Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Szerintem erre a telóra a legjobb rom az XGAMER V2.0 !!!! Mondom ezt úgy hogy majd 3 hónapon keresztül próbálgattam a gyáriktól az összes eddigi fözött gb és ics romokig! Bátran kimerem jelenteni hogy ez a LEGJOBB mint üzemidőben,tudásban,kinézetben!!!
-
zekk007
aktív tag
válasz
Imi1981 #13085 üzenetére
Igen a kernelt Flashtool-al kell de nem kell semmit másolgatni hanem simán betallozod az .img fájlt!Itt egy leirás
lashtool kényelmesebb, mert csak csatlakoztatjuk a telefont FASTBOOT-ban (hangerő fel és rágudjuk a kábelt)
Flashtool exe indítása
Bal felső sarokban villám ikon
FASTBOOT kiválasztása
Megjelenő ablakban jobb oldalt középem KERNEL kiválasztása
kiválasztjuk a megfelelő boot.img fájlunkat és rákattintunk
A progi a háttérben kiírja, hogy sikerült.
Nyomjuk meg a reboot-otÉs élvezhetjük is az új kernelt, melyben sok minden bele lett építve, mint pl root, és recovery is, ha olyat teszünk fel.
A gapps-ot igen a recoveryböl tolod fel miután a romot!
-
zekk007
aktív tag
válasz
Imi1981 #13083 üzenetére
Tessék ide minden le irva lépésről-lépésre:
HOW TO INSTALL :
Note : only for unlocked bootlader
1. copy super jelly bean and gapps to sd card
2. flash any jb kernel for neov via fastboot.. i recommend fusion kernel 5.4 (present inside the zip file )
3.[OPTIONAL] flash stock ics .587 ftf excluding kernel and simlock.ta files..
4. boot into recovery
5.full wipes
ie :
wipe data / factory reset
wipe cache partition
wipe dalvik cache
in mounts and storage , wipe system , data and cache
6. flash Super Jelly Bean
8. only for neo (mt15i) users flash patch
7.flash gapps : use this link : Gapps For SJB
8.reboot
9.enjoy -
zekk007
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segitséget ,azóta kinyitottam a Bootloadert és feltoltam a Doomkernelt is...Nem volt valami nagy szám,simán igényeltem egy feloldókódot a Sonytól email-ben majd flashtool-al nyitottam majd kernelt is cseréltem ... Na ennyi tömören...Még 1x köszi mindenkinek
-
zekk007
aktív tag
Ti hogy használjátok az Atomic GB ??? Gyári vagy custom kernellel? Ha gyári akkor melyik ? 042 vagy 062 ? Vagy ez nem számit?
-
zekk007
aktív tag
Melyik főzött romot érdemes leginkább felrakni ha ezen töröm magam... Mit ajánlatok leginkább ?
-
zekk007
aktív tag
Melyik romot ajánlanátok ha mondjuk a legjobb üzemidő a szempont??? Most gyári rootolt .062 van fent...
-
zekk007
aktív tag
válasz
bokrosolajos #13031 üzenetére
Az is igaz ....
Köcce...
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Volt egy olyan gondom nagyon karcos volt a kijelzőm s ebbe lassan bele is törődtem hisz mikor vettem fólia volt rajta s.mikor levettem hát tiszta karc volt alatta.. Nodeám eszrevettem hogy van még1 fólia rajta csak nagyon paszentosan rá van rakva... Fogzam s nagy nehezen alányúlva leszedtem ezt is s nagy örömömre full karcmentes volt alatta.... igen ám de mióta leszedtem rohadtul gyűjti az ujjlenyomatot és tiszta maszatos a kijelző...Esetleg törőljem át ablaktisztítóval?Gondolom volt rajta valami réteg ami odafogta a fóliát s csak alcohollal jön le mett sima rongyal fényeste törőltem de ahogy rárakom az ujjam tiszta maszat pedig nem zsíros vagy mittudomén... Lehet hogy nek kellett volna leszednem....Bár már nagyon karcos volt meg amugy sem szeretem a fóliákat....Új telefonnál is az az első hogy leszedem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest