Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok77
tag
válasz
bokrosolajos #13121 üzenetére
Hasonlóan jártam már én is. Csak nálam -5 perc volt az eltérés. Akkor jelenleg rendszert állítottam vissza gyárira és az megoldotta.
-
Pocok77
tag
Kezd idegesítő lenni a telefon. A TrackID ből nem tudom törölni a zenéket amiket megtaláltam -,-
-
Pocok77
tag
Sajnos nap mint nap tapasztalom, hogy nagyon lassú a teló. Alig van feltelepítve pár program, memória mindig van 150 mb szabad. Erősen gondolkodom a váltáson.
-
Pocok77
tag
Tiszteletem!
Új Xperia Arc S telefon vásárlása előtt állok. A kérdésem lehet nem szokványos de mindenképpen érdekel. Szolgáltatóknál lehet-e valami eltérés a telefonok között? A független telefonokhoz képest.
Itt a telefon lévő dolgokra gondolok amit a szolgáltatók tesznek a telóra, és ha igen ezek mennyire zavaróak? (megjelenés, menük miegymás).
Remélem kérdésemre kapok kielégítő választ és tudatlanságom ellenére lesz aki segít.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest