- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
picur220 #429 üzenetére
Én pl a munkahelyenen szoktam használni a telót fotózni, elektromos ipari automatizálással foglalkozok, mindig lefotózom az általam készitett áramköröket, és biza már jópárszór mentettem meg az írhámat a főnök előtt, hála a tűéles képeknek, mert mindig a súlyos következményekkel járó dolgok egy egészen apró kis dologtól függnek, én azt mondom hogy igenis nagyon fontos egy mobilban a tűéles képeket készitő kamera, bizonyithatja az igazad vagy akár az ártatlanságodat, nélkülözhetetlen...
-
Pistakiss
őstag
válasz
picur220 #429 üzenetére
Háát!
Ezzel egyet értek!
Mivel eleve minden paraméterében elmaradottak a mobíl kamerák, még a kompakt gépektől is, így sokat ne várjon senki tőlük! Viszont, ha megtalálod azt a témát és azt a felvételi módot, ami elviseli a hátrányait, akkor nagyon fogjuk szeretni. Én eleve nem "művész" fotók készítését várom el tőle, de még csak nem is családi fotókhoz használom, hanem keresem azokat a lehetőségeket, amikben erős, kicsi, mindíg nálam van, különleges effekteket használok, amiket a fényképezőgépeknél csak PS-al tudnék megvalósítani, tehát elfedem a hiányosságokat az előnyökkel! A többire ott van a DSLR, bár sokszor azt mire előveszem, már 10-et csettintettem a telefonnal. Egyébként én is a Camera360-at használom, csak nem a pro változatot, meg még van jó pár camera app a telómon, mindegyiket a maga műfajában használom és fogadom el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Medence topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest