Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
CM9-20120819-es kiadással kapcsolatban.
Szépen megy.
Egyentlen hibájának a led-ek fényerejét tartom.
Úgy világítanak, hogy majd' kiesnek a házból!
Szerintem nem csak a fogyasztásra van káros hatással, hanem a led-re is...
Úgyhogy vadászat indult ennek megfejtésére.
Az első vadat egy aláírt zip formájában ejtettem, ami elméletileg a recovery menüből befrissíthető.
Hát valóban rissíthető, a led-ek fényereje csökken, de nincs wifi sem. Pedig arra a magyar halandónak (is) szüksége van.A frissítendő fájl pedig a /system/etc/hw_config.sh
Vadászat tovább. Következőleg egy led-kioltási fájlt találtam. Ez viszont hasznos volt, megmondta, hogy miylen értéket kell levenni 1-es értékre, hogy ne világítson a led.
De csak a 3 nyomógombhoz tartozó dolgot oldotta meg.
Vadászat tovább, de már a telefonon. Milyen értékek vannak még a hw_conf-ban? Vadásztam a 255-ös értékeket.
A led-ekhez (piros, zöld, kék) megtaláltam ezeket. Átírtam 77-re. Telefon újraindít, töltőre ráköt, és láss csodát: a "norification led" fényereje nem üti ki a szememet!
huh... örül vala...echo 3,100,77,21,21,10,100 > $dev/red/als/curve # ALS curve RGB(red) [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2]
echo 3,100,77,21,21,10,100 > $dev/green/als/curve # ALS curve RGB(green) [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2]
echo 3,100,77,21,21,10,100 > $dev/blue/als/curve # ALS curve RGB(blue) [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2]
echo 450 > $dev/button-backlight/max_current
echo 70 > $dev/button-backlight/max_brightnessEzzel redukálódott a fixálásra szánt rom/kernel párosítások száma. Persze szubjektív és r=1 felhasználói szemmel nézve:
kernel / ROM
CM9 / CM9-20120819
NightElf / JJ'S-Hybrid
NightElf / MIUI 2.8.17
NightElf / KA07-mod-by-hurricane
Galaxian / ExperienceV3
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Hardcore café
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest