontani , de ha az nincs akkor nagyon gyors alapból meg programok betöltése pl igo.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Destin4tor
tag
mi van veletek SE..? Ez nulla..
the only easy day....was yesterday.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Azt azért megjegyezném, hogy ha a Sony Ericssonon múlt volna, most itt egy teszt lenne, nem egy előzetes, ők tesztelni adták oda az országban lévő egyetlen egy készüléket.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Jól írtam: arra céloztam, hogy mivel az SE a jelek szerint processzortól függetlenül nem optimalizál, érdemes lett volna egy 1 GHz-est berakni, mert optimalizálás nélkül az gyorsabb, mint a jelenlegi, szintén optimalizálatlan 528 MHz-es Qualcomm. Egyébként az optimalizálatlan 1 GHz nem feltétlenül jobb, mint az optimalizált 528 MHz.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Vagy az is lehet, hogy téged foglak kibannolni fél napra, ha nem tudsz normálisan beszélni.
A kapacitív technológia van az ujjnak, a rezisztív a ceruzának/körömnek. A HD2 és az iPhone kapacitív, próbáld ki és érezd a különbséget.
-
Integra
titán
nem értem az se marketingeseit
már az önmagában egy ordas nagy gáz volt mikor béta telóval azt a sajtóbemutatót csinálták, amire megkaptam a topicban hogy az csak béta, azért szar..
már önmagában ez vicc
erre az se mo is kiad egy ilyen telefont.
tényleg kíváncsi lennék arra, hogy miért ez a fajta kommunikáció....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rhino666
addikt
Egyre inkább Touch Pro-koppincs.
2025 - a szólásszabadság halála
-
hemaka
nagyúr
A kijelző tényleg elég gáz már, de a kamera nem rossz szerintem.
Az a simcity-s téma meg ultra gagyi, mint ahogyan az is, amikor 30-40percig tököl az elején. Érdekes fejet fognak vágni a "boldog" tulajdonosok.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
P00By
nagyúr
Ez nagyon nem lesz jó....
-
AS
félisten
Na jó ennek aztán megint semmi értelme, ez proci.....őskövület....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
amanoba
őstag
bevallom őszintén soha nem használtam x1et, de ebből a videóból jól látszik, hogy azért nem lett egy sebességbajnok még a TF-val se..
a kijelző meg..azért amikor már sokadszorra küzd az ujjával előveszi a cerkát inkább, szóval szerintem egyáltalán nincs megoldva az a bizonyos ujjal használat.de mindez mellékes, mert ezeket a dolgokat, amiket utólag buherált szofttal se tud hozni OUT OF THE BOX kellene tudnia.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
PH-User
addikt
Csalódás ez is.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
geri|
aktív tag
Lehet hogy nagyon reggel van, de akkor summázva: van SE X1, SE X2, és lesz SE X10
???LiveStrong
-
daninet
veterán
Sony Ericcsson eljátszotta ezt a p990i-nél is csak uiq3-al. 2 perces bekapcsolási idő, gyalázat lassú szoftver... a sok manager/buiness man megvette mert az előtte levő széria jó volt.
Az x1 viszont touch flo-val olyan villám mint az állat [link]
valószínű x2 fanatikusok is erre mennek majd@Wajk: lehet azt ujjal nyomkodni csak olyan kicsik a gombok a szoftverben hogy melléütsz. Ha ujjbegyre lenne tervezve öklömnyi gombok lennének mint az ájfónba
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Wajk
addikt
ezt én sem értettem egészen...
a szegény X2-nek meg úgy látom rövid pályafutása lesz, a HW egy dolog, ha lelkiismeretesnek megcsinálták volna a szoftvert akkor majdnem mind1 milyen a HW, és csak megsúgom, hogy az sem lehetetlen, hogy 1Ghz-es proci és akad mint a szar, azt is le lehet terhelni egy béna szoftal.
A Sony-nak úgy tűnik nem megy ez a WM, szerintem nem kellene erőltetni. Koncentráljanak az Andoidra, ott még lehet esélyük.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
kaller1
veterán
"1 GHz optimalizálás nélkül is gyorsabb, mint az optimalizálatlan 528 MHz."
Na ez halálbiztos.
Talán nem ártana kijavítani optimalizált 528 MHz-re....::> <::.
-
amanoba
őstag
válasz System322 #21 üzenetére
naja, veszek egy méregdrága gépet, várok honapokig, és aztán talán lehet majd ujjal kezelni és elfogadhatóbb a sebessége...persze mindezt ha tud az ember barkácsolni rá uj/másik szoftvert.
kérem szépen ez vicc!
az x2röl ugyanez a véleményem.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
System322
csendes tag
Nekem X1-em van, felraktam rá a legújabb SPB MobileShell nevü programot (3.5-ös verzió)
Innentől gyakorlatilag teljesen ujjal lehet kezelni, a paneleket már nem is kell használni, sőőt a windows mobile-os menüpontokat is akkor látok ha a legspeckóbb beállításokat variálom, mer amúgy a programcsoportoktól kezdve a kontaktokon át, mindent megváltoztat... Gyakorlatilag egy új op rendszer. A 3.5 ös verzió teljesen korrekt sebességű, (a csúszka kinyitásátis pillanatok alatt intézi ellentétben az előző verzióval) nagyn látványos, nagyon jól testreszabható, csomó extra kis cucc benne, szóval egy a lényeg, ezzel a szoftverrel frankó kis teló lett ez az X1. Próbáljátok ki!![ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Csak szerintem csúnya ? Nekem egyáltalán nem jön be... lehetett volna szebb designja!
Üdv: Csabee.
-
-
Lirion
addikt
Ez azért lehet, mert a cikkíró fogalmazott szarul és félrevezetően. A rezisztív technológia nyomásérzékeny, ezért bármivel lehet használni, legyen az stylus vagy ujjbegy. Max. a wm kezelőfelülete miatt lehet szó arról, hogy inkább a pálcika, mint az ujj való a telefon kezelésére, de semmiképpen nem a rezisztív kijelző.
-
Inarus
addikt
" körülbelül 30-40 percet kell várnunk arra, hogy a gyári szoftverek feltelepüljenek"
WTF?! Ez csak vicc kell legyen... Vazzeg! ennyi idő alatt oprendszert rakok fel asztali gépre...! -
zozoo83
tag
Pedig amikor még ezt nem olvastam, azt hittem, hogy észhez tér a sonyericsson, végre megszabadult a saját csatijától, és jött egy kis szabványositás, meg jack kimenet, de a kijelző fogja ezt a telót a süllyesztőbe rakni, meg a lassúsága...
-
atike
nagyúr
Bennem is felemás érzéseket váltott ki... Na majd a következő Xperia...
-
Napfénysüti
nagyúr
Hát ez elég felemés lett. Szép készülék, minőségi és jól össze van rakva. Na de ezt a procit egy ilyen csúcstelóba tenni 2009-ben?
Szerintem kb ugyanúgy fogja végezni mint az elődje.Més que un club!
-
Dr.Anonymus
addikt
látom Brüsszelben voltatok!
kellemes lehet ilyenkor ott -
Ricardo
titán
Remélhetőleg gyorsul még mert ez így a hír alapján csúfos kudarc lesz. SE ne csináld ezt
-
maruda
csendes tag
Sziasztok, az Xperia X2 kapcsan - Hol lehet igy felportgetni az X1-t???
Maruda
-
AMD Power
titán
Ez így elsőre nem a legjobb. Divx lejátszás pl hol van?
-
Móci
addikt
-
Lirion
addikt
Korrekt előzetes, bár a divx/xvid támogatásról szívesen olvastam volna, hogy van-e, én úgy tudom, igen.
Móci: azért, mert rezisztív, még nem kell a ceruza, lehet azt ujjal is nyomkodni. Mint azokat az olcsó lg és samu tapifonokat. A rezisztív kijelző nyomásérzékeny és ezért lehet ujjal, ceruzával, fával, műanyaggal, körömmel, vassal, foggal, akármivel kezelni..
-
Móci
addikt
Azért az a kijelző így elég gáz. Ceruzával... áh. 30 körül lehet kapni kézzel nyomkodható érintős telefont, nehogy egy ilyen felső kategóriás mobilnál ne lehessen ezt megvalósítani...
Drukkolok azért, de szerintem sok értelme nem lesz.
A fél óra meg... fail."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
PowerBuldog
veterán
Az eleje jobban tetszik mint az X1-é, viszont a billentyűje kinézetre az X1-é üt jobban. (Kezelhetősége nem tudom, hogy milyen.)
A SE-t ismerve viszont nem sok jóra lehet számítani, hogy javítják a felhasználói élményt szoftveres téren.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Társasjáték topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest