Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a OnePlus Ace 5 Racing és Ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
darvinya #12299 üzenetére
De valami olyasmi volt ott, de miután kiválasztottam a megfelelő zip-et, csak 1d yes és 1db no volt, miután rányomtam a yes-re kb. 2mp alatt leszaladt a rom telepítő csík oszt csá. Tehát b*szta feltenni. Hibát nem írt, csak hogy done, meg hogy telepítsem a készülékspecifikus patch-et.
Na mind1, most már megoldódott a problémám, feltettem az X-parts-ot a stock 0.62-re feltettem vele az 5.5-ös CWM-et, abban már normálisan telepítette az Atomic GB-t, ami marad is, nagyon, bejön, alig eszik ramot, és rohadt gyors.
Pow:
Köszi, most már fasza! -
PAtr0n
addikt
válasz
darvinya #12297 üzenetére
Na ezt nem értem, fogalmazz kicsit érthetőbben kérlek
Mit rontok el azon, hogy belemegyek a choose custom zip from SD-card menübe, megekeresem a zip-et mait akarok telepíteni, aztán meg rányomok a yes-re. Hisz minden recovery így működött eddig is.
Homályosíts fel kérlek. -
PAtr0n
addikt
Srácok segítsetek má'
Fel szeretném rakni ezt: X-gamer
Nem mintha gondom lenne a jelenlegi rendszerrel (stock 0.62 GB), de gondoltam mivel sokat játszok, és a memria szeret elfogyni komolyabb játékoknál, így megpróbálkozok a fenti rommal, ami több szabad memóriát ígér, és ajánlottátok itt a fórumban.A gond csak az, hogy nem akar felmenni.
Fogtam és 0.7.1.0 Flashtool-al feltoltam a generic GB-t (0.42), root, CWM telepít, utána OTA frissít 0.62-re. Itt semmi gond nem volt.
X-gamer rom és az Arc S patch az SD-n, recoverybe bebootol, factory reset + dalvik cache töröl, ROM telepít és itt jön a bibi. Túl hamar lefut, de hibaüzit nem ír, csak hogy done és most telepítsem a patchet, ami szintén gyorsan lefut, ezután kéri hogy indítsam újra. Újraindul, erre ugyanúgy a stock GB van fent.
Gyanús is volt, mert ilyen hamar nem telepíthet 133 megát, a folyamatjelző csík kb. 2 mp alatt végigmegy.Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Azt hiszem addig megpróbálom az Atomic GB-t feltenni, hátha az jó lesz.Előre is köszi!
Szerk:
Szerintem szar a recovery (CWM based Recovery 5.0.2.7 FULL (By DooMLoRD) mert az Atomic GB-vel ugyanezt csinálja. Nem is tudom, hogy tunék más recoveryt rátolni, a flashtool alapból ezt tolja fel. -
Midway
senior tag
Azért kellett a sim mert eladom a telefont az sd kártyával együtt.
Bár van másik sd kártyám, de nem is gondoltam erre.Köszönöm a segítséget.
-
Rick4
félisten
válasz
Midway #12290 üzenetére
Bemész a telefonkönyvbe, pontosabban a kapcsolatok közé, ott megnyomod a jobb oldali hardveres gombot, kapcsolatok biztonsági mentése->mentés a sim kártyára. De nekem a memóriakártyán is van hetente- kéthetente mentés, csinál egy pim00001.vcf fájlt és kész. Arról bármikor vissza tudom állítani, sőt, egy másik telefonban is működik. A simen ma már felesleges kapcsolatokat tartani, itt címek, e-mailek, meg rengeteg adat elfér, a sim meg korlátozott méretben tudja ezt.
-
Midway
senior tag
Hogy lehet átmásolni a sim-re a telefonból a kapcsolatokat?
Csak import van. -
droti25
őstag
Rootolnám a 0.42-es romot 0.6.9.1-es flashtoolal de ez a hibaüzenet fogad!!
MI lehet a gond?01/023/2013 10:23:57 - ERROR - .\devices\LT15\busybox\1.19.0\busybox : Not found
-
droti25
őstag
Azért ne essünk már túlzásba...
Engem a jó szándék vezérelt csak ezért osztottam meg/tovább amit az Arc s fórumban már egy kollega belinkelt!Szóval nem tőlem indult az fals info.
Amúgy meg utána egyből jeleztem is hogy téves...Ui.
em tőled, hanem kollektíve kértem elnézést!
-
droti25
őstag
XDA-n fent van az új 4.1.B.1.13-as ics rom!!
-
deminos
aktív tag
Olvastam itt, hogy már két embernek is volt a következő gondja: " A kamera alkalmazás leállt."
Főzött ROM-ot tettem fel, végre sikerült is. Majd az egyik kamera indításánál ezzel fogadott (előtte pedig működött ezzel). Ennek örömére visszaraktam Flashtool-al egy gyári 4.0.4-et, de a hiba maradt.Ezzel ezek szerint továbbra sem lehet szoftveresen semmit csinálni? Esetleg egy gyári GB visszatétele?
Akinek volt már ilyen gondja és sikerült esetleg megoldania, annak szívesen venném a segítő válaszát. -
SkyS1gn
félisten
i-Scream rom van fennt most nézem hogy 3G helyett LTE hálózatot jelez
Speedtest a 3G sebességet mutatja, néztem volna egyet ha...
-
webert66
csendes tag
Sajnos az (5 hónapos), ezüst Arc S is reped! A MediaMarkt-ban vettem, s kérdésemre azt válaszolták:- felküldik Pestre, és azok majd eldöntik (kb.3 hét!!) hogy gariban megy-e, vagy sem! Ráadásul én Németországban vettem, ami nem is lenne gond, mert megcsinálják, csakhogy nekem elkeveredett a gari levél. Hiába van meg a vásárlásról a számla, grarancialevél nélkül nem megy!! Ezért úgy döntöttem, hogy, úgy is vissza kell mennem két hét múlva, akkor megpróbálom kinnt! Hátha azok rugalmasabbak!
Egyébként az interneten, lehet találni komplett burkolatot ( gyári előlap, keret+akku fedél: 9900 magyar forint), A kicseréléséről van a YouTube-n videó!! Nem is olyan bonyolúlt! -
deminos
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy jó kis JB vagy ICS romot zárolt bootloaderes LT15i-re (Arc)? XDA-ról szemezgettem, de eddig 2-ből 2 ROM nem ment fel (betöltésnél Sony feliratnál megáll) és kezd már bosszantani egy kicsit. A ROM-oknál fel volt tüntetve, hogy Lock Bootloaderre is jó és mégsem akartak működni.
Szerk.:
davetiesto02: Úgy tudom, hogy SOC-el és társaival ezt a telefont nem lehet root-olni. Itt egy videó hogyan kell csinálni. -
davetiesto02
csendes tag
Heló!
Az miért van hogy mikor root-olnám a telefonom SOC-el egy pár másodper után lefagy a progi és a rootolás nem történik meg.Próbáltam már használni más progit is de azokkal sem sikerült.A gyárilag elérhető legújabb android van rajta.Tudna vki segíteni? -
törölt tag
válasz
SkyS1gn #12270 üzenetére
Nem tudom miert erolkodsz ezekkel a ganyolt vacakokkal, tegyel fel egy gyarit aztan pucold ki magadnak. En azt csinaltam GB-vel es ICS-vel is, GB-t tobb mint 1 evig talan majdnem masfel evig is teljes megelegedettseggel hasznaltam. ICS-vel is elvagyok, habar jobban szerettem a GB-t, de en mar vissza nem rakom ujra a regit
-
SkyS1gn
félisten
Ma netezgetek az i-Scream rom alatt erre befagy majd újraindul és SONY logo beakad
-
Rick4
félisten
válasz
darvinya #12268 üzenetére
bootloader allowed: yes
Mint mondtam ez nem jelent semmit.
Én meg leírtam, nekem a szervizmenüben ezt írja: bootloader unlocked: yes.
Tehát eszerint nyitva van, nem az van, hogy nyitható...Nem a jobb oldali fastboot-os fastboottal csináltam, hanem a bal oldali adb-s fastboottal, a másik valamiért nem ment.
-
darvinya
titán
Nos Flashtool 9.10-es bug-os, keres ennél régebbit.
Ott van Flashtool honlapján régebbi.bootloader allowed: yes
Mint mondtam ez nem jelent semmit.
Nekem a NeoV-n alapból ez volt, de mégsem volt nyitott.
Fastboot-om volt, de nem lehetet construm kernel-t feltenni.Ahhoz előbb nyitnom kellett volna.
A Sony honlapon megkapod a kulcs img.
Ott le volt írva hogyan kell azt fel rakni.
Gondolom végig csináltad cmd parancssort a nyitáshoz.
És az ahhoz kellő driver-t is feltetted. -
Rick4
félisten
válasz
darvinya #12266 üzenetére
Flashtool-thasználok, most épp a 0.9.10 van fent, eddig is ezt használtam, nem volt vele gond. Nekem a sony innen ad kódsort: [link] erről egyébként az xda-n is tudnak, szóval nem én vagyok az egyetlen...
Fastboot móddal kében vagyok, kéken is világít a led, látszólag sikeresen újra is írja a bootloadert, de a telefon menüben nem változik semmit, meg ugye a kezdő animáció is a régi, pontosabban most az ultimateHD bootanimációja van fent.....
Szerviz menüben nem jelzi hogy nyitva.
Ott csak a nyitható állapotott mutatja.
Azaz bootloader allowed: yesennek ellenére nekem azt írja,rooting status: bootloader unlocked:yes
Nos, nekem ez elég egyértelmű, mit is jelent. -
darvinya
titán
Milyen serial -t?
Egy nyitó img file-t ad a Sony nyitáshoz.
Te nem a Flash Tool-t használod a Flashtool helyet?
Mert a kettő nem ugyanaz.Fastboot-ban kell a construm kernel-t feltenni, amit kikapcsolt készüléknél a menü gomb nyomásával és így dugni rá a gépre.
Ekkor kéken világít a LED.Szerviz menüben nem jelzi hogy nyitva.
Ott csak a nyitható állapotott mutatja.
Azaz bootloader allowed: yes -
M_o_g_y_i
őstag
Manapság a Miui tartalmaz magyar nyelvet alapból?
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
zragon18
tag
Sziasztok!
Most adtam el az Arc-omat és megmaradt a pót akksija , 2430mAh
.... -
SkyS1gn
félisten
Azért jólenne ha estére rá tudnék tákolni valami értelmes romot...
-
-
SkyS1gn
félisten
Skacok itt vergődöm ti meg faszán elvagytok, de nemtudnátok segíteni?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SkyS1gn #12235 üzenetére
Sparta Charge bootloop...
Jólvan elégvolt nekem 1 napot elkúrni nemtudom miért van a topic meg totál halott ha lesz valami tuti módszer akkor újra megpróbálom.. a vicc az hogy múltkor az Ultimate HD-t is így raktam fel...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SkyS1gn #12231 üzenetére
Ma már 2x próbáltam a Jelly Sandwicht
és a Racing Bean-t is... mindíg bootloopÚjabb próbálkozás Smart Xperia™ROM JB/ICS
Még szájonk...rt videó is van hozzá! Mi történik? bootloop
MI AZ ISTENÉRT NEM TUDOK SEMMIT MŰKÖDÉSRE BÍRNI?
reggel óta ezzel szórakozok már elegem van...
-
-
SkyS1gn
félisten
Fel akartam rakni ezt a romot a leírás alapján és nem is először csinálok ilyet de valahogy sikerült "brick"-elnem a telót, se flashtool, se CWM felrakás, flashtool nem ismeri fel hogy újra tudjam húzni.. van bármi teendő?!
-
Weeman1
veterán
Csak elköszönni ugrottam be.
Megváltam az Xperia Arc készülékemtől.
Köszönöm a segítségeket.További minden jót nektek.
-
droti25
őstag
válasz
darvinya #12216 üzenetére
Akkor leírom mégegyszer ha nem volt egyértelmü a kérdésem!
Ki akarom próbálni én is az Atomic GB-t romot!
Jelenleg ICS ultimate HD van az ARC-omon!
Az lenne a kérdésem hogy miután feltettem az Atomic GB-t és mégsem jönne be(nem tetszik..stb) akkor a CWM-ből vissza tudom tenni az Ultimate HD-t(csináltam backupot a CWM-ben)? -
darvinya
titán
válasz
droti25 #12210 üzenetére
NeoV-mnél úgy tudtam belépni CWM-mbe, hogy Sony feliratnál megérintettem a kijelzőt.
Amikor a kék LED felvillant.(#12213) Cris99
Akkor nincs CWM fent.
Neo-nál is csak úgy ment fel xParts-al, hogy előtte felrakta a root-oló kernel-t, azaz a NeoV-s ICS 4.0.3-as kernel-t.
Valószínű nálatok meg az ArcS ICS 4.0.3-as kernel. -
SkyS1gn
félisten
Felrakom X-parts al CWM-et de nemtudok belépni se X-partsból CWM-be se úgy hogy nyomok valami gombot, legutóbb is 2. sikerült de mostmeg többszi próbálkozásra se..
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Ki akarom próbálni én is a GB-s atomic romot!
Jelenleg ICS ultimate HD van az ARC-omon!
Az lenne a kérdésem hogy miután feltettem az Atomicot és mégsem jönne be akkor a CWM-ből vissza tudom backupolni az Ultimate HD-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest