Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
BloodyEddie #3496 üzenetére
A Timescape ennyire nem szűrhető azt hiszem.
A kontaktokat pedig: Elindítod az fb appot és a beállításoknál be tudod állítani, plusz kell még hozzá a telefon beállításaiban -> sony ericsson -> facebook xperia.
-
ß3NC33
tag
Ma nekem is meghozta a futár a minimet!
Eddig nagyon fain, csak még kicsit szoknom kell az androidot, ez az első androidos (sőt okostelefonom is). -
BloodyEddie
őstag
Hali!
A Timescapeben lehet valahogy szűrni az FB tartalmat, hogy csak az üzeneteimet mutassa, a státusz updateket ne? Úgy egész használható lenne.
A kontaktoknál pedig van mód, hogy összefűzze a Google és az FB kontaktokat? WP7en szépen megjelent mindenki képekkel együtt, itt meg bámulom ugyanazt az 500db rajzolt fejet.
-
puszta123
tag
Sziasztok! Valaki volt esetleg szervizben a melegedési probléma miatt? (ha nagyon felmelegszik gps, játék, kamera stb. miatt, akkor elkezdi úgy érzékelni a telefon, mintha folyamatosan a vissza gombot nyomnám, eego lehetetlenné teszi a használatot) Nkm ez egyre gyakoribb probléma, volt, hogy egy 10 perces telefonhívás után is annyira felhevült, h nem tudtam használni percekig, amíg vissza nem hűlt.
Ha vki vitte már emiatt szervizbe annak megoldották a problémáját? Aki tud segítsen, fontos lenne mert így nem teljes értékű telefon...pedig imádom a kicsikét. -
half333
őstag
EJJ,ez a GTA 3 azé odab.sz,ka.ják be a Tegra 2-esek,ez is simán viszi a jó játékokat!
-
krokk
senior tag
válasz
yodamastah #3487 üzenetére
kicsit, de nem számottevő. inkább tapadt hozzá az ujjam az elején de miután már eléggé összetapicskoltam azóta észre se veszem hogy fóliás
angrybirds simán megy vele
hú most márkát nem tudok mondani mintha egy hangyafej lenne rajta mint logó és piros az egész tartója. (otthon elvileg megvan a papírja csak itt melóhelyen nincs)
azért írtam hogy vodás boltban keresse akinek kell mert én voltam 2-ben és mindkettőnél ezt tudták volna csak adni. -
dokee78
félisten
-
twi452
senior tag
válasz
yodamastah #3487 üzenetére
Én a Zagg féle fóliát vettem meg rá anno amikor volt az 50%-os akció..úgy nem volt annyira húzós az ára
Rosszat nem tudok rá mondani, kicsit "érdes" nem csúszik annyira mint az üveg de ezt bátran merem takarítani és nem is maszatolódik annyira -
krokk
senior tag
válasz
dokee78 #3460 üzenetére
dettó.
én is zsebben, semmi mást nem hordok a zsebemben. 1 hét után szereztem rá egy karcot
úgyhogy most már fóliás v***fonnál lehet venni 1000ér egy vastagabb típusút és nekem pl az nagyon bejött.eredetileg nem volt rajta semmi és nem is kaptam hozzá (függetlenül vettem) -
Darts37
csendes tag
Sziasztok!
Én most szeretnék vásárolni egy ilyen készüléket a SE T715 után.
Szeretném megkérdezni,hogy a Marketből letölthető olyan diktafon alkalmazást amely hívás közben is rögzíti a felvételt?
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy van benne magyar nyelvű hangos navigáció?
Köszönöm! -
molnarpeter
nagyúr
válasz
grafikus17 #3480 üzenetére
Ha valahogyan fel tudod rakni gmailre, akkor már csak egy program kell, ami visszálitja az xperián, az meg van a marketen
Mp
-
fatal`
titán
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Meg van a C702 utódja. Azt szeretném kérdezni, hogy tudnám átmásolni a telefonon lévő SMS-eket az új telefonra?
Ha a C702 dugom a gépre a pc companion felkínálja az sms-ek mentését.
De ha a minit dugom rá ott egy kicsit kevesebb lehetőséget kínál fel. beállításra, mentésre.
És még szerettem volna a naptár bejegyzéseimet is átmenteni, mert sok fontos adat van benne számomra.
A régi telefonomba volt egy funkció naptár-speciális-keresés, itt beírtam a szót és megtalálta, hogy melyik napon volt az esemény. Ezt nagyon hiányolom az új telefonon. -
fatal`
titán
válasz
maszkos #3476 üzenetére
Na akkor szép sorban. Kikapcsolva nem ébreszt semmilyen okosteló, mert oprendszer van rajta, a PC sem ébreszt kikapcsolva. De van repülőmód, ilyenkor minden le van tiltva, ami rádiójelet használ és nem fogyaszt csak annyira mint a régi kikapcsolva. Szerintem mindent tud, amit a k770, bár a fényképezője nem tudom annak milyen volt, de ezt az itteni tesztben ellenőrizni tudod.
3 napot navigációval és nettel biztosan nem fog kibírni, lámpázni lehet vele.
-
maszkos
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt lenne pár kérdésem, amire várom a reagálásokat. SE K770 után lennék mini-s, így ehhez tudok viszonyítani. Azt hallottam, hogy kikapcsolva nem ébreszt, de nem tudom ez valahogy orvosolható-e. Tud több ébresztő időpontot? Gondolom szoftveresen tudja amit a k770, ugye? Alapvető funkciókat használok (tel, sms, fotó), ezekhez jöhet némi navigáció és esetleg net. Tudom, hogy relatív, de 3 napot kibírhat visszafogott használattal? Lámpázni lehet vele?
Előre is köszönök mindent.
Főleg a halakat! -
ttt1
őstag
Erre a setcpu-t nem lehet rávarázsolni?Azzal nem lehet a cpu orajelét pl lejjebb venni?5-600-ra pl akkor auidő tovább növelhető lenne ..
-
Bailey
senior tag
válasz
predator00 #3466 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni sajnos. De nézd meg hogy nincs-e frissítés, mert nekem az sokat javított rajta. Talán majd az ICS-be berakják a fényerőszabályozó kikapcsolását.
dokee!
Esetleg valami homokszem került a zsebedbe vagy a tokba? mert az még a gorilla glasst is simán szétkarcolja. Én egyébként a győri Saturnban vettem hozzá bőrtokot. Valami akció volt annó októberben amikor 9 forintért volt egy rakás tok beöntve egy ládába. Ezek régebbi telefonokhoz való, de a mini pont belepasszolt az egyikbe. Sajnos be volt csomagolva a tok úgyhogy előtte nem tudtam belepróbálni, csak szemre láttam de gondoltam 9 forintom fogja bánni ha nem jó.
-
predator00
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tud megoldást az automata fényerőszabályozás kikapcsolására?
2 napja van meg a minim eddig meg vagyok vele elégedve csak ez a villogás idegesítő kicsit -
FET-MEN
veterán
Sziasztok. egyre jobban megy le a mini ára, és egyre jobban csábít a kis szerkezet. láttam azér egy-két embernek vannak hibái..akksi elmelegedés stb..remélem ha megveszem nem lesz ilyen gondom.. látom dokee-nak sikerült megkarcolni
-
fatal`
titán
válasz
Tigyi78 #3457 üzenetére
Adatforgalom számlálóhoz: 3G Watchdog a marketről.
Mappák létrehozásához pedig telepíts valami fájlkezelőt: Astro vagy Ghost Commander, esetleg Total Commander. Utóbbi még nincs a marketen csak a hivatalos oldalán, mert egyelőre még RC állapotban van, de én ezt használom és teljesen jól működik. -
Tigyi78
tag
sziasztok, 2 napja új minivel nyomom, nagyon jó e71 után is. két dolog amit nem találok, hogyan lehet mappákat létrehozni és hol találom az adatforgalom számlálót. aki tudja, legyen szíves írja le. köszönöm.
-
ricsike81
aktív tag
kordinátákat hogyan lehet beirni navigáció esetén /gondolok igora, syg aurára stb /
-
mrlujoak
veterán
válasz
lesliemusic #3453 üzenetére
Nincs mit!
Egyébként 14-es villamos vonala... Elég sokat járok a Széchenyi tér mellett, mert a közelben melózom, és jópárszor kell mennem a Sanofi-ba, ami meg onnan pár sarok...
-
dokee78
félisten
Na megjelent egy újabb karc,ennyit a karcállóságról.
Pedig még jobban vigyáztam rá,mint eddig.
Lehet kulccsomóval kellene hordanom nem csak üres zsebben és telefontokban.Mindenesetre zavaró egy kicsit,hogy 3 hónap után már 2 karc.
-
mrlujoak
veterán
válasz
lesliemusic #3445 üzenetére
jaja, nem 15 ker az:
"Cím: 1045 Budapest, Széchenyi tér 9 .
-TérképÚtvonaltervezés-innen/-ide
Telefon:
(1) 272 0708
GPS koordináták: X 19,095 Y 47,552" -
fatal`
titán
válasz
Évekkel ezelőtt voltam én is ismerőssel, hát mi is kóvályogtunk egy darabig mire meglett. Be kell menni az egyik telepen és ott lesznek.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Évekkel ezelőtt jártam náluk személyesen. Egy raktártelep udvarán egy irodaépületben vannak.
Egyébként emlékeim szerint nem 15 ker az...
(sorompós(?) őrbódés bejárata van ha jól emlékszem)Egyébként anno egy Homár bejegyzés is született, az akkor még más néven, de SE szervizként működő cégről...
Találjuk meg együtt a Sonyericsson szervizt! -
lesliemusic
csendes tag
Üdv!
Tegnap fél 5 re értem a Széchenyi térre a XV. kerületbe, ahol a Hivatalos márka szerviz CORDON Elektronics Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. található a 9 szám alatt. Fél óra alatt nem találtam meg! Lehet béna vagyok, de akkor sem találtam. A megadott telefonszámon 0612720708 nem vették fel a telefont. Most is éppen hívom ezt a számot és lehetetlen elérni őket. Vagy foglalt, vagy nem veszik fel. Mintha egy fantom lenne...Hol lehet ezeket bepanaszolni? Komolyan ez vicc!
Valaki leírná pontosan melyik épületben vannak? Csak a 7-6 számot találtam meg, ami egy utca sarok... -
mrlujoak
veterán
válasz
yodamastah #3441 üzenetére
Egyértelműen a fólia hibája!
Azt cseréld le. -
yodamastah
őstag
A Mini-re raktam foliat es erezhetoen tompult a screen erzekenysege es pontossaga. Teljesen hasznalhato maradt de korabban brutralisan pontos volt, most meg neha lemarad ha nagyon gyorsan es kicsi feluleten huzogatom rajta az ujjam. Jo pelda a Cut The Rope, ami sokkal kevesbe lett jatszhato. Elotte kb tokeletes volt... Esetleg ez lehet a folia hibaja? Valami 1500ft-os cucc, de nemtom milyen marka, mert felrakattam a boltban.
-
mrlujoak
veterán
válasz
lac0211 #3434 üzenetére
Én is ott vettem a múlt héten, egy MH-810-el együtt.
Gyorsak, pontosak voltak.
Egyértelműen megéri, mert jól szól.
Felvevőgombos, így a zenevezérlés is megoldott, csak a hangerőállításért kell belenyúlni a zsebedbe, és megsimogatni a készülék oldalát...Igen, a vezetéke aszimmetrikus, a bal oldali a rövidebb, a jobb oldali a tarkón átvetett hosszabb.
-
retroid
senior tag
Am az ASTRO a legjobb!
-
retroid
senior tag
Még független Minire sincs frissités nemcsak a szolgáltatósokra.
Csak Mini Pro kapott mostanába
-
kapus3
csendes tag
Valaki tud valami jó fájlkezelőt mert ami eleve rajtavan az a memóriakártya összes adatát letiltjA. -.-"
-
lac0211
tag
üdv. szerintetek megéri itt megvenni a MH-610 es headset-et ??
és amúgy jól szól ez a füles ?? akinek ilyenje van kérem jelezzen.
amúgy ez asszimmetrikus kialakítású??válaszokat
előre köszönöm
-
Bailey
senior tag
Ha kijön az ICS akkor azt én is rögtön fel fogom tenni. A mostani frissítés nem hoz annyit hogy megérje babrálni vele.
A támogatáshoz pedig még csak annyit tennék hozzá hogy az nem kerülne semmibe a szolgáltatóknak, elvégre a munkát a gyártó végzi és nem ők. És most úgy néz ki hogy a SE kicsit összeszedte magát és igyekszik a frissítésekkel. Ráadásul jó hardvert adnak jó áron, tehát jó úton haladnak. Már csak az Arc HD (Nozomi) hiányzik, de az jön januárban. Érdekes módon azt írják hogy 2.3.5 lesz rajta, de hamar kapja majd az ICS-t. Ennek fényében viszont nem valószínű a többi xperiára sem a januári frissítés. -
wsh13
tag
Természetesen igazad van, de a szolgáltatós telefonok már csak ilyenek. Nekik csak az számít, hogy megvedd a telót és elkötelezd magad egy vagy két évre. Leszarják, hogy Neked utána friss, esetleg hibamentes szoft lesz- a telefonodon, avagy sem. Ezen a (lehúzó, beleszarok, semmit érő) hozzáálláson lehet háborogni, csak nem érdemes. Két dolgot tehetsz. Vagy független telót veszel drágábban, vagy pedig szolgáltatósat, adott esetben jóval olcsóbban, annak minden hátrányával együtt. Ebben a második esetben pedig alternatív módot keresel a készüléked frissen tartására, amire hála Istennek, van is lehetőség. A Flashtools, Wotan és társaival való frissítés pedig tényleg csak pár kattintás, és max 10 perc. Onnantól pedig nem kell törődni a nem létező szolgáltatói terméktámogatással.
-
half333
őstag
Létezik valami program,aminek segitségével a menü ikonokat ki lehet cserélni??
-
Bailey
senior tag
Ez igaz. De pont azért hagyom a szolgáltatóit mert már nincs nagyon eltérés, és pont ezért nem értem hogy miért kell várni. A defyt például a T és a voda is függetlenül árulta, és mikor kijött rá a 2.2, rögtön megkapta akkor amikor a nem szolgáltatóiak is. Arra is csak azért tettem főzött romot mert a 2.2 az utolsó hivatalos és az is tele van bugokkal.
Nem is csak magam miatt dühít mert én meg tudom magamnak csinálni. Az átlagos user viszont nem is hallott olyanról hogy flashtools, root, stb. Ha meg vannak hibák a készülék szoftverében amit ráadásul a gyártó már javított egy frissítéssel, akkor a szolgáltatók miért hagyják hogy az ügyfeleik még hónapokig bosszankodjanak (ez most nem csak a minire vonatkozik hanem általában) ? -
Bailey
senior tag
válasz
Kenyvicelol #3414 üzenetére
Hát ez remek. A T-nél még az október 21.-i sem jött ki. Ha ez így megy tovább még nyáron sem lesz ICS
Egyébként én nem értem ezt az egészet. A legtöbb okostelefonba már nem nyúlnak bele a szolgáltatók, ráadásul a függetlenül vásárolt készülékekkel is működik minden T-s szolgáltatás gond nélkül. Akkor meg mi a fenét tökölnek hónapokig hogy elérhetővé tegyék a frissítéseket. -
GyéBen
tag
Sziasztok, hamarosan én is beruházok egy Minire.
Van valami fontos tudnivaló vásárlás előtt? (A vibrálásról tudok.) -
Mezcal
addikt
válasz
ithomas #3418 üzenetére
Természetesen a fülbedugósakhoz képest letaglózó, de még a saját Philips nagy fülesmet is oda-vissza veri. Tényleg letettem a hajam, olyan tisztán szól és a mélyhang is erőteljes, mintha nem is ugyanaz a zene lett volna, amit a fülessel szoktam hallgatni.
Drága, de próba után erősen gondolkozóba estem, mert tényleg kegyetlen jó minőség. -
ithomas
őstag
Szia!
Mihez képest letaglózó?
A sima headsethez képest vagy pl egy jobb minőségű füleshez képest is ?(pl CX 300)
Azért kérdem, mert nagyon tetszik ez a livesound, és szemezek vele, de az árát irreálisnak tartom 19 ezer forintért.
Ennyi pénzért nagyon el kéne vernie a Sennheiser agybadugós füleseket is. -
dokee78
félisten
Használ valaki tükörfóliát?
Ez a jelenlegi Homescreen-em.Más betűtípus:
-
Kenyvicelol
csendes tag
válasz
retroid #3413 üzenetére
Talán itt és ekkor, de én az előzővel sem találkoztam...
A 4.0.2.A.0.61 ECO Dec 12, 2011
A 4.0.2.A.0.58 ECO Oct 21, 2011
A 4.0.2.A.0.42 ECO Oct 7, 2011 Nekem csak ezt engedte
A 4.0.1.A.0.283 ECO Sep 16, 2011
A 4.0.1.A.0.266 ECO Sep 6, 2011
A 4.0.A.2.377 ECO Sep 2, 2011
A 4.0.A.2.371 ECO Aug 24, 2011
A 4.0.A.2.368 ECO Aug 4, 2011
A 4.0.A.2.364 ECO Aug 4, 2011
A 4.0.A.2.362 Variant Aug 4, 2011 -
retroid
senior tag
Bízom benne hogy napok kérdése és jön a Minimre ez a kis frissítés
-
mrlujoak
veterán
A SEUS - Sony Ericsson Update Service - egy, a SE által kiadott legális, otthoni szoftverfrissítő program.
Ebben a hozzászólásomban találhatsz linket, ahonnan letöltheted a SEUS-t.
A PCC pedig egy újabb szoftverfrissítő program - szintén Sony Ericsson, szintén legális, és kifejezetten okostelefonjaihoz ajánlja a gyártó.
PC Companion a becses neve, ez is letölthető a SE oldaláról...Mindkét program adatkábel segítségével frissíti a telefon szoftverét. Az utasításokat kell figyelni, és követni!
-
papi77
addikt
Hogyan tudom telepíteni az appokat,amiket számítógépről másoltam a memókareszra? Sehol nem találom a telen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest