- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
válasz
Pityu89 #4766 üzenetére
Na ez az a funkció, amihez szerintem klasszikuson egy rootolt telefon kell, mivel az SD-n lévő szemetet tudod magad is törölni egy filekezelővel, vagy számítógépbe áttéve, a rendszer alatt lévő szeméthez meg nem férsz hozzá úgyse egy gyári romon.
zotyesz66: Kb én is így gondolom, tudom, hogy egy vasra egyszerűbb optimalizálni, mint százra, de nem megoldhatatlan feladat. Amúgy a google pont azt akarta kikényszeríteni pl. a 4.0-val, hogy ezek az egyedi custom felületek megszűnjenek és az OTA frissítés egyszerre elérhető legyen minden androidos készülékre akkor, amikor azt Ők kiadják. Hát a pénz beszél alapon egyelőre nem jött nekik össze...amúgy szerintem is jobb megoldás lenne, ha minden gépen fent lenne az alap android, az fusson hibátlanul, a gyártók (SE, SAMU, HTC, ect...) meg csináljanak saját launchereket amiket rátesznek a telefonra azokkal az appokkal együtt, amiket még adni akarnak, mint hozzáadott érték és én meg majd eldöntöm, hogy az tetszik-e jobban, vagy a gyári launcher. Az alap android meg tartalmazza azokat a natív drivereket amik az adott vasak HIBÁTLAN működéséhez kellenek.
-
Zoli_418
csendes tag
válasz
Pityu89 #4019 üzenetére
Nagyon jó trükk, köszönöm!
Arra kinek van valamiféle trükkje, hogy mobiltévézés közben semmi adatforgalmat ne használjon a telefon (nem a mobiltévét értettem, mert arra külön ugye nem használ, hanem arra, hogy az Android minden más alkalmazásra, gadget-re, stb. használja az adatforgalmat.
És ez a 150 MB amúgy is nagyon kevés, októberben 3 nap alatt elneteztem, most sikerült 20 nap alatt.Amúgy a T-Mobile ügyfélszolgálaton persze erre sem tudtak érdemleges választ adni...
Gondoltam már a "cirip" vagy "dobolás" gondra rá sem kérdezek...Volt valakinek olyan problémája még, mint nekem?
10 darab ingyen SMS van a csomagban. El is küldtem 10-et.
A számlán ebből 5-öt MMS-nek számolt fel. (Kb. 500 Ft pluszköltség.)
El is indították a panasz kivizsgálását...
Az lehetett a gond, hogy az az öt SMS úgy ment el, hogy csoportban küldtem. (Öt számra egyszerre.)
Remélem visszakapom az ötszáz forintomat! -
lintaba
csendes tag
válasz
Pityu89 #3615 üzenetére
nem tudom miért nem tudták az aljára tenni a jacket, meg a töltőt. Nem elég hogy hónapok kellenek amíg az ember megszokja, de a fejhalgató is elég hamar meg fog így halni. Ráadásul jack+usb esetén alig lehet bekapcsolni
Tegnap kipróbáltam egy fehéret, és fura módon sokkal használhatóbb a home gombja, mert könnyebb benyomni. Miért nem tudták a feketét is ilyenre csinálni?
-
Zugi
aktív tag
válasz
Pityu89 #3572 üzenetére
Engem baromira idegesített, hogy semmivel sem tudtam kinyitni, késsel, ollóval is szívtam vele.
A megoldás az volt, hogy megműtöttemMagyarán levágtam abból a részéból, ami belemélyed a microUSB nyílásába. Ezt pl. egy Gilette pengével pofon egyszerű megcsinálni. Csak egy keveset hagytam meg abból a műanyag részből, ami még beszorítja, de onnan kezdve nagyon könnyen ki tudom nyitni.
-
Isten88
senior tag
válasz
Pityu89 #2594 üzenetére
Szia!
"-Hol tudok úgy kilépni az alkalmazásokból, hogy azok ne fussanak a háttérben? Illetve hogy tudom megnézni mi fut és őket leállítani?" - Beállítások, alkalmazások, futó szolgáltatások. Kilépni úgy tudsz a legtöbből, hogy a bal alsó sarokban lévő nyilat nyomogatod, amíg ki nem lép, de van némelyik, emiben símán csak exit.
"-Hol van a filekezelő? Vagy külön töltsek le egyet?" - eredetileg nincs, magadnak kell szedni marketből, van sok féle, pl.: and explorer, stb..
"-Böngészőben hogy lehet beállítani, hogy minden induláskor a kezdőoldalt mutassa, ne azt ahol utoljára jártam?" - Sajnos ezt nem tudom, Opera Mobile-t használok alapértelmezetten, ajánlom neked is.
"-Kilehet törölni a facebook profilt? Vagy megoldani, hogy ne akarja minden lépésemet közzétenni?" - szerintem te kijelentkezni szeretnél, azt minden további nélkül megteheted. Belelépsz a Facebook alkalmazásba, főoldalán jobb alsó gomb (ami a menü gomb mellett van érintőgomb), és logout.
"-Zenelejátszóban hogy lehet mappákból lejátszási listát létrehozni?" - Zenére inkább a PowerAMP-ot ajánlom, jobban személyre szabható, többet tud.
"-Call meter NG adatszámláló program?" - a nevéből kikövetkeztethetően szerintem a hívásokkal kapcsolatos dolgokat méri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest