- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
Nem kötözködésből írtam amit írtam. Ha te így használod (lehet rajta vitázni, de szerintem extrém módon keveset), akkor hihető a 4 nap.
"Mégis mitől lenne a kijelzőhasználat nagyobb?"
Hát attól, hogy többet használom mint te. Nem veszem öt percenként kézbe, de ha kézbe veszem, akkor igenis van, hogy 1 óra múlva teszem el. És nem a homescreen-t húzkodom jobbra-balra, hanem pl netezek vele, wifi-t osztok meg vele, stb. Szóval kihasználom, hogy egy "svájci bicska" van a zsebemben.És nekem nincs tábla gépem.Szóval nem kötözködés, hidd el, de te tipikusan az a felhasználó vagy akinek nem is biztos, hogy szüksége lenne ilyen telefonra (persze mindenki olyat vesz amilyet akar). Mint a nyugdíjas német átlagpolgár aki háromezres V6-os autót vesz, de csak 90-el gurulgat vele erre-arra. Az ő igényeinek megfelel. Nála az az autó 8 literrel is beéri. Aki ugyanennek az autónak kihasználja a képességeit, az meg 14 litert is lenyelet vele. Nincs ezzel semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest