Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-motion
csendes tag
válasz
sebgutkopf #9166 üzenetére
A fórumot olvasva számomra mindig fura, hogy az ICS-frissités után sok embernek problémái akadtak a telefonnal. Főleg a LED világítás. (azért szánalom, hogy a gyártó ilyen hibákat nem tud orvosolni)
Én használtan vettem még áprilisba már ICS volt rajta. tökéletesen ment minden. Még július vagy augusztusba jött ki az uj ICS az elsök között lehetett volna update-elni. de kb szeptemberbe raktam fel rá. és nekem akkor is simán ment minden. a LED tökéletes rajta.Én inkább egy-két program illetve telefonkönyv lassú megnyitás miatt vagyok néha morci.
A másik dolog ami engem zavar az a zene lejátszás. Zavart, hogy minden zenei fájl beolvas még azt is amit nem kéne (igo hangok...) Tegnap leszedtem a poweramp-ot ez megoldotta a problémát.De összességébe még mindig azt mondom a ismerősöknek és barátoknak, hogy ennél jobb középkategóriás telefon kevés van ár érték arányban.
-
tomy86
addikt
válasz
Én sem mondtam, hogy baj van vele, sőt nekem is bevált.
Nyilván alapvetően az ír ide, akinek valami problémája van és ezért tűnik úgy, hogy több az elégedetlenkedő.(#9167) fPApi:
-
fPApi
őstag
válasz
"Eddig mindig csak a gondokról volt szó, míg az igazi többlet vagy fejlődést sose írta senki."
Ez azért így nem igaz! Ha visszaolvasol látod, hogy vagyunk néhányan, akik megpróbálták az ICS jó részeit is előadni, csak hát a nagy szidalmazásban ez kevésbé hallatszott. Tehát nem vagy egyedül, viszont arra számíts, hogy ha ezt tovább hangoztatod, akkor a lesajnált kisebbséghez fogsz tartozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest