- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Árul valaki értelmes fóliát és mágneses töltőt Z1chez?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
Én is leváltottam szegényem. Sajna nem qwertys gépre. Sony-ra. pedig imádtam. R.I.P. Viszont ha fent van 1500db fotó, most nem 2 perc a miniatűrök kialakítása
Ha valakit érdekel a vas, írjon rám egy privit. Megtaláljuk az árát.
-
-
vilmaboy
őstag
Nem tudom észrevettétek e már, hogy lehet kapni utángyártott BA 700 kompatibilis akksit a pro-hoz, csak ez 1750mah teljesítményű. Rendeltem és tényleg jobb valamivel. Ahogy észrevettem a Kit kat jobban zabálja az akksit mint az ICS, ezért velem jót tett...
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
CyanogenMod elvileg a zippben benne van a boot.img is ami a kernel. Emellé kell még egy gapps pack is gapps-kk-20140620-2-minimal-signed.zip ettől fognak működni a google dolgaid. pl play áruház
-
vilmaboy
őstag
nem voltam pár napig elnézést. flashtoolal tudod feltenni a kernelt. A rom-ot pedig simán fel kell tenni SD kártyára zip formátumban és onnét telepíteni. Firefox társunk írt pár okosságot a matatásról. Bootloader unlockolása, Custom kernel flashelése, küldök neked letöltési linkeket is, csak előkeresem őket...
-
vilmaboy
őstag
nem lehetséges, hogy csak simán megbuggyant az agya? Mi lenne ha lementenéd minden adatod amit csak tudsz és megpróbálnád Firefox leírásai alapján feltenni rá ismét a gyári ICS romot és kernelt? Ha meg véletlen megjavulna, akkor tehetsz rá bármilyen custom ROM-ot és Kernelt. Sokkal okosabb a telefon már csak egy ICS lupus kernelle és Ultimate HD rommal, mint a gyári állapotában. Javasolni tudom neked a fusion kernelt és cyanogenmod rommal és gapps packal. Egészen új arcát ismered majd meg a telefonodnak. Meg fogod szeretni még jobban Ha kínai amiket leírtam, akkor kérdezz és segítünk szívesen Mellesleg lehet bármelyik ettől független. Kijelzős, memóriahibás, alaplapos is... Bár nem igazán jellemző a típusra...
-
vilmaboy
őstag
válasz dragonfx #2010 üzenetére
relative igen. 4.4.4-es
Cyanogenmod 11 / cm-11-20140703-UNOFFICIAL-LegacyXperia-iyokan /
gapps-kk-20140620-2-minimal-signed /ebből csak ezt. a nagy pakkal akad a play store és ahoz tartozó cuccok.
Kell még egy anysoft key is, de az már minimális
-
vilmaboy
őstag
feltettem az android 4.4.4et. egész kellemesen fut rajt. A gondom annyi lenne vele, hogy nincs benne magyar helyesírás ellenőrző, szótár stb... Hogyan lehet belevarázsolni a magyar nyelvet, hogy felajánlja ismét gépelés közben a szavakat stb...?
-
vilmaboy
őstag
ez mi a fa.om? cyanogenmod cm11 play szolgáltatásainál találkoztam vele.
A Google Play Szolgáltatásokat, amelyre egyes alkalmazások támaszkodnak, nem támogatja az eszköz. Segítségért forduljon az eszköz gyártójához
-
vilmaboy
őstag
válasz dragonfx #2002 üzenetére
Értem en hogy diesel, de mit tankoljak bele???
A gond az, hogy bármit csinálok vele, a fastboot drivereket nem eszi meg a win864bit és emiatt nem tudok fastboot módban csatlakozni a telefonnal. Így meg kernelt sem tudok feltenni. Szívás.
-
vilmaboy
őstag
Nem bírom egyszerűen boldogulni a rom és kernel cserével win8 64bit alatt... Egyszerűen nem megy. Felteszem fox írásai alapján a cuccokat, de flashboot módban nem hajlandó felmenni a teló. Ha ellenőrzöm a telefont Get ver info-val. semmi... nem értem mi van. win7 32bites gépem meg régóta nincs. csak win8asok.. Tud valaki valami okosat?
11/013/2014 17:13:36 - ERROR - This action can only be done in fastboot mode
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz razorka777 #1992 üzenetére
Ezt pontosan hogy kell feltennem? Kicsit menni nehezen englis... Leírnád neked lépésről-lépésre? Jelenleg 4.0.4 android van Lupus kernellel és Ultimate Hd rommal.
-
vilmaboy
őstag
Rakott már valaki kitkatot pro-ra? Megy vele? Honnét szedett lé kernelt és romot?
-
vilmaboy
őstag
Motorola Jet nevü telefont kiadták egyáltalán? Vagy a bulletet? Vagy csak akarták?
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1971 üzenetére
Melyik?
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1962 üzenetére
a droid 4 és a milestone 4 ugyanaz?
menyiért lehet hozzájutni és hol érdemes venni? fizikailag is van benne gps vevő, vagy csak a tornyokból tud navigálni? Használtan milyen árat szabad érte adni? ebay 20k körül mutogatja...
-
vilmaboy
őstag
Ajánljon valaki legyen szíves egy ehhez a telóhoz hasonló, nem méregdrága, nem túl nagy méretű Qwerty-s telefont, ami megfelel a 2014es elvárások 70%ának Tudom ezt jó elmondtam, de keresem a teló méltó utódját qwertyvel, mert ez már elég kopottacska, lassucska... minden főzött rom előtt utóbb lassu rajta.
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1949 üzenetére
és a boot img?
-
vilmaboy
őstag
feladom
akármit csinálok a flastool-al... ERROR - This action can only be done in fastboot mode
ezt kapom amikor get ver info-t vagy select kernel to flash-t nyomok... előtte meg azt írja, hogy csatlakozott. Szerintem vagy az sdk vagy a flash driver hibája, de azt meg nem tudom feltenni rendesen. nem értem miért.... én már nem értem mi van itt. eddig mindig ment simán. annyi hogy most lupus van a telón és win8 64bit a gépen.... mi a tö...öm lehet a baja???Device connected in fastboot mode
24/042/2014 20:42:23 - INFO - Launching Fastboot Toolbox 1.0 by DooMLoRD
24/042/2014 20:42:23 - INFO - Device Status: NOT FOUND
24/042/2014 20:42:25 - ERROR - This action can only be done in fastboot mode
24/042/2014 20:42:29 - INFO - Finished Fastboot Toolbox
24/045/2014 20:45:07 - INFO - Launching Fastboot Toolbox 1.0 by DooMLoRD
24/045/2014 20:45:07 - INFO - Device Status: NOT FOUNDA világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz razorka777 #1920 üzenetére
most akarom kipróbálni ezt a modot amit linkeltél. cm-11.0-20140320-NIGHTLY-LegacyXperia-iyokan.zip ez kell nekem? Ez mehet simán a pro-ra? ebben van magyar nyelv ugye?
-
vilmaboy
őstag
Miért csinálja azt a teló, hogy ha összekapcsolom a kocsiban a rádióval blútyukon... simán beszélek róla, madj a hívás végén amikor lenyomom a telót lefagy. kikapcsol stb. lupus kernel van rajt ultimate hd-vel. a gyári cuccaival ment kifogástalanul. Van valakinek ötlete? rakjam újra a kernelt és a romot? vagy mit tegyek fel rá? Vagy mit csináljak vele?
Tudtok mondani az xperia pro-hoz hasonló tudású vagy okosabb, nem méregdrága qwerty-s, szétcsúsztatható telefont...?
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Ez a cyanogenmod ez egy rom? Milyen kernel kell alá hogy menjen? Látom, h Kit-kat-os cucc. Hogy kell feltenni? Van erről magyar leírás? Sajna nem nagyon tudok angolul.
-
vilmaboy
őstag
A kit a mit a hogyan????
-
vilmaboy
őstag
Ezen leírás alapján fent van a telón a lupus kernel és az ultimate hd rom is. Valamiért viszont egy pár napja piszok lassú. Eddig jó volt. Értsd: Hívás indítás néha 20-40-60sec. Újraindítás stb nem segített. Valakinek ötlete? CWM van a telón. Esetleg csak a Lupus flashtoolal újratenni vagy akármi? Köszi a kommenteket.
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1910 üzenetére
köszi Arra van lehetőség, hogy zip-ből vagy akármiből újratelepítsem a már fent lévő lupus-t? Adnék neki még egy esélyt. Hátha... Ha nem, akkor sajna reptetnem kell
-
vilmaboy
őstag
Hogy cseréljem vissz a lupus kernelt gyárira? Gondolom ez lehet a gondja... Autokihangosítónál amikor lerakom, lefagy. gyári kernellel nem csinálta. Ha visszateszem a gyári kernelt, attól még maradhat az Ultimate HD?
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1902 üzenetére
Köszi a kommentet.
A Blútyuk résszel nem lehet valamit buharálni? Nagyon gáz így, hogy minden hívás után, ami a fejegységgel történik lefagy a teló. Lupus alatt csinálja. A gyári kernellel nem csinálta. Lehet buzerálni valamit a BT modullal? Beletenni a gyáriét vagy akármi? Legvégső esetben hogy tudom a gyári kernelt visszarakni hogy megmaradjon az Ultimate HD is?
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Fent van a pro-n a Ultimate Hd rom és a lupus kernel is.. .Ami gondom van vele az az, hogy... Van egy dupla dines kenwood fejem a kocsiban. Kihangosító blútyukkal.. .tuti kis masina volt amég nem buheráltam a telót. Most is gyönyörűen összetalálnak, csak amikor hívok egyet a telefonról a fej segedelmével, akkor utána a teló lefagy... A másik hogy amikor nyitva a qwerty bill, akkor a négy iránygomb, nem helyesen működik. Úgy viselkednek mint ha álló lenne a kép, nem fekvő..
Tud valaki valami okosat ezekre?
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1882 üzenetére
gondolom ennek az alkalmazásfelületekben kellene lennie... de ottan nem van.
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1880 üzenetére
én biz isten nem találom... vagy nem jó helyen keresem?
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1878 üzenetére
Nagy a boldogság keymap-for-pro_QWERTZ.zip jött be. Amit hiányolok még... A gyári romban tudtam gyorshívókat csinálni.. Mappába dobtam őket azst kész. Itt nincsenek gyorshívók...? Bocsi a looserségért.
-
vilmaboy
őstag
Kár hogy nem látogatjátok ezt a topikot.
Felraktam a lupus kernelt és az Ultimate Hd romot is. Bootloadert is nyitottam... Nagy az öröm
Annyi hogy most az Y és a Z betű fel van cserélődve akármit is csinálok. Miért van ez? Mi a megoldás? Anysoft?
-
vilmaboy
őstag
BootLoader nyitás után resetelte gyári beállításokra a telót... ez normális?
-
vilmaboy
őstag
Ha felteszek egy Lupus kernelt a telóra az jelentős változást hoz teljesítményben? Vagy ahhoz ROM-ot is kell cseréljek, hogy minden űber legyen? jelenleg rootolva van a teló ez alapján. kernelnél jelenleg: 2.6.32.9-perf ezt írja. A Lupus kernelt ez alapján tegyem majd fel? Bootloadert Unlockoljam hozzá vagy nem szükséges?
- Linkelne valaki nekem egy lupus kernel letöltési linket? Nem megy az angol 100%ra. Nem szívesen hibáznék.
- Érdemes mellé tennem a Xperia Ultimate HD ROM-ot? Custom romot hogyan kell feltenni?A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1865 üzenetére
értem. Köszi a választ. Akkor már csak egy kis amatőrködést engedj meg nekem Melyik kernelt javaslod, ami biztonságos és stabil? Ezzel a progival lehet fent több kernel a telón és bootkor tudom váltogatni? A kernel az egész teló futtatómotorja ugye? Milyen változásokat lehet várni a cseréktől?
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1863 üzenetére
Őőőőő. félig igen, ha unlockolom a bootloadert, akkor viszont milyen kernelt teügyek fel? nem jár adatvesztéssel? sms, telefonszám stb...?
-
vilmaboy
őstag
Hasonló kérdésem lenne nekem nekem is. Kellene nekem nekemegy jó root leírás a telóhoz mindenek előtt.előtt. illetve illetveszeretnék rátenni egy egy olyan romot ami felgyorsírja a telót, kihozza a kamerából -telóból az ésszerű és biztonságos maximumot és kinézetben nem tér el számottevően a gyári romtól.
Ha valaki ezekben tudna segíteni-javasolni, azt nagyon megköszönném.
-
vilmaboy
őstag
Tud valaki valami shoppot, ahol van MK16i-re fekvő, övre fűzhető bőrtok? Mindenhol cska állót, csipeszest találok. Ha mágnesen lenne a nyitása, az még tutibb volna. Vagy esetleg valami más telefontípusét ami méretben passzol erre...
-
vilmaboy
őstag
Kiírom ide is, hátha ide jobban illik: Van egy Xperia pro-m, icsel. Minap lefagyott az agya. Teljesen újrahúztam. Ami idegesít azota, az az, hogy szerintem jobban merül az akksi és a telefonkönyvben nem talál meg soxor dolgokat. Pl: bejegyzés xy tomi karakuszhörcsög. Az xy-ra nem ad ki senkit. A tomira megvan. A karakuszra, csak ha félig írom be... Harmadik, hogy állandóan szinkronizal ugye a gmail-el. Amikor visszatöltöttem onnét a nevjegyeket, akkor mégis kb 4honappal ezelőtti állapot volt fent. Nem értem miért. Valaki tud ezekre okosat?
-
vilmaboy
őstag
Hali!
Átváltottam az előfizetésem vodáról t-mobile-ra. mondja el valaki légyszi, h milyen értékeket kell beállítani a hozzáférési pont neveknél, hogy legyen mobilnet, mms stb.. mert nincs egy értelmes leírás sehol.
Köszi...
-
vilmaboy
őstag
Hogy lehet kitenni az óra melletti akksi ikon mellé, hogy %ban is írja a töltöttséget???
-
vilmaboy
őstag
Ha Sony Update Service-el frissítem a teló szeoftverét,akkor megmarad a root rajt, vagy elveszik?
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1369 üzenetére
a rootolásnál leírt gyári kernel van rajt. Amit a link adott. Gyári cuccok vannak fent, dropbox (2napja), viber, app 2 sd, app backup, idokép, whatsApp, Igo8, Total commander, Llama, Antutu Bach, Wow Armory. Nagyából talán enyi. Angry Birdsök...
-
vilmaboy
őstag
Sajnos visszatérő problémám, hogy ha tárcsázok, akkor soxor 1-2 csörrenés után restartol a teló. Néha napokig nem csinálja, néha hívásokként. Tapasztalta ezt valaki? Mi lehet az oka? Amikor rootoltam a telót, akkor azt hittem elhagyta talán a kernel frissítéskor, de sajna nem. Van ötleteket???
-
vilmaboy
őstag
ígérem kivesézem mindkettőt és jövök majd biztosan pár kérdéssel még... Köszönöm mindkettőtöknek...
Még csak anyit, hogy... Ha az adathasználatnál, a háttéradatokat korlátozom. Az baj nekem? Idegesít, h miért nem a wifin próbálkozik, ha egyszer elérhető. prioritásának kellene lennie...
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1351 üzenetére
fentebb írtam, h 130 szabad... nem vágom miért lassulgatok?
Baszki... letiltottam az adatfrgalmat és repül lefele. Miért nem a wifit használja, ha elérhető??? suck...
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz #40351744 #1350 üzenetére
48%letöltöttséget ír kb fél óra után... Te milyen romot használsz? Érdekelnének a megoldások. Nem akarok egy romcserélő guru lenni, aki hetente cserél, de egy stabil erős rom, amit nem kell xarrá nyomkodni és varázsolni, h minden működjön... az érdekelne. egyszóval amit feltelepítek és megy a teló normálisan.
-
vilmaboy
őstag
válasz #40351744 #1347 üzenetére
420/130 szabad per pill is, de pl az antutu banchmark-ot nem hajlandó valamiért leszedni. egy 20megás wifi-re vagyok kapcsolódva itthon. a play áruház is 20-30sec mire megnyílik. rootlolt igen...
-
vilmaboy
őstag
Az mitől van, hogy egy időtán fogja magát a teló és undorítóan lelassul? A kamera megnyitása is 1 perc néha. Mi a franc van vele? Máskor meg ugrik mint az öntött ürge. Amikor elkezdtem használni gyors volt. Manapság 70%-ot ha tud ahhoz képest. Lassult... Mi okozhatja? Nem használok sok alkalmazást. Lényegében Viber, Lama, Titanium Backup, Zseblámpa, meg ilyesmik. max 10et. Ebből csak a Lama ami mindig megy. Adatforgalom és wifi ami állandóan foghajta. Más nem hiszem. Szoktam olyasmit csinálni vele, hogy a középső gombot hosszan lenyomom, majd az alkalmazásokat kilökdösöm... ez gond?
-
vilmaboy
őstag
válasz vilmaboy #1340 üzenetére
A kíváncsiság győzedelmeskedett a türelmesség felett éééés...NYERT!
Megcsináltam a leírás alapján. rootolt a telóm
Ez a lupus kernel menyiben jobb mint a gyári kernel? Mit kell tudjak erről? Hogy cserélhetek kernelt? A beállításaim stb mentésére a Titanium Backup megfelelő? Csak a legjobb teljesítmény érdekében csesztetném a telóm. Kinézetre stb megfelel a gyári ics nekem.
-
vilmaboy
őstag
válasz #40351744 #1336 üzenetére
Nekem ezt írja a telóm:
2.6.32.9 kernel builduser@buildhost #1
4.0.4 androis verFox kollega leírása viszont ezt mondja:
- ICS 4.0.4 4.1.B.0.587 gyári rom, MK16i: MK16i 4.1.B.0.587 (Central Europe)
- Bármelyik 4.0.3-as kernel (*.FTF fájl). Pl. Android 4.0.3 Kernel 4.1.A.0.562 Mert 4.0.3-at lehet csak közvetlenül root-olni.Akkor ezt a kernelt ami nekem van nem szabad rootolnom? Vagy mit kell tegyek? Segítsen valaki pls. nem szeretném gajjravágni szegényemet.
-
vilmaboy
őstag
szeretném a telómon /xperia pro mk16i/ használni a titanium backupot. mit tegyek, hogy működjön a progi? Milyen szoftal rootoljam a telefont? Stb... UniversalAndroot-1.6.2-beta-val csinálhatom, vagy superOneClick? Vagy mivel csináljam? Infóban jó vagyok, de nem rootoltam még telót. Telón ics 4.0.4. A Titanium Backup létezik magyar nyelvűben is?
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz FireFox1996 #1317 üzenetére
őőő. megmondom őszintén nem értem a kérdést sem... Mi is a CWM? Ha nincs és tudok rá tenni, akkor lesz...
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Régebben szokása volt a telefonomnak (mk16), hogy tárcsázáskor, a kicsörgés pillanatában újraindult. Elhagyta egy időre, majd manapság ismét elkapta a fonalat. Ismert ez a probléma a köreitekben? Van rá megoldás? A telón ICS-van, gyári szoftal updatelve. Esetlegesen egy adatmentés és a rendszer újrahúzása megoldás lehet a problémára? Vagy tudtok javasolni megoldást?
-
vilmaboy
őstag
Előadott olyat 2-3 alkalommal a teló, hogy beszélgetés közben fogja magát és kikapcsol. Jellemzően inkább felvételkor, vagy tárcsázáskor - kapcsoláskor. Tapasztalt valaki ilyesmit?
-
vilmaboy
őstag
mekkora a kijelző felbontűs a pro-n? 800x480 wvga? Telepítenék valamit (3betűs navi szoft) és a telepítőfile méretre van megadva.
a kijelző 854x480 akkor a 800x480as file kell?
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Kiírom ide is. Hátha a saját topikjában csípőből tudja valaki a választ...
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a kiszolgált N97minimet egy Xperia Pro mk16i-re. Részemre fontos a qwerty és az android + hogy ne egy pingpongütő nagyságú telefonom legyen. Emiatt néztem ki ezt a típust. Érdekelnének a tapasztalataitok a telefonról, pro és kontra véleményeitek. Frissíthető hivatalosan IceCream-re? Hol lehet a legolcsóbban hozzájutni a készülékhez? Vagy régi hírnévvel rendelkező boltot keresek, ha bolt garis, vagy olyat ami gyártói gart ad hozzá. Milyen a Sony E. supporttálása általában? stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest