Hirdetés
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Igaz, hogy konkrét kérdések hiányában csak általánosságot tudunk mondani, amit meg bőven kitárgyal pl. a Mobilarénás teszt is. Elsődlegesen szerintem azt döntsd el, hogy kell-e neked QWERTY-s telefon vagy sem. Ha kell, akkor nagyon nincs mit tovább beszélni róla, mert nem igazán van nagy választék ilyen féle telefonban, pláne ebben a méretben.
Én páromnak vettem ilyet, fehérbe, csajos telefonnak. Pár napja használja, szereti, 2 napot elmegy egy töltéssel, úgy, hogy nem kapcsolgat ki-be semmit. Egyelőre sok mindent nem csinál még vele...szokja. Én ahogy telepítgettem azt tudom mondani, hogy jó sebességű, szép és minőségi kialapítású telefon. Jobb, mint amire számítottam, főleg azok után, hogy az egyik barátomnak X10 Mini Proja van és szidja, mint a lovat, hogy lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- ASUS routerek
- Google Maps
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest