Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
A telefonomra szeretnék tenni egy custom rom-ot. Most az OctanE v5.0 van rajta. 6.0 valamiért nem működött annó, de másnak sem itt a fórumon. Ajánlanátok valami jó 4.0 rom-ot, mert a mostani kicsit bugos.
és az lenne még a kérdésem, hogy ha a service menüben ezt írja: Bootloader Unlocked Allowed: No
akkor semmilyen módon nem lehet bootloadert nyitni? -
zolka95
őstag
tudtok ajánlani valami jó romot?
már egy jó ideje OctanE 5.0 van, ideje váltani -
zolka95
őstag
mi történt az xda-val????
mi az hogy 10x-er kell posztolnom, hogy normális legyen a kinézete???
nem nagyon értem mit írnak
valaki elmagyarázná?írni akartam az octane romhoz, hogy nem működik a minin, de nem tudok
na így aztán, hogy írjak 10 hsz-t? -.-"
még azt is megszabják, hogy hova írjak?
ez egy nagy hülyeségezt írja, ha írni akarok az octane romhoz
zolka95, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Please Read: New members (those with fewer than 10 posts) are not permitted to post to development-related forums. The developer forums are intended for experienced users and developers to discuss ways to improve technical aspects related to ROMs and Software. While you may be an expert, we ask ALL users to avoid posting questions about using or installing ROMs and software in the Development Forums. To encourage this new Users can read but not post in these forums.
To ask Questions about developing your device, installing ROMs, software and themes you must go to the Q&A or General Forum.
Remember, your question has very likely been asked already, so please search before posting.
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. -
zolka95
őstag
Sziasztok!
Valakinek sikerült feltennie az OctanEv6.0 romot?Mert nekem a sony felirat után újraindul. Csak a v5.0 működik
-
zolka95
őstag
sikerült feltenni a romot
de a Reboot option Modot nem sikerült
a boot képernyő után mindig újraindul a telefonmár a gyári ics-re is akartam feltenni modot, de sosem sikerült, ott is mindig újraindult
'choose zip from sdcard' -nál kiválasztottam a zipet és telepítettem úgy, ahogy a romot is
gondolom akkor nem így kell modokat telepítenide akkor hogy?
apply /sdcard/update.zip
toggle signature verification
toggle script assertsezek választhatók még
-
zolka95
őstag
Hellóka!
Az [Xperia Ultimate HD ROM-ot szeretném kipróbálni.
Custom romokat még nem tettem fel cwm-ből csak gyáriakat flashtoollal, szóval nem nagyon értem a leírást.a telepítés menete:
1.Get root
2.Get cwm
3.wipe factory/data
4.wipe cache
5.format system
6.wipe dalvik cacahe
7.Put the rom on SD Card
8.Flash the rom
9.Reboot
10.again reboot to cwm
11.flash the Reboot option mod
12.rebootrootolt ics-m van, 587.-es build számú, meg a cwm van felrakva
nem tudom hogy a cwm menüjében hol találom meg ezeket: például a wipe factory/data-t meg a többit
valaki elmagyarázná?ha a 7. pontig megcsinálok mindent utána hogy flasheljem a romot? flashtoollal?
vagy az 'Install zip from SD card' menüpontnál válasszam ki a .rar fájlt amit letöltöttem ?a 11. pontot se értem
-
zolka95
őstag
-
zolka95
őstag
ha seus-ról frissítettem az ics-t, akkor lehet még rootolni?
ha igen hogy? -
zolka95
őstag
Egyszer találtam egy magyarosított appok listát és azon volt egy ébresztő program, ami mondta hogy hány fok van, milyen az idő. Bár nem működött lehet azért mert a 3 hónapos ingyenes mobilnetem volt, ami elég lassú volt vagy a program volt rossz.
Tudnátok mondani ilyen programot? -
zolka95
őstag
[link]
feltettem az ics-t seussal és elrontja a router wifijét
eleinte még jó, de aztán egy idő után már nem kapcsolódik, se a másik gépem, ami egy usb wifi jelfogóval kapja a netet
már frissítettem a routert, de semminálatok nem rontja el a wifit?
lesz valami frissítés telóra, ami kijavítaná ezt a hibát?
nem akarom visszarakni a 2.3.4-etmert ez így akkor marha jó
ha megyek egy nagy városba azt ilyen nyilvános wifiket tönkre tesz -.- -
zolka95
őstag
feltettem az ics-t seussal és nem tudok csatlakozni a wifimre
azt írja hogy nincs tartományban
marhajó -.-
4.0 erre csatlakozni se tud egy wifire -.- -
zolka95
őstag
Sziasztok!
[link] a leírás szerint flasheltem, rootoltam aztán feltettem flashtoollal az ICS-t, de lassú volt és a kamera se mutatott képet, de kamerázottvisszatettem a 2.3.4-et
és most a cyanogen mod9-et akarom kipróbálni, de sehol sem találtam hozzá magyar leírást
valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest