- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoz
őstag
válasz FireFox1996 #1898 üzenetére
Én: Nokia 9110 >> Nokia 9210 >> Nokia 9500 >> HTC Universal >> HTC Touch Pro >> Xperia Pro >> Motorola Droid 4
-
FireFox1996
őstag
kb. én is így voltam a qwerty-val 10 éve (HTC TyTN >> HTC Kaiser >> HTC Touch Pro 2 >> HTC 7 Pro >> Motorola Milestone 2 >> Motorola Milestone 3 >> Xperia Pro >> Motorola Milestone 4)
Most már kénytelen vagyok 2 sim-et használni, és nem akarom 2 telót tartani magamnál 1szerre (pedig már több, mint 1 éve próbáltam barátkozni 2 telóval), így semmi qwerty-s telóm nincs már, de megint 2 jó régi retró telóm van Ráadásul nagyis változat az egyik Kollégák mindig kérdeznek, hogy mi ez a telóm ?!<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
törölt tag
válasz FireFox1996 #1895 üzenetére
Rendben, akkor egyelőre várok, aztán leviszem 25-re.
-
törölt tag
http://hardverapro.hu/apro/sony_ericsson_xperia_pro_1
Vegyétek, Vigyétek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FireFox1996 #1892 üzenetére
Kérek egy 8 éves előleget, és megbeszéltük.
-
törölt tag
válasz FireFox1996 #1890 üzenetére
Kövezzetek meg, átpártoltam a harapott almához... Egy 35-ért szívesen adom örök bérbe.
Mellesleg, egy ismerőssel 3 napra kicseréltük egymással a telefonunkat. Én adtam neki a Pro-t, ő pedig nekem a 3GS-ét. Egyetlen egy nyavajás alkalommal sem láttam akadást, alig akartam elhinni, hogy ez tényleg ilyen, mert sok rosszat hallottam róla azért. Úgy látszik mégiscsak ér valamit, hogy a grafikus felület prioritást élvez, és nincs egyenrangúság, mint Droidon.
Mennyibe lehetne ezt a telefont elpasszolni? Egy bug van vele csak, hogy a gyári romnál, és kernelnél 100%-on marad az akksi. Tehát célszerű egy custom rom-ot eladva használni. Csak így meg félve fogják megvenni...na de kinek kéne már ez a telefon...
-
törölt tag
Na, meg kéne szabadulni ettől a telefontól... Villám árat tudna rá mondani valaki?
-
atoboldi
újonc
Sziasztok!
Mennyit érhet most egy egy éves múlt, kártyafüggetlen Xperia pro minden tartozékkal, megkímélt állapotban?
Köszi a segítséget!
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1882 üzenetére
gondolom ennek az alkalmazásfelületekben kellene lennie... de ottan nem van.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1880 üzenetére
én biz isten nem találom... vagy nem jó helyen keresem?
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1878 üzenetére
Nagy a boldogság keymap-for-pro_QWERTZ.zip jött be. Amit hiányolok még... A gyári romban tudtam gyorshívókat csinálni.. Mappába dobtam őket azst kész. Itt nincsenek gyorshívók...? Bocsi a looserségért.
-
FireFox1996
őstag
válasz vilmaboy #1877 üzenetére
Karácsony van, mindenki a családjával, csajával tölti az idejét, azért senki nem látogat ide
Az Y és Z-t tudod felcserélni, ha INNEN letöltöd a megfelelő, és a CWM-ben felteszed...De csak e 2 közül válogass:
keymap-for-pro_QWERTY.Latin.zip
keymap-for-pro_QWERTZ.zip<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
vilmaboy
őstag
Kár hogy nem látogatjátok ezt a topikot.
Felraktam a lupus kernelt és az Ultimate Hd romot is. Bootloadert is nyitottam... Nagy az öröm
Annyi hogy most az Y és a Z betű fel van cserélődve akármit is csinálok. Miért van ez? Mi a megoldás? Anysoft?
-
vilmaboy
őstag
BootLoader nyitás után resetelte gyári beállításokra a telót... ez normális?
-
vilmaboy
őstag
Ha felteszek egy Lupus kernelt a telóra az jelentős változást hoz teljesítményben? Vagy ahhoz ROM-ot is kell cseréljek, hogy minden űber legyen? jelenleg rootolva van a teló ez alapján. kernelnél jelenleg: 2.6.32.9-perf ezt írja. A Lupus kernelt ez alapján tegyem majd fel? Bootloadert Unlockoljam hozzá vagy nem szükséges?
- Linkelne valaki nekem egy lupus kernel letöltési linket? Nem megy az angol 100%ra. Nem szívesen hibáznék.
- Érdemes mellé tennem a Xperia Ultimate HD ROM-ot? Custom romot hogyan kell feltenni?A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
G@ben
addikt
Lassan majd elgondolkozom a verzióváltáson. Már nem garis a telefon, vannak programok, amik abszolút nem kellenek, azokat törölném, de a gyári rendszer nem engedi. Mondjuk egyelőre jó így is, majd ha elfogy a memória, akkor váltok.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
Van a gyári rendszerrel a naptár, amiben be lehet állítani, hogy mennyivel az esemény előtt szóljon. Itt a minimum jelenleg 5 perc. Van olyan frissítés ehhez, amivel akár 0 percet is be lehet állítani? Egy ismerősöm Samsung telefonján láttam, hogy nála van ilyen opció.
A másik, hogy gyári programok frissítésit lehet-e törölni? Pl Facebook, Google+, amiket soha nem használok, de anno még tettem fel frissítéseket. Ne foglaljon az is helyet.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
FireFox1996
őstag
válasz vilmaboy #1866 üzenetére
LuPuS kernelt használtam sokáig addig, amíg nem lett elajándékozva a telefon, számomra kifogástalan volt a kernel. Egyszerre csak 1 kerkelt lehet a Pro-n.
Ha egyszerre több féle kernel + Androidosat szeretnél, akkor javaslom pl. a Motorola Droid 4-et, azt használom éppen Van rajta gyári JB 4.1, és mellette még 4 más Androidot is lehet futtatni, én most csak a JB 4.3-t futtatom, de már van Kitkat hozzá.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1865 üzenetére
értem. Köszi a választ. Akkor már csak egy kis amatőrködést engedj meg nekem Melyik kernelt javaslod, ami biztonságos és stabil? Ezzel a progival lehet fent több kernel a telón és bootkor tudom váltogatni? A kernel az egész teló futtatómotorja ugye? Milyen változásokat lehet várni a cseréktől?
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1863 üzenetére
Őőőőő. félig igen, ha unlockolom a bootloadert, akkor viszont milyen kernelt teügyek fel? nem jár adatvesztéssel? sms, telefonszám stb...?
-
vilmaboy
őstag
Hasonló kérdésem lenne nekem nekem is. Kellene nekem nekemegy jó root leírás a telóhoz mindenek előtt.előtt. illetve illetveszeretnék rátenni egy egy olyan romot ami felgyorsírja a telót, kihozza a kamerából -telóból az ésszerű és biztonságos maximumot és kinézetben nem tér el számottevően a gyári romtól.
Ha valaki ezekben tudna segíteni-javasolni, azt nagyon megköszönném.
-
beloadjoker
őstag
CSáó
lenne egy ilyen teló havernak és cmet szeretnék feltenni rá vagy valami romot ami gyors és stabil stabil cmre gondoltam /vagy tudtok vmi jobbat ?/
root cwm-en kívül kell méág vmi ennél a telónál ? bl nyitásra gondolok
és valami leírást vagy útmutatót tudnátok linkelni nekem roothoz cwmhez meg esetleg ha kell akk bl nyitáshoz ?ja és a bl nyitást rootot el lehet tünteni ha muszáj ?
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Zoz
őstag
válasz #40351744 #1859 üzenetére
Nem, abban a pillanatban, hogy kikapcsol, megszűnik a villogás. Gyárilag meg csak az elmulasztott hívásokra villog, sms-re meg email-re nem (ill. abban a pillanatban amikor jön valami, akkor 0.1 másodpercre villan egyet, de aztán semmi.)
Gyári ICS, pár hónapja root-olva lett, most próbáltam is a root módot a Light Flow-ban de az se változtatott semmit.
Bootloder még nem lett piszkálva -
törölt tag
-
Roshon
csendes tag
Hello
Sok hibát olvasta az ICS szoftverről.(Kamera felvételkor videó lag, értesítés jelző fény nem jól működik,stb..)
Ha minden igaz ez a legújabb 4.1.B.0.587 ebben milyen hibák vannak még?
Köszi -
törölt tag
-
-
törölt tag
Néztem neked XDA oldalon linket, de a " For MK16i " részleg alatt az elsőre csak valami idióta reklám oldal jön be...a többi nem tudom miben különböznek egymástól
-
törölt tag
Defy-ra is lesz KitKat. Vajon erre a készülékre is megcsinálják?
-
törölt tag
válasz bobdylan #1842 üzenetére
Számíthatsz lassulásra, de az ICS-nek hála néhány funkciót root nélkül le tudsz tiltani ( tehát nem törölni ), úgyhogy szerintem érdemes a frissítés, ezzel a funkcióval kompenzálható a lassulás. Plusz néhány app megköveteli az ICS-t, érdemes mindig a legfrissebb rendszert használni minden készüléken.
-
bobdylan
újonc
Na tanács, valaki? Hagyjam rajta a régi androidot, vagy frissítsem fel ICS-re?
-
G@ben
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de hol van telefonban a mikrofon? Többen mondták már, hogy nehezen hallanak, aztán arra gondoltam, hogy véletlenül kitakarom a mikrofont, de nem tudom, hol van. A gyári leírás második mikrofont mutat a hátlapon fent, középen, de hol az első?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
bobdylan
újonc
Sziasztok!
Tudom, régi már, de nagyon jókat olvastam a Sony Xperia Pro-ról, ráadásul imádom a qwertys billentyűzetet. A lényeg az, hogy utánaolvasgattam 1-2 helyen, és írták hogy az ICS határozottan nem jó. Na most elméletileg mikor megjön a mobil, 2.3 akárhányas android lesz rajta, ami még nem ICS. (bár nem értek ehhez az egészhez) Érdemes frissíteni? Mert ha valóban akadozni fog, stb. akkor inkább rajtahagyom a régit. Ha nem frissítem, az jelent valami hátrányt?
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
tamashu
csendes tag
válasz FireFox1996 #1837 üzenetére
Köszönöm, nagyon jó leírás, sikerült!:-)
Kis update: flashtool új oldala: http://www.flashtool.net/download.html -
tamashu
csendes tag
válasz #40351744 #1826 üzenetére
Szia,
Megpróbáltam követni az általad linkelt Xperia Ultimate HD leírást, de a DoomLord-nál mindig elakadok, "read-only file" és egyéb hibák:
busybox: /system/xbin/zcip: Read-only file system
--- pushing SU binary
failed to copy 'files\su' to '/system/bin/su': Read-only file system
--- correcting ownership
Unable to chmod /system/bin/su: No such file or directory
--- correcting permissions
Unable to chmod /system/bin/su: No such file or directory
--- correcting symlinks
rm failed for /system/xbin/su, Read-only file system
link failed Read-only file system
--- pushing Superuser app
failed to copy 'files\Superuser.apk' to '/system/app/./Superuser.apk': Read-only
file system
--- cleaning
--- rebootingMi lehet a gond? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Redmaster
csendes tag
Üdv. Egy elég kellemetlen hibába futottam bele és szükségem lenne egy kis segítségre.
A sztori hogy tegnap megláttam hogy jött ki új verzió az Ultimate HD Rom-ból és gondoltam hogy gyorsan updatelem is akkor még munka előtt. Ahogy kell felraktam a telefonra, cwm-ből elindítottam a telepítést ott kiválasztottam hogy updateljen végigment szépen csak amikor vége lett akkor a betöltő képernyőn kívül nem tudtam nézni semmit. Jó gondoltam volt már ilyen csak mégegy újraindítás kell neki meg a dalvik megcache törlés. Ezután még mindig csak a bootlogót néztem mert nem loopolt csak folyamatosan az ment 10 percig. Gondoltam jó akkor aksi ki-be menjen rendes telepítés. Felment dalvik cache törlés után bejött hogy alkalmazások frissítése vagy nem is tudom pontosan mi szokott ilyenkor előjönni de tudtam hogy sínen vagyok. Nos mégse mert megállt a 16. frissítésnél és 10-12 perc után se akart továbbmenni jó mondom akkor telepítsük újra. Csakhogy amikor lépnék be a CWM-be akkor annak csak a "betöltő oldala" látszik amelyiken alul ki van a írva verziószám és ennyi nem lép tovább percek után se. Jó mondom mivel Lupus kernelt használok van benne TWRP is hátha az működik. De az is csak a betöltőképernyőjét mutatja. Próbálkoztam frissíteni a kernelt plusz régebbi verziót is próbáltam feltenni ugyanúgy megállt a recovery. Gondoltam felrakok egy másik kernelt (ami speciel a vengeance 1.38-as kernelje volt) de azzal még a cwm-be se tudok belépni. Szóval hogyha van valakinek ötlete hogy mivel is próbálkozzak azt szívesen fogadom. Kössz előre is.
Baconbe csavart szalonna
-
Redmaster
csendes tag
Ajánlanátok egy olyan kernelt amiben van beépíttt cwm és nem a lupus kernel az? Mert történt egy kis probléma a telóval ma amikor frissíettem az ultimate hd romot 4.0-ról 5.0-ra aztán most a CWMnek is csak a töltőképernyője jön be de 10 perc után se lép be a menübe hogy bármit tudjak vle kezdeni. Próbáltam a kernelt frissíteni de nm változik de csak lupus kernelem volt és siettem el munkába.
Baconbe csavart szalonna
-
Zoz
őstag
válasz Prime110 #1830 üzenetére
A vas már akkor elavult volt amikor kijött, csak semmi más modernebb QWERTY nem jutott el Európába :-(
Állítólag jön majd Droid 5, kíváncsi vagyok, hogy a Google tulajdonú Motorola még mindig le...ja Európát?De addig is jó lenne valami használható ROM-ot, valahogy ez a gyári ICS nagyon meg van gárgyulva, pont olyan mint egy agyonhasznált Windows, lassú, fagy, felzabálja a RAM-ot. Pedig alig van valami feltelepítve.Root-tal ki lett írtva mindenféle hülyeség, induláskor több a RAM, de pár nap után újra vacak.
A gyári GB-t vissza lehet tenni? Abban a kamera szoftver is jobb volt.
-
törölt tag
válasz Prime110 #1830 üzenetére
Hát, nekem igazából nem is kéne másik telefon. Amíg nem kapok egy értelmes QWERTY-s telefont a kezembe ezen kívül, addig ez marad, akármilyen öreg is. Custom ROM meg tényleg " csodákra " képes 240 MB szabad RAM-om volt telepítés után. Ez az alap ICS-n kb 140-150....ajánlom mindenkinek, aki újítani akar a készülékén.
-
törölt tag
Szia. ICS a legfrissebb ROM hozzá, JB nem lesz már.
Számíthatsz egy-két akadásra, ez főleg a RAM mennyiségére vezethető vissza, mivel 512 mondhatni éppenhogy elég az ICS gördülékeny futtatásához. Tekintve, hogy a hardverje felett már bőven elment az idő, tudnod kell a korlátait, hogy 1 Ghz-el nem fogsz brutális HD játékokat futtatni, bár nekem még mindig bőven jó társ a mindennapokban ez a telefon. A QWERTY-je tökéletes, az akksi ( bár én custom rom-ot használok, custom kernel-el ) kb 4-5 óra ideig bírja, legalábbis a kijelző ennyi ideig megy nálam, ha átlagosan használom a telefont ( Facebook, zene, videó, némi játék ). Én még mindig ajánlom ezt a telefont. Ha pedig értesz a Custom ROM-okhoz, akkor egy tökéletesen használható telefont kapsz, akadásmentesen.
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy ehhez a telefonhoz melyik a legfrissebb rom?
és érdeklődnék hogy mennyire gyors gördülékeny?használható?akksi átlagos -e?
egyszóval ha az ember normális querty-s androidos telefont akar akkor ez jó választás -e? -
mcwolf79
veterán
válasz FireFox1996 #1820 üzenetére
Köszi!
Este ha hazamentem,kipróbálomIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Más találkozott azzal a hibával, hogy win8 64 bit alatt nem tud kernelt flash-elni?
Az xda-ról letöltöttem az a fastboot progit, amelyikkel csak egy .bat fájl-ra kell "ráhúzni" az .img fájlt. Namármost ez Win7-en tökéletesen működött, de win8 alatt csak "waiting for the device" felirat vigyorog rám. Minden fel van telepítve.Az mitöl lehet, hogy Ultimate HD alatt (valamelyik 3-as verzió; tudom,hogy van frissebb) borzasztóan belassul néha (soxor). Semmi csicsa nincs feltelepítve, tényleg csak a legszükségesebb appok. Néha a telefonkönyvre is másodperceket kell várni, plussz az egész rendszer másodpercekre megfagy elég soxor.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
droland1978
csendes tag
Négyet mondok:
Lupus iyokan kernel v16
Stock wifi modul 587
Omega 3.2 (nem 3.3 és nem is 3.4)
Terminal: su lupus max freq 1.5ghzRohadt más...
droland
-
vilmaboy
őstag
Tud valaki valami shoppot, ahol van MK16i-re fekvő, övre fűzhető bőrtok? Mindenhol cska állót, csipeszest találok. Ha mágnesen lenne a nyitása, az még tutibb volna. Vagy esetleg valami más telefontípusét ami méretben passzol erre...
-
dragonfx
veterán
érdekes
behaloban az az sd nem?
vagy filerendszere ment tönkre?
sanszos tömegxarok ezek már...
na ráraktam telomra a nei foliát teljesen jo rá ezt a 3 rétetgű bigyot tök könnyü feltenni...kb sosem csináltam még egy pici buborék lehet.teljesen okées.az a kis rongy amit adnak hozzáelektrotszttikusna feltölti és igy a levegú nem tud alattamsradni mert odarántja a foliát.mekkora felismerés...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
Semmilyen adat nem maradt meg az sd kártyán? Lehetséges, hogy amíg ugye töltötted a telefont, az SD kártya csatlakoztatva volt a géphez, és az újraindulás nem tetszett neki, így elszállt az egész tartalom. Nem hallottam / nem tapasztaltam még ilyet, de simán elképzelhető, hogy csatlakoztatott állapot közbeni újraindulás ilyen jelenséget produkáljon
-
G@ben
addikt
Ma gépről töltés közben újraindult a telefonom, azóta valami nem stimmel vele. Az SD-kártyáról eltűntek adatok, és azoknak a programoknak az ikonjai, amik a kártyán voltak, eltűntek a főképernyőről és betette őket a főmenübe, vagy mi annak a neve, ahova a képernyőn alul lévő 4x4-es négyzettel jutok be.
Ez inkább attól lehet, hogy töltés közben indult újra vagy gond lehet a kártyával?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
dragonfx
veterán
ezt valaki felrakt amár?
a v3at..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
ugyanez nekem is ez volt mikor levettem ilyne kis köröcskés szivárványos meg zsiros.
hát vagy 10xletöröltem cleannel mire okés lett.....
én utálom tokba hordani ezért inkább a folia de lehet be kell hodolnom mert igy xarrámegy....bár én vigyázok rá a zsebembe nincs semmi ilyesmi mellette hogy kulcs vagy ilyenek...de akkor is...barátnőm fél éve ütlegeli a mini pro.t mükörömmel folia nélkül és nem karcos neki...nem vágom de én nem kockáztatok.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest