- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Azért nem egyezik teljesen hardveresen a 2 telefon, sőt!
Maradt az 1Ghz az igaz, de fejlődött a mag, ráadásul a grafikai gyorsító már nem az Adreno 200-as, hanem a 205-ös, ami kb. pont dupla teljesítményű. Ez megmagyarázza a jó Neocore fps számotSztem a 2.3 vajmi keveset dob a 3D számításokban, nem abban rejlik az ereje.
Vagy én értettem félre amit írtál?k.:
Ja, hogy a Gallery gyári? -
€uro
őstag
Az Arc egy picit azért csak drágább lesz - mondjuk például az X10-nél, amit most 88 ezerért lehet kapni. Remélem azért nem sokkal.
Az Arc-ot és az X10-et jól lehet használni GPS navigációs eszközként? A kijelzője elég nagy. GPS helymeghatározó van bennük. Szoftver és térképek is vannak hozzá? Csak olyan megoldás érdekelne, ami nem igényel Internet kapcsolatot. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? X10-et használja valaki GPS-ként?
-
PAtr0n
addikt
Az Arena-n valóban gyönyörűen szól a Dolby, ismerősnek az van.
De szegény mindig epekedve nézi, ahogy folyékonyan netezek az Androidon, és bánja, hogy megvette anno. Valóban jó telefon az Arena, de kicsit túlértékelték itt. No de vége az offnak.Viszont ellent kell mondjak magamnak. Az NFS shift, és az Asphalt is gyorsult valamennyit, mondjuk az Asphaltban látványos nagyon. (De a lényeg, hogy megy az Angry birds ezerrel!)
Kíváncsi leszek, hogy majd mennyit javul az X12 Anzu a 3D terén. Mert illene abban is maga mögé utasítani a galaxy S-t, Moto Droidot, Desire Hd-t, és még fene tudja miket, amik a 3D csúcsát képviselik jelenleg.Más:
Az instant heart rate-et próbáltátok már? Ilyesmire rájönni basszus. És tényleg működik, 2.1 alatt már tökéletes, bekapcsolja hozzá a ledet is. Nem mondok többet, irány a market, aki meg ismeri, az tudja miről van szó :-)
Még egy hasznos és egyszerű app: Ringdroid. Segítségével bármely zenénket kedvünkre vagdoshatjuk, és berakhatjuk csengőhangnak az így lementett szeletet. Must have. -
PAtr0n
addikt
Na pont erről írtam, hogy egy zárt (mondjuk inkább sajátnak) rendszert, jobban tudja optimalizálni a saját készülékeire egy gyártó. Pl. iOS, vagy Bada, ahogyan te is írtad. Bár a Badát nagy valószínűséggel több gyártó is használni fogja, mihelyst a Samsung szabad utat ad a terjedésének, márpedig ezt csak akkor fogja megtenni, ha már elég fejlett lesz hozzá az oprendszer, és a főbb hibáit kijavították.
Mindenesetre, nem kizárt, hogy lesz Badás telefonom is, kíváncsi vagyok rá.Injun:
Mixzing media player (ez full ingyenes)
De ha igazán jót szeretnél akkor Power amp (sajnos ez csak trial, bár nekem a lejárat után is működik, igaz néha bepofázik, hogy vegyem meg) -
Mymelody
aktív tag
-
mrlujoak
veterán
Ezzel sajna nem tudok vitatkozni.
A MA stábja érezhetően nem kedveli a Sony Ericsson-t, ráadásul elég sok hiéna, és egyéb user akad, aki csak fikázni jön.
A SE-t használókat is leszólják, bármit ír, bármit kér. Engem is.
Így inkább csak elvétve írunk.Egyszerűen lement a színvonal, vagyis nem, eltolódott.
Amikor a SE kezdett mélyrepülésbe, nap mint nap mentek a negatív hírek. Sőt, a tesztek majdnem mindegyike lesajnáló mondattal kezdődött.Most, hogy az LG van anyagi nehézségben ennek szinte semmi nyoma.
Sajnos annak sincs itt hírértéke, hogy a Sony Ericsson embereket vesz fel, bővíti a dolgozóit.
Persze arról ment ezerrel a hírfolyam, hogy ennyi meg annyi embert rúgnak ki, késik ez meg az, de amikor a Vivaz frissítés idő előtt itt volt, és ugye újra bővít a gyártó, arról már nincs hír...Számtalan jópofa játék, promóció fut a SE szervezésében, amire a MA rá sem hederít.
Na, ezért érzed kicsit keserűnek a dolgot, ami sem a SE-osok, sem a Te hibád.
Ez van sajna. -
Hadzsi Gábor
csendes tag
Valószínűleg ez volt a probléma. Egy újraindítás után (nem szoktam soha kikapcsolni) majd azoknak a programoknak a bezárása után amik ugyan elindulnak bekapcsolás után de ha bezárom a rendszer már nem indítja el magától (a többivel a harc felesleges, nem használok AppKillert-t) visszaállt a normál állapot, reggeltől estig normál használat mellet 20-30% fogyasztás. Ma délután viszont egy program kipróbálása után megint őrülten sokat fogyaszt, óránként 8%-ot. Remélem a módszer most is működik majd.
-
PAtr0n
addikt
Èrdekes ez a killer progi dolog. Nekem az Advanced task killer (tovàbbiakban: ATK)
van fent + a battery graph (tovàbbiakban: BG) progi, ezzel időre làtszik mikor mennyit merült.
Nekem èccakàra kilőve a 3G ès tàrsai, az ATK ès BG fut, ìgy kb 8 òra alatt kèszenlètben max. 3-4%-ot merül.
Szal sztem az ATK nem merìti az akksit. -
x@y
tag
Tokot én is napokig kerestem, rengeteget megnéztem körbejárva Budapestet, de vagy jól nézett ki és nem fért bele, vagy belefért ugyan, de inkább bele sem tettem volna.
Végül is maradtam a jól bevált Bugatti toknál (ez már a harmadik), drága,de szép és a telefon is biztonságban van. Ja és a lényeg, mivel álló tok olyan a viselete mintha, csak a telefont ragasztottad volna az övedre. Nekem bevált ajánlom mindenkinek. Én itt vettem:[link] -
Hadzsi Gábor
csendes tag
A hektikus akkufogyasztás nálam is jellemző, az a bakom, hogy még legjobb napjaiban sem marad 50%-nál több szufla benne 12 óra után. Nem is használom vészesen sokat. Napi másfél óra net és 20 perc beszélgetés reggeltől estig. Vagy ez már olyan sok használatnak számít?
Azt hiszem marad az, hogy megnézem a gyári állapot visszaállítása után, aztán egyesével vissza a programok. -
Hadzsi Gábor
csendes tag
Szia!
Mi a tapasztalatod akkuidőt tekintve a Helix-el? Változatlanul küzdök a szerintem alacsony akkuidővel. Reggel 6-tól este 6-ig 25-30%-ra merül az akksi. Néha 40% fölött marad, de nem tudom mitől. Helix telepítés után vissza lehet állítani az eredeti állapotot, ha nem tetszik?
Más. A Moxier szolgáltatásokat szívesen törölném, nincs rá szükségem. Hogyan lehet? Gondolom rootolni kell. Rootolással valakinek van tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest