Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
pisti2216 #795 üzenetére
Nos, a 026-os ROM telepítése során különösebb dolgot nem vettem észre.
Az itt-ott olvasható WIFI problémát én egyáltalán nem tapasztalom, ugyan olyan stabil, mint eddig. Előzőleg 023-as verzió volt fent, ahhoz képest nem vettem észre semmi változást.Két észrevételem azonban van (de ezek vélhetően nem ezzel averzióval függhetnek össze):
1) Tegnap rögzítettem egy 40mp-es videót. A 31. mp-nél a kép kimerevedett, majd 5 mp elteltével ment tovább a rögzítés. Gondoltam, hogy csak felvétel közben az ellenőrző kép akadt meg. De nem. Sajnos a visszajátszásban is ott van a kimerevedés, sőt, még a hang is elcsúszik (a hangnak előbb vége szakad, mint a kép anyagnak). Ezt a hibát nem tudom mi okozhatja; egyfelől kevés videót rögzítek; másfelől sajnos korábban is észrevettem - más rom verzióknál -, hogy a felvételkor leakad a kép pár mp-re.
2) Már a 23-as ROM-nál is előjött, hogy készülék néha-néha újra indul. Nem tudom mivel akadhat össze, jellegében kezdetektől ugyan azokat a programokat használom (egyébként is igen kevés telepített alkalmazásom van).
Ezekhez van valakinek ötlete / személyes tapasztalata?
Balázs
-
simson24
csendes tag
válasz
pisti2216 #790 üzenetére
pisti
megcsináltam de nem segített!hova kell tenni a játékokat meg a többit. pl én a telefonon igy keresem MENÜ/OFFICESUITE/MEMÓRIAKÁRTYA/OTHERS és azt irja ki hogy Nem támogatott fájlok !!! ilyenkor mit csináljak lehet hogy nem jo az 1.6 os Androidom ??am mindenhol ezt irja ki ja meg ha tudsz oldalt ahonnan tudok letölteni cuccokat elküldenéd?? köszi -
HardSanyeee
őstag
válasz
pisti2216 #748 üzenetére
Ez ugyanaz a szoftver, mint amit pár nappal ezelőtt linkeltél csak ez más lokalizáció, meg a csávónak kicsit fel van tuningolva a telefonja (5 főképernyő, 2.1 szerűen jön be a főmenü, landscape mód kezdőképernyőn).
Viszont mi az a Chrome widget? Tudtommal nincs mobilra -
Mymelody
aktív tag
válasz
pisti2216 #741 üzenetére
Arra gondoltam lehet ennek nincs is X10-e, csak ellenkampányol mert annyi szabadideje van és unatkozik
De a hosszú off fos beszélgetés lezárásaként, csak annyit, hogy akniek tényleg van ilyen telója és nem idióta, annak TÖKÉLETES, MODERN, GYORS.
A Galaxy S valamivel tény, hogy jobb, viszont a kinézete stílustalan, iPhone utánzat, csúnya, semmilyen Kb.
Én is Galaxy S-t akartam venni 1,5 hónapja(spec. alapján), de az esztétikai érzékem erősen az X10 irányába húzott.
Jah, tudásába meg nem lehet belekötni. Nem gyengébb a telefon attól, hogy 1.6 van rajta, hanem a 2.1 mit fog kihozni a gépből hamár most is "állat"? -
Elekem
tag
válasz
pisti2216 #741 üzenetére
Látod én örülök, hogy ilyen boldog vagy, esetleg megvehetnéd az enyémet is mert akkor talán kétszer ilyen boldog is lehetnél. Nem hiszem, hogy abban a helyzetben vagy, hogy engem te bárhová is küldözgess, mivel HardSanyeee-vel cseréltünk eszmét. Ha nem tetszik amit írok, akkor ne olvasd el. Egyszerű nem? Ezért csak nyugi pisti2216.
-
-
Hadzsi Gábor
csendes tag
válasz
pisti2216 #627 üzenetére
Köszönöm. A programokat most próbálgatom fogyasztás szempontjából. Nem lesz rövid, mert rögtön az első nap feltettem vagy 10-et. Mindegy, időm van. Bár lehet, hogy fordítva kéne. Mindent leszedni és egyesével újra felrakni. A Helixről olvastam külföldi fórumokon, hogy csodát tesz az akkuidővel. Te nem tapasztaltad ezt?
-
Elekem
tag
válasz
pisti2216 #585 üzenetére
Pont az van hogy nem nyúltam semmihez, nem töröltem róla semmit sem, és mégis nagyon megtáltosodott valamitől. Ha ezután is csak ilyen ütemben merül mint most akkor lehet kibir majd öt napot is töltés nélkül. Jelen állapot: 1 nap 12 óra 45 perc alatt csak 29%-ot merült, pedig egy jó órányit telefonáltam. 71% a töltöttségi szint. Azért majd kipróbálom azt is amit ajánlottál.
-
törölt tag
válasz
pisti2216 #509 üzenetére
mindig futni is fognak egy idő után, ugyanis az összes taskkiller csak a képernyő kikapcsolásakor zárja be azokat a dolgokat, amiket megadtál a feketelistán, míg a rendszer előtölti a szerinte fontos dolgokat a háttérben. szóval akármit használsz, ez olyan szélmalomharc jellegű dolog.
de azt azért érdemes tudni, hogy a háttérben futó dolgok alvó állapotban vannak, és nem esznek igazából erőforrást, csak memóriát, de azt meg fel tudja szabadítani magától is a rendszer, ha szükséges. -
Rushmachine
csendes tag
válasz
pisti2216 #505 üzenetére
A progikat a market en tudod megvenni ,mondjuk mivel magyarország nem élvez full os támogatást így csak free(ingyenes) cuccokat lehet felrakni,de ez annyira nem baj szerintem.
A számítógép összekapcsolása,ha rádugod az USB re csak tölt meg felismeri a gép ,hogy van rajta valami.De ha felrakod a szoftverét ott mikor rádugod mindig megjelenik egy instrukciós ablak a tényleges összekapcsolásról.Felső menüt legördíted majd ott lesz egy Turn mount funkció azt bekapcsolod és összekapcsolja a gépeket.De ilyenkor mivel az SD kártyára ír ezért a telcsiről letiltja,tehát a mediascape ben meg egyéb helyeken ,ahol SD kártya kell nem fogja látni a telcsi!!!!
És még egy fontos dolog ,amikor lehúzod elötte mindig turn off old a mount olást nehogy baj legyen esetleg ,az a biztos.!Felső menű sor és ott a mount off ot kell benyomi,ahol újra bekapcsolja az SD kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- Yettel topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest