- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-motion
csendes tag
válasz
sebgutkopf #9166 üzenetére
A fórumot olvasva számomra mindig fura, hogy az ICS-frissités után sok embernek problémái akadtak a telefonnal. Főleg a LED világítás. (azért szánalom, hogy a gyártó ilyen hibákat nem tud orvosolni)
Én használtan vettem még áprilisba már ICS volt rajta. tökéletesen ment minden. Még július vagy augusztusba jött ki az uj ICS az elsök között lehetett volna update-elni. de kb szeptemberbe raktam fel rá. és nekem akkor is simán ment minden. a LED tökéletes rajta.Én inkább egy-két program illetve telefonkönyv lassú megnyitás miatt vagyok néha morci.
A másik dolog ami engem zavar az a zene lejátszás. Zavart, hogy minden zenei fájl beolvas még azt is amit nem kéne (igo hangok...) Tegnap leszedtem a poweramp-ot ez megoldotta a problémát.De összességébe még mindig azt mondom a ismerősöknek és barátoknak, hogy ennél jobb középkategóriás telefon kevés van ár érték arányban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest