- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freya111
csendes tag
köszönöm. előtte is visszaolvasgattam már és mindenki arra panaszkodik, hogy beszélgetés közben halk...én arról beszélek, hogy fülessel halk a zene és film. azért veszem a kettőt külön kalap alá, mert más a teló hangszórója és más egy füles. és füles és füles között is van különbség, mert sajnos tapasztaltam olyat hogy bár teljesen jó volt egy fülessel a minőség sokkal halkabb volt mint egy másik füles. na ezért én vettem ma egy fülhallgatót, remélve hogy a SE fülese nem olyan jó(ja s szuper 20 centis zsinór), de a másik fülessel is halk a zene. amit elég furának tartok egy csúcskategóriás telefonnál
minek ekkora memory meg szupernek nevezett média ha nem lehet vele zenét hallgatni vagy filmezni.
most hirtelen nem találtam, de mint ha olvastam volna, hogy ha másik lejátszót tett fel valaki azzal jobban szólt...majd megpróbálom megkeresni, hátha megtalálom azt a hsz-t. -
Ricardo
titán
Nem annyira mint amennyire elhitetik a marketingesek. A jó képminőség sok máson is múlik.
Idézet a tesztekből
SE X10 mini:
(16 millió szín)
"Középre került a 2,55 hüvelyk átlójú, kapacitív technológiát használó érintőkijelző, melynek képminősége abszolút nem kimagasló. A 16 millió szín megjelenítésére képes TFT-panel színei kicsit fakók, betekintési szöge meglepően nagy, viszont napfényben nagyon nehezen olvasható, amit elsősorban a nem túl erőteljes háttérvilágításnak tudhatunk be."Elm:
(256000 szín)
"Sony Ericsson logó alatt terpeszkedik a 2,2 hüvelyk átlójú, 240 x 320 pixeles felbontású TFT-panel, melynek sem képminőségével, sem olvashatóságával kapcsolatban nem lehet panasz. A fényerővel nagyon jól bánik a telefon, mindig leveszi, ha nincs rá szükség" -
HardSanyeee
őstag
Erre egy dolgot szoktam mondani, pontosabban egy tesztből szoktam idézni.
Samsung G800 teszt
"A kép gyönyörű, kontrasztos, élénk, egészen addig csodálatos látvány, amíg mellé nem keveredik egy K850i, amely bizony lemossa. A megoldás az, hogy nem kell mellétenni."G800 16M színű, K850i 256k színű és 2007es modellek.
Max akkor tudnál meggyőzni ha 2 ugyanolyan telefon le lenne fotózva vagy videózva, az egyik régi, a másik új Androiddal és látszódna a különbség. De ilyen összehasonlításból még egyet se láttam, valószínűleg nem véletlen.
-
Rushmachine
csendes tag
Ohhhhh te valamit nagyon félreértettél !!!Köszönjük a felvilágosítást a 2g és 3g fogyasztás között ,de anno ez azért lett írva ,mert a proginak a neve ez (ill widgets) nem azért mert érdekelt minket a 2g és 3g közötti fogyasztás beli külöbség.Ez a widgets csak arra szolgál ,hogy bedob a droid Net configjába azonnal és kikapcsolható a 3g elérés ,erről lett volna itt szó
ami ugye aksi kimélő a X10 esetében ,mivel most ezen ment a téma
-
kenguroo
tag
hát akkor itt az ideje kipróbálni, nekem felváltva szoktak lenni se és nokia teloim de most ez nagyon érdekel engem is
(és akkor így a sorrend sem szakadna meg)
egy problémám van csak, sokat utazom éjszakai buszon és gyakran el el alszom és félek, hogy egyszer ellopják már néhányszor sajnos belefutottam ebbe a problémábaesetleg még megpróbálhatod a nyereményjátékukat is, aminek a nyereménye egy x10 amit 1 évig tesztelhetsz, itt tudod elérni: [link]
sőt itt még láthatod a timescapeet is élőben meg küldhetsz rá üzenetet is
én kipróbáltam tök jó, a többi telonál is csinálhatnának ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged