- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Hello!
A még garanciális Mini prom egyik érintőgombja nem mindig reagált a nyomásra (csak restart után kb. 1 napig), emellett a böngésző sem töltötte mindig normálisan az oldalakat. Visszavittem gariba, amire az lett a megoldás, hogy szerintük a telepített alkalmazások miatt lassul be a telefon, emellett downgrade-elték is Gingerbreadre.
Mondom kipróbálom... hamar kiderült, hogy ugyanaz a jelenség, megint visszavittem. Most megkaptam a telefont azzal a jegyzőkönyvvel, hogy huzamosan tesztelték, és szerintük az akksi rossz, mert egy teszt akksival nem jött elő az érintőgombos probléma.
Most őszintén, ennyire hülyének néznek? Alkalmazások meg akksi miatt van a hiba, emellett downgrade-elik a telefont?! Mit szóltok hozzá? Van egy fikarcnyi alapja is ennek az agymenésnek amit hibajavítás címszó alatt eszközölnek?
A telót egyébként a MM-ba vittem vissza, hisz ott vásároltam, de ők egy partner cégnek küldték el, akik kétszer 15 napot ültek rajta.
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged