- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz
wacek068 #218 üzenetére
Teljesen korrekt készülék. Nekem se olyan rég van meg, de eddig csak pozitívumot tudok róla mondani. Esetleg annyi "negatívumot" mégis, hogy a vékonysága miatt ha elforgatod a kezedben, vagy erősen nyomod a kamera gombját, könnyen kiugrik a kézből. Okozott már 1-2 vicces pillanatot, mintha halat akartam volna elkapni. De egyáltalán nem vészes a dolog amúgy. Egymagos procis telefonok közül szerintem ez a király. Árában se tudok jobbat mondani, bár nem bújom a telefon piacot állandóan. Nekem állandó Wi-Fi-vel, sok GPS-szel 1 napot lazán kibír. Ha nem buzerálod, meg nem megy sokat a kijelző, akkor 3-4 napot is elmegy (tesóm tapasztalata, neki is ilyen van). Fényképeket gyönyörűeket csinál a Bravia engine miatt (persze telefonhoz képest). És ugye hamarosan hivatalosan megkapja az ICS-t. Remélem tudtam segíteni.
-
carlsson74
csendes tag
válasz
wacek068 #218 üzenetére
Én nemrég vettem(04.16.) és mondhatom, hogy jól teszi a dolgát.Nálam még nem fagyott le. Jó minőségbe vesz fel videót, jó fotókat csinál.Igaz nincs is tele mindenféle alkalmazásokkal
Ha reggel leveszem,akkor estig elmegy kb 22-ig. Igaz én csak egy egyszerű használó vagyokA képeket, videót tv-n nézem vissza wifin,(O!MediaShare) és az sem akadt meg még.Ma néztem ugyanezzel a programmal online tv-t HD-be, és nem akadt.Pedig azt hittem nem fogja bírni. Remélem segítettem valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest