-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
válasz
szupermacs #4744 üzenetére
Nekem 4.0.4 van most fent. Nincs root mert nem lehet a céges levelezés miatt.
Napi 30 email kb 1 óra beszélgetés és így estére marad kb 15% az akksiban.
Mivel a levelezést nem tudom átteni SD kártyára mert valami security-t nem lehet beállítani ezért kb 2 hónap alatt a belső tárhely lecsökken kb 60mb ra na ott már tetü lassú. Amikor a belső tárhely 150 mb környékén van akkor mint a villám illetve a ram is 150mb szabaddal rendelkezik akkor tényleg nincs gond. De pl opera minin kívül minden más böngésző használhatatlan. facebook csak az alap mert a frissebbek zabálják a ramot pl FB kb 40mb t eszik. Notification togle alap progi arc s re no meg quick pic időjárás 1Weather mert nem eszik szinte semmités egész jó.
Nálam ezek vannak mrg pár játék. De pl max payne tök jól megy sőt a starcraft is bár picit kicsi a kijelző hozzáfőzött dolgokkal nicns tapasztalatom de az alappal teljesen elégedett vok.
Most 3 hete lett újra rakva és 206 a belső tárhely illetve 129mb és ellégedett vok. Ez a fránya levelezés probléma nem lenne akkor tuti semmi bajom vele csak olyan nyűgös mindent beállítani újra rakás után. -
dionaea
őstag
válasz
szupermacs #4742 üzenetére
havernak ilyen skin van fent 2 éve es semmi gond vele. lehet nem volt rendesen zsírtalqnitva. nekem 3. ericssonom ez. Az első az r380 volt masodik meg a cápa antennas brutal. sonybol ez az elsom.
de nagyon elegedett vvagyok vele. kinezete nagyon bejön vastagsága hibátlan kijelzo rendben van. idén lecserelem sztem mert a memória hamar telitodik és akkor nagyon lassú. nincs root gyári droid fent.
ha veszek is vmit sony lesz sp re pqlyazom de nem akarják ezt beszamitani így egyelőre marad. -
dionaea
őstag
válasz
szupermacs #4739 üzenetére
a ház olcsó lehet, de a csere nem annyira, az a macerás sajna de remélem megtudod oldani olcsón.
Nagyon jó kis teló ez az arc s én szeretem már 3 éves de még mindig tök jó
-
dionaea
őstag
válasz
szupermacs #4737 üzenetére
Szia egyik ismerősöm kérdezte komplett cserét igaz a szakszervizben de vagy 35 e ft t mondtak
Elég drága sajnos. esetleg egy skin fólia segíthet?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest