- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
[SiLveR]
csendes tag
Hát igen, én is így gondoltam egy darabig.
Vártam a Snapdragont mint a messiást.
Aztán kijöttek a 6.5.x ROM-ok és el is tettem a kérdést a spájzba.
Kényelmesen elvagyok az X1-gyel amíg ki nem jön egy lényegesen jobb QWERTY mobil.
Pedig most Hollandiában verem a brét egy ideje és itt egy teljesen átlagos 2 éves előfizetéssel ingyen utánad dobják a HTC HD2-őt. -
erdoke
titán
Hát igen, ha az OmniaLITE-ba is tudtak 667 MHz-es ARM11-et pakolni, ami ráadásul kevesebbet is fogyaszt, akkor nehezen érthető, hogy miért ezt erőleteti még a SE, aki nem tud optimalizálni.
Ha lényegesen olcsób lenne, mint a snapdragonos, nagyobb kijelzős Acer F1/neoTouch, akkor azt mondanám, SE fanatikusoknak elmegy, de biztos, hogy minimum 140e Ft-ot elkérnek majd érte.A legjobb aláírás a héten
-
joey04
titán
igazából nem is feltétlen ezzel van a baj, mert a HTC megmutatta, hogy jó ez a proci egy nagyon komoly felületnek is, ha jól van optimalizálva, csak a videónézés a gáz rajta, az meg sokaknak lényegtelen. tehát ha jól optimalizálnák, és normális áron jönne, akkor nem lenne vele gond. De a többi sz*rság ami le van írva... na az tipikusan SE. ismerve a gyártót drágán jön és lassú lesz. Főleg, hogy itt a sok fan azzal sem védekezhet, hogy messze még a végleges, hiszen pár hét elvileg és kezdik árulni. Arról nem is beszélve, hogy ha a SE úgy adta oda, hogy ez tesztelhető, akkor nem sok semmit fognak rajta javítani...
kuka
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Orvosi kérdések
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest