Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
minimumgame #13398 üzenetére
csőő!
én főleg ezért se használok ICS-t
GB alapú XGamer romot ajánlom
bár lehet van ICS-re wifi patch -
PAtr0n
addikt
válasz
minimumgame #13299 üzenetére
Szia!
Persze, vagy nyitod a BL-t és próbálkozol custom kernellel, vagy felhajítasz egy tök másik romot zárt BL-re és megnézed azt. Ha arra gondolsz, hogy lehet e állítani valamit az erősebb jel érdekében, nem, nem lehet, ezért vannak a custom kernelek, azokban eléggé hozzá szoktak nyúlni a hardverek kezeléséhez.
-
scope2007
addikt
válasz
minimumgame #12554 üzenetére
"lehetőleg kamera szabad legyen"
az enyém csak itt bukik meg... megfog rengeteg dolgot nem csak telefont.. az arc is bőven ráfér..
pénzt, energiaitalt.. ilyeneket is, még úgy hogy nem is vízszintesen van
csak ilyen fos ájfonosat találtam -
törölt tag
válasz
minimumgame #12142 üzenetére
Root-olt telefon kell hozza, en a Titanium Backup Pro-t hasznalom. Mondjuk ez nagyon igenyfuggo, de en ugy inditottam, hogy toroltem az egesz timescape-t es plugin-jait, mert feleslegesnek tartom, aztan toroltem a facebook alklamazast, es osszes plugin-jat, ezenkivul olyan dolgokat amikre soha nem lesz szuksegem, pl let`s golf, fun and downloads, jatekok, uefa, stb... De ezt tenyleg olyan dolog, hogy lehetseges hogy te ezeket az app-okat rendszeresen hasznalod. Ezenkivul van egy jo kis program ami pl gyorsitotarakat torol pl, programok felesleges menteseit, temp-eket torol, a rendszert takaritja visszamaradt dolgokat, SD Maid a neve de csak a Pro valtozat az ami hatekony.
Illetve okosan telepitek, surun felulvizsgalom, hogy mik azok a cuccok amiket valoban hasznalok, es amiket nem hasznalok, azokat torlom egy ido utan. Az a baj az Arc/S-el, hogy hiaba telepitesz az SD-re a program egy kis resze foglal a belso memoriabol is, igaz max ilyen 1-2 megakat, de foglal. Hiaba van pl 64 gigas SD kartyad, egy ido utan a telepitett progik meg ha SD-re is mennek, teleteszik a szukos belso memoriat. -
törölt tag
válasz
minimumgame #12136 üzenetére
Szerintem megoldana a dolgot egy jo alapos takaritas is, alkalmazasok athelyezese SD kartyara, felesleges app-ok, es szolgaltatasok letiltasa (nem futnanak a memoribana feleslegesen, nem kivant idoben).
-
csabi10
senior tag
válasz
minimumgame #12136 üzenetére
Ha alap 4.0-át akarsz felrakni vagy frissíteni akkor PC Companion vagy sony update service progival tudod meg tenni. A frissítés vagy újra telepítéskor minden adat törlődik a telefonról.
Az SD kártyát ajánlott formázni./persze a fontos dolgokat fényképek stb. előtte mentsd el/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (137)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Akku: 98%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest