- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz
HEKIT99 #2738 üzenetére
A nyitott bootloader alapfeltétel a rootoláshoz.
Én azt nem értem, hogy az enyém miért nyitott, függetlenként vettem, a dobozán rajta van a HU régió is, 2 év SE garanciáról van papírom, a nyitás viszont azonnali garancia elvesztéshez vezet... a TrackID valóban nem működik, tehát a DRM sem, ebből milyen hátrányom lehet? -
Kobaljov
senior tag
válasz
HEKIT99 #1897 üzenetére
Igen, Bog is továbbította nekik a témát + az SE blogban van "Kérdezz az SE-től" téma, ott is fel lett dobva. Továbbra is hallgatás van, esetleg ha valaki ráér és szeretne szórakozni felhívhatja az ügyfélszolgálatot hátha ismét valaki azt mondja, hogy még nem hallottak a problémáról
-
hurrikan
addikt
válasz
HEKIT99 #1878 üzenetére
Én is egyetértek. Mondanom sem kell. Én én is remélem hogy a gyártó példát mutat a többi gyártónak, hogy az ilyen problémát hogyan is kellene kezelni. Mert az ilyeneket sajnos ahogy az elmúlt években és most is tapasztaljuk, nagyon szeretik fű alá söpörni. Sőt, még a nagyra becsmérelt Apple is.
De azt azért hozzá teszem, hogy aki nem olvas fórumokat, azoknak a 95%-a észre sem veszi a hibát, mivel nem befolyásolja úgy a működést mint egy hangszóró hiba, egy GPS, vagy egy Wifi, esetleg térerő-vételi stabilitási hiba. Mivel nagyon ritkán videózik az ember nagy csendben, és ha van más zaj, akkor már egyáltalán nem feltűnő. Ugyan ez érvényes a kijelző hangjára is, ráadásul ez a kijelző féle hang sokkal több mobilra jellemző mint gondolnátok, főleg a kisebb méretűekre. -
JohnnyX
őstag
-
krisztian112
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest