- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
DefJamHUN
aktív tag
Bárki nézi meg ezt a topikot. Szeretnék magamnak egy szép állapotú példányt. Segítsetek rajtam!
-
Csókolom
tag
válasz
Fancy-boy #955 üzenetére
a keresleti oldalon voltam, nem az eladóin
-És lenne rájuk kereslet-
nekem úgy tűnt a vizsgálódás során, hogy egy SE sorozaton belül -pl. cybershot sorozat főggetlenől attól, hogy cybershot C... illetve cybershot K... voltak ugyanazokat a cybershot kamerakockakat kapták a lapkákba nyomkodva. Mert a cybershot is egy sorozat volt a W... C..., K.... designsorozatokon kívül.
Sorozat C..., K...., W.... designsorozatok voltak
és ezzel párhuzamosan:
A Cybershot is egy sorozat volt a designsorozatokat átlépve,
szerintem azonos a kamerakockákkal mint a cybershot többi tagjai, illetve a másik csoport volt a cybershot+autofokusz kombó nélküliek megint azonos kamerakockákkal.Ez lehetett a SE-stratégia
Lenne rájuk kereslet ma is!
-
Fancy-boy
addikt
Ha már ennyire rajta vagy a témán, írthatnál a Sony-nak, hogy újra elkezdhetnének nyomógombos készülékeket gyártani CyberShot kamerával. Szerintem lenne rá kereslet.
A C901 ami kb. az utolsó volt, elég magas árakon megy, ha egyáltalán találni belőle. -
Csókolom
tag
[link] -ez itt volt a hozzaszolasok között
-sztem nem csinal szep tavoli kepeket a w995
-ugy tünik jobb makrokepeket csinal, mint tavoliakat -fotozott szöveget sajnos meg mindig nem talalok (pedig ez akkor egyertelmü lenne)
-a többi SE ericcsonnal a fotokat összehasonlitva a linkelt oldalrol nem törtent elörelepesEgy makromoduszbol fotozott irott oldalnak -12 ppt betümeret egy A4-es teljes oldalrol-, azert igy 2020-ban is örülnek
-
Csókolom
tag
Nekem az volt a gondom a tesztet olvasva, es ez senkinek Sem tünt fel?
-hogy a belinkelt fotok azert rossz minösegüek, mert a videofelvetelekböl lettek kivagva (ez lathato a fotok alatt, amikor a menüben (multimedia) a Video-fülnel ugyanazok a kepek jelennek meg -amik fotoknak lettek bemutatva
- Egyetlen makrofotot sem mutat be a teszt.Keresem az, mert a hozzaszolasok között sem volt:
- w995 fotokat 2-3-at belinkelni --es nem a videokbol kivagott allokepeket mint a tesztben--
-Egy papirra nyomtatott tetszöleges szövegröl 1-2 fotot makromoduszban egy hozzaszolasban legyszives belinkelni -
gyuri2008
veterán
Nagy up.
-
xxman
senior tag
Sziasztok!
Hátha valaki még felnéz errefelé, egy olyan kérdésem lenne hogy lehetséges ebből a készülékből hotspotot varázsolni? Mert 3G - Wifi van, tök jó lenne megosztani a mobilnetet róla... -
rolla
csendes tag
W995 Sony ericsson mobilom kijelzője vacakol lecsukáskor. Mi lehet a baj?
A probléma így jelentkezik:
Kinyitott állapotban bekapcsolom. Ha ezután nem csukom le, akkor szép a kép és mindent látok a kijelzőn. Amint lecsukom a bal oldalt megjelenik kb 1 cm-es sávban függőlegesen hangyafoci, a kép többi részén meg kimerevedik a kép, de ennek ellenére minden funkció működik. Ezután csak újraindításkor lesz jó a kép. Szerintetek mit csináljak? Cseréljem a kijelzőt, szalagkábelt (mondjuk akkor miért nem rögtön rossz a kép ha ez nem jó)? Amit próbáltam már: -rendszer alapért. Beáll. -flash-elés, de sajnos nem sikerült. Így próbáltam: https://www.youtube.com/watch? V=tYPu3oBG-nQ -
winhate
őstag
w995 tud valaki javitani ? (toltesi hiba lepett fel)
-
winhate
őstag
válasz
songoten1997 #931 üzenetére
-
winhate
őstag
válasz
songoten1997 #929 üzenetére
szerintem sim kartya bug lesz
-
songoten1997
újonc
Tiszteletem!
Tegnapi nap folyamán még tökéletesen működött a W995-öm de mikor ma ránéztem a telefonra azt láttam, hogy nem találja a telenor hálózatot.
Kártyafüggetlen a telefon. Bele raktam egy T-Mobile-os kártyát amivel viszont működött.
Bizom benne, hogy van valami tippetek arra, hogy mivel is lehetne ezt az egészet kiküszöbölni ... -
empir3
tag
Sziasztok!
Szeretném frissiteni a telefon rendszerét. A telefon nem függetlenitett sajnos. Előbb függetlenítsem és aztán frissítsem a szoftvert vagy lehet egyből frissítést adni neki?
-
válasz
RepeatSector #925 üzenetére
Amire használnád, tökéletesen megfelel. Hangszórók jól szólnak, felépítése korrekt, nekem nem volt vele gondom.
-
RepeatSector
senior tag
Valaki aki hosszabb idő óta hasznája ezt a telefont, tudna nekem egy leírást adni? Mennyire megbízható? Beszéd hangszóró minősége? Mennyire masszív?
Egy ilyet szeretnék második telefonnak, SMS-re és telefonálásra használnám legfőképpen.
-
winhate
őstag
válasz
Gaaabeeesz #923 üzenetére
Lehet Bizony de csak irkalni tudsz telefonalni nem amugy Skype
-
Gaaabeeesz
senior tag
Szevasztok. Lehet erre a telora valahogy skypot tenni,ami megy jol wifiről? Köszi
-
blt.62
őstag
Keresek egy fekete W995-öt,nagyon megkímélt újszerű állapotban.
-
Mi lehet a gond?
A telefon nem látja a mappákat ( ezelőtt látta ), gépről nézve viszont minden rendben van.
-
Csak nálam ingadozik erősen a vételg jel ( gyakran 1-esre is lecsökken ), vagy másnál is?
-
engine88
aktív tag
Na nem is kellett, mert független a telefon, csak az eladó úgy tudta hogy T függő.
Másik kérdés: Honnan tudok rá letölteni programokat?
-
engine88
aktív tag
Üdv
Házilag lehet függetleníteni a telefont? -
-
Még egy kérdés: Hogyan tudom teljesen letiltani azt, hogy felmenjen mobilnetre, de a wifi-s net működjön?
-
Van ebben a telefonban Megabass?
-
válasz
Saskakas18 #904 üzenetére
Sony Ericsson Java Platform 8
Ez egy zárt rendszer, nem egy teljes értékű OS, de nagyon hasonló dolgokra hivatott. -
válasz
Saskakas18 #902 üzenetére
Nyugodj meg van benne op.rendszer, csak korlátozottabbak a lehetőségek.
-
válasz
Saskakas18 #900 üzenetére
Szerintem is telefonnak nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mostanában gyengélkedő gyártó megpróbált mindent egybecsomagolni. Késő?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest