- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LEFTHORSE1 #894 üzenetére
Koszi! Jo otlet volt leszedni a mixzing-et, csak sajnos az EQ-ja valmiert hasznalhatatlan. Ha bekapcsolom, akkor valamiert rondan zorog a bal fules. Nem huzom tul, halkan is azt csinalja. Amint kikapcsolom az EQ-t visszaall a brutalis basszus, de csak a gyari beallitassal tudom hallgatni.
Ugyanazzal a fulessel a W995-on semmi gond, toronymagasan veri a Mixzing-et mindenfele teren. Ne, is hasznalom az Arc-ot zenet hallgatni, ha nem muszaj... -
LEFTHORSE1
őstag
válasz
#31757056 #892 üzenetére
A W995 zenei tudása- teljesitménye a legjobb amit valaha mobilba raktak, viszont a zenei hangzása, gyári állapotpan, kézi EQ masszivan használva, nagyon elmarad az X10 minin, általam használt MixZing zenelejátszó programhoz képest, persze ott is csak komolyan beállitott EQ-val. Én négy módszert tudok az Xperián hardveres zenevezérlésre, 1; az MZ-n a gyári mikrofonos füles gombjának hosszan nyomása inditja a zenét, egyetlen klik play-pause, dupla klikk ugrás előre, tripla klikk számváltás vissza, 2; MW600 BT headset, 3; LiveWiev, 4; van a Marketen egy progi amely a hangerő gombok hosszannyomásával intézi a számváltást, K850 nemrég próbálta, nála működött (X8) nálam egyáltalán, nem ugrik be a neve de utána nézek, ja és az X10 mini gyári fülesére ráraktam (át forrasztottam) a W995 kis hangszóróit, így már nagyon jó fülesem van, amit az X10 minihez adnak, gyári agybadugós hanszórócskák azok hihetetlenül gyenge hangzást produkálnak, ugyanúgy mint a BT MW600-hoz mellékelt füles is!
-
Kofler
tag
Sziasztok !
A következő lenne a problémám: mikor bekapcsolom a telefont megjelenik ugyebár a Sony Ericsson logo és utána rögtön egy fekete képernyő és kész ennyi.... se előre, se hátra, maximum villan egyet a képernyő néhány másodperc után.
Próbálkoztam a szoftverfrissítéssel, de valamiért nem lehetett megoldani mivel a telefonon "módosított szoftver található". Próbáltam már kiszedni a SIM-et és a memóriakártyát is, de semmi sem történik. Ugyan ez a jelenség van ha USB-re rácsatlakoztatom !Szerintetek mi lehet a probléma és van-e rá valamilyen megoldás ? Előre is köszönöm ha válaszol valaki: Kofler
-
törölt tag
Az adatforgalmat egyszeruen ki kell kapcsolni, es akkor nincsen telefonszamla
Aki ennyire irtozatosan bena, hogy nem talalja meg a beallitasok menuben a lehetoseget, az ne is vegyen android-os se mas okostelefont, mert csak kicseszik magaval...
A par hozzaszolassal lejjebb emlitett "talan karacsonyra" Xperia Arc mar megvan, de en nem ertek egyet a W995 gyengebb zenei teljesitmenyevel (hasznalni kell a kezi EQ-t), pedig en is a PowerAMP-ot hasznalom. Ellenben rohadt idegesito, hogy az Arc-al semmit nem tudok gombokkal vezerelni, csak hangerot valtoztatni, a szamvaltashoz is tapicskolni kell a kijelzot, ami utcan foleg pl esoben nem olyan jo, ellenben a W995-nek mindenhez dedikalt gombja van. Pedig a fejlesztok android-ra is megirhattak volna hogy pl valamilyen muvelettel legalabb szamot tudjak valtani pl kamera gomb lenyomasa, vagy egy huzas a lezart kijelzon vagy egy multitouch, de semmi...
-
válasz
LEFTHORSE1 #889 üzenetére
Próbáld ki PowerAMP-vel is! Azzal még jobb!
Ettől eltekintve egy átlag felhasználónak, sokkal egyszerűbb és praktikusabb a W995-ös a SE X10 mini-hez képest.
Az android valamilyen szinten "mobil perverzió", újra kell tanulni a telekommunikációs alapismereteket.
A fórumokból is ez jön le, sírnak a kezdők 1 max. 2 napos készenléti üzem idő miatt, ill. jön az első pofoncsapás az adatforgalom által megnövekedett havidíj miatt.
Arról nem is beszélve, hogy az alap androidon, csak a jó megszokott alkalmazások töredéke van.
Zárt OS-el most sem vennék mást, nagyon jó kis teló a SE W995-as. -
LEFTHORSE1
őstag
Nosztalgiából elővettem a W995-ömet egy kis zenehallgatásra, egyszerüenn nem hittem el mennyire gyenge a zenei hangzása az X10 minihez képest ugyanazzal a fülessel, s még én dicsőitettem annak idején hogy mennyire top. Megjegyezném hogy az X10 minin nem a gyári zenelejátszót használom (az gyengébb mint a W995) hanem a Mix Zinget, annak is egy warez oldalról letöltött változatát.. hmm hogy változnak az idők...
-
törölt tag
Sziasztok! Valaki nem tud ajanlani valami jo fizetos navi programot, amihez nem kell adatforgalmat bonyolitani ha GPS-elni akarok? Nem, nem orultem meg, hogy fizetni akarok erte, csak rohadtul idegesit, hogy van GPS vevo a teloban, de semmi ertelmesre nem tudom hasznalni
-
blt.62
őstag
TE melyiket vennéd meg?
1, SE W995= 35000Ft! Ezt írta a gazdája:"A telcsi gyárilag független, letiltani nem tudják
Csabán vettem újonnan a Mobtel GSM-nél 1 év garit adtak rá, ami kb 2 hete járt le, ezért is vártam a házcserével, mert ha garis lett volna és úgy cserélik akkor elveszik a garancia.
Most teljesen jó, fekete ház van rajta, megkapta az Új LCD kijelzőt (amit azért kellet cserélni mert az a GSM boltos barom elbaszta aztán meg csak mentegetőzött hogy magától ment szét), és a kijelzőcsere óta kipróbáltam, működik és pihen a fiókban (várja új gazdiját)" Ez ezüst volt eredetileg.2, Új,bontatlan Nokia 6700 slide= 35-40 ezer Ft között,független.
3, Nokia N86 35000Ft Csak használtba van,2-3 évesek.Az én szívem a 6700 felé húz,mert új meg symbiános. DE a te véleményed sokat számít.
-
1, Sajnos nem, a SE készülékek egyik legkevésbé személyre szabható része a naptár.
2, Azonnal foglaltat jelez.Más: az enyém is fekete, nekem is ez tetszik jobban. Hát nem tudom, erre mit mondjak, ha szakszerűen lett megcsinálva, akkor OK, de félő, hogy egy sérült készülék lett így elrejtve.
A szoftver is meg lett flashelve, akkor további problémák is adódhatnak.
Érdemes a szerviz menüben leellenőrizni minden funkciót.
" JOBBRA CSILLAG BALRA BALRA CSILLAG BALRA CSILLAG
De így is leírhatnám: >*<<*<* Miután helyesen beütöttük a "kódot", 3 menüpontot láthatunk." [link]
Kérj legalább egy hét próba időt, hogy kiderüljön az esetleges rejtett hiba. -
blt.62
őstag
1, A naptár jelzőhangjának is lehet Mp3-t beállítani?
2, A hívásszűrés milyen benne? Egyből foglaltat jelez,vagy egyet cseng a hívónak? Ez azért fontos mert ha egyet cseng akkor sokan azt hiszik,hogy kinyomom őket.Más: Most akarok venni 35 ezerért egy 1 éves eredetileg ezüst házas,de most egy vadiúj fekete házba öltöztetett W995-t.Állítólag mindene ki lett cserélve,billentyűzet,oldalsó gombok,stb. Mit szólsz hozzá?
-
blt.62
őstag
Szio!
Szerintetek Sonyericcson W995,vagy Nokia 6700 Slide? Ajándék lenne,ezek tetszenek neki,és nem kell érintős. N86 volt neki de azt megunta. -
tipuka
addikt
válasz
mrlujoak #876 üzenetére
Köszönöm szépen. Már csak 1, de annál nagyobb problémám akadt.
Akkor, ha mehet rá ez a moddolt driverelés, tudna nekem segíteni, valaki aki ebben jártas? Sajnos első telefonom, amit készülök(B) "(/B)tuningolni" és egyedül nem igen merek nekifogni. Egy PÜ-t szívesen várnék ez ügyben.(fejhallgatós mikrofonom van) (trémobilos vagyok, ah ez számít) -
mrlujoak
veterán
Gyári, akár komplett szoftver feltételéhez nem kell, hogy független legyen a készüléked.
A gyári szoft használatával/feltevésével még attól maradhat a készülék hálózati korlát alatt, ergo nyugodtan pakolhatsz fel gyári szoftot, és moddolt drivereket is.Ha valamelyik flash, egyéb nyalánlság nem működik, az mindig a szolgáltatói szoftververzió hozadéka, amit a gyári, W995i szoft feltételével áthidalhatsz...
-
mrlujoak
veterán
Bemész a szolgáltatódhoz, és díjfizetés ellenében függetlenítik neked legálisan.
Ha feltöltőkaris, vodafone-os vagy, akkor tiéd a piros hangszóró, mert a vodánál a 2 évnél régebbi készülékek feloldása 2500 forintba kerül csak.
1 és 2 év között 9E párszáz forint, míg 1 évnél fiatalabb 19E.Ha pedig előfizus vagy, akkor standard 9E párszáz forint a hálózati korlát feloldása...
-
tipuka
addikt
-
A "házilag sütni" kenyeret, süteményt, telót feloldani a szolgáltatói korlátozás alól lehet.
Ami egyébként szoftver bűncselekmény, ha magad eszközölöd, ezért nem valószínű, hogy itt a fórumon segíteni fognak, max. priviben.
Hivatalosan, ha lejárt az előfizetési szerződésed kérheted a szolgáltatót, hogy oldja fel.
Egyébként ha ugyanazzal a SIM-el szeretnéd használni, akkor nem sok értelmét látom. Ez nem egy androidos készülék, ahol korlátlanul lehet főzött ROM-ot hozzátalálni, itt max. flashelés után kamera vagy hang drivert esetleg flash témát tudsz cserélni. Ha jó szuperált ill. nem volt semmi gondod vele, akkor szerintem fölösleges bántani. Különböző témákkal, flash órával könnyen egyedivé tudod tenni, ill. megfelelő alkalmazásokkal okosabbá. -
tipuka
addikt
Sziasztok!
Az a harci helyzet állt elő, hogy lassan 2 éves a kicsi W995-m, így az merült, fel bennem ,hogy itthon házilag ki lehett süttetni?Vagy a "főzött" drivereket így is megenné?? (grai vesztés nem probléma, mivel most jár le 1 hónap múlva
)
-
Jaj azt nem mondtad, hogy a haverodat akarod 20 cm-ről filmezni. Felénk a led fényt szentjánosbogárnak hívják.
Nincs kedvem hülyeségeken elmélkedni, de én nem hiszem, hogy a veréb fogáshoz a dob a legjobb módszer.
Ha sikerül valami jó felvételt készíteni a W995-el, sötétben, a saját led fényével, akkor mindenki előtt megkövetlek, és elnézést kérek tőled a naivságom miatt. -
Narancs
őstag
,,A józan paraszti észre hagyatkozva, szerinted az a kis led lámpa szolgáltatna annyi fényerőt, hogy egy éjszakai videó felvételhez elegendő legyen?" Válasz: igen. És a hiba nem a felhasználóban van, hanem a telefonban, hogy nem tudja bekapcsolni felvétel közben. Segg sötétben biztos jobb felvételt készít, ugye? Na ne bassz. És amíg a spanom az orrhegyén egyensúlyozza a söröskorsót, beállítom a reflektorokat, ernyőket, tükröket, kiküldöm a vendégeket a picsába és beengedem a fizetett statisztákat a háttérbe. Ja, hiszen a józan paraszti ész ezt diktálja, igaz? Nem, ha a homályos kocsmában le akarom kapni, ahogy a spanom korsót egyensúlyoz az orrán, akkor előkapom a szuper kis mobilom, bekapcoslom a kamerát, -"várjál baszki, várjál, még ne ejtsd le, mindjárt meg lesz a fény mert így semmi nem látszik"- de a fény nem lesz meg, mert sehogy sem lehet bekapcsolni. Az egészből semmi nem látszik, a kedvem elbaszva. Ezzel csak azt akarom mondni, hogy nyilván kis fos fény, de a semminél több, és amire az a gyatra kis kamera való, ahhoz éppen elegendő lett volna - ha be lehet kapcsolni.
-
Lámpa, reflektor stb. a profik is így csinálják, de félretéve az iróniát. A józan paraszti észre hagyatkozva, szerinted az a kis led lámpa szolgáltatna annyi fényerőt, hogy egy éjszakai videó felvételhez elegendő legyen?
Na szerintem a technikusok is ezért nem fordítottak rá kellő figyelmet.
Valami alternatív megoldást keres inkább. -
Narancs
őstag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne megoldani, hogy fény és kamera együtt menjen? Mert alapból sötétben nem lehet videót rögzíteni
-
Lasy
veterán
biztosan.
pl ha kedve van valakinek hozzá...
TPA/preset/system/setting/sonud mappában találja a hangokat amit ki lehet cserélni.
én pl ki szoktam itt törölni a kamera hangot a 4-eset, persze csak akkor ha nincsen olyan, hogy kikapcsolva!.
ha kitörlöm nincsen hangja, és ennél egyszerűbb megoldást még nem láttam rá. -
Lasy
veterán
ha jól tudom minden SE telefonban, ha a fájlkezelőből mész a zene mappába, akkor ott a jobb oldali gomb megnyomásával ki tudod választani, hogy használat pl csengőhangként, sms hangként, vagy figyelmezeteőnek...
akusztikból sokat lehet javítani. tudok adni párat, hogy kipróbáld.
-
blt.62
őstag
Igen megvettem a W995-t ezüstben. Tehallottál erről?
"Ami a legfontosabb egy zenetelefonnál a hangminősége ennek a készüléknek turbózva lett a hangchipje szoftveres acustic driver cserével a hangja leírhatatlanul brutális mind hangerő, mind mély, mind magas, mind közép, mind 100% -os hangtisztaság tekintetében."
Ez igaz lehet? Hol lehet ezt megtalálni? Mert e régebbi W995-m hangosabban játszotta le a zenéket.
Nincs időjárás progi ehhez a telóhoz?
Ui: Nagyon tetszik a W995 csak zt sajnálom,hogy a naptár riasztás hangja fiksz,nem lehet Mp3-t beállítani neki. Kicsit kevés az egy másodperces csengés,nem mindig hallom meg. -
Nem nagyon hallottam róla, jegyzetet azt ki lehet tenni. Egyébként a naptár rész nagyon alapdolgokat tud, de azt biztosan.
Navigombhoz rendeld a naptár funkciót, ekkor csak egy klikk és már a naptárban is vagy.
Vagy szinkronizáld egy gmail-es naptárhoz, ott tudsz ingyenes SMS értesítést eszközölni a telóra, az üzenet ott fog lenni a kijelzőn még el nem olvasod.
Több ötletem nincs. -
Narancs
őstag
Cső!
Van valami javás vmilyen progi a telóra, vagy valami hack, ami lehetővé teszi, hogy a főképernyőn megjelenjenek a naptárbejegyzések? Ez az egy dolog hiányzik az S60-hoz képest, semmi más. -
Danny750
őstag
Teljesen igazad van nekem is volt mind a kettő!
+mondjuk anyagminőségben és kamerában is sokkal jobb a w995!
+akksi üzemidő is sokkal jobb a w995-nél
Az X8 csak az android nyitottsága miatt jó választás!
Én mindenképpen inkább a w995-öt ajánlom neked! (élőben ezüstben is nagyon szép ,én abban vettem ,mert sajnos a többi szín festett és az idő múlásával lekophat)
-
Eldöntötted már, hogy mit szeretnél venni? ( W995 v. X8 talán ....?)
Szerintem lányos beállítású fiúknak menő lehet ez a vörös változat is.Nekem van összehasonlítási alapom, pont ezt a két készülék típust használom.
Zene terén az androidban sokkal több fizikai erő van, ezért egy megfelelő médialejátszóval és fülessel sokkal jobb zenelejátszót lehet belőle készíteni, mint a W995 -ből.
A W995 alapból minden alapdolog rajta van, mint telefonkészülék sokkal kényelmesebb és megbízhatóbb, mint az android rendszer.
Ha nem fontos az állandó mobilinternetes kapcsolat ill. a android rendszer, már-már perverz szintű bütykölése, akkor nyugodtan maradjál a jó bevált Sony Ericsson zárt OS-nél.
Zeneterén tudod, hogy mit kaphatsz, nem kell hozzá semmi segéd program, alapból benne van minden ami egy átlag felhasználónak kell. -
blt.62
őstag
Sziasztok!
A W995 Red színben nagyon lányos? Nem láttam még ezt a színt élőben,régebben fekete volt nekem. De most vennék,független feketét,de RED színűt ajánlanak. Vissza térek a sonyericcsonhoz a sok érintős mobiltól. -
anyába
csendes tag
meg van még a telefonod akkarok venni sürgösen w 995 én már anyit írtam neked a csere berébe a telefonod hoz de te nem írtáll nekem láttam te győrbe laksz én komáromi vagyok ha eladod még a telefont írj nekem a zsoltika1974@hotmail.com ra meg tudnánk egyezni akor írj nekem a Hotmail ra
-
master90
aktív tag
Valaki tudja melyik most a legjobb Acoustic driver?
Jelenleg Dolby Rodriguez™ AINO-HD Acoustic V4van fent
Display Driversből melyik legjobb? csak a alap van fent -
válasz
Danny750 #847 üzenetére
Ha valóban igaz ez az állítás, akkor is figyelembe kell venni a szoftver támogatást.
Tehát egy az egyben nem lehet egyenlőség jelet húzni.
Egyébként biztos van valami svindli a dologban, mert tényleg nagyon gázosak a képek.
Én azt hittem, hogy a K850 kameráját tették bele és azt szorozták fel szoftveresen 8 Mp-re. -
Danny750
őstag
válasz
Danny750 #846 üzenetére
Nézegetem itt a telókat és furcsa dologba botlottam! ? Mégpedig sztem a w995 kamerája 1az1-ben a k750i-ből való 2megapixeles vas!!
Nyugodtan összelehet hasonlítni a google képeinél is vagy otthon ha van mind a kettő! Sajnos ezért nem eléggé részletgazdagok a képek!! (+zajosak) -
Danny750
őstag
válasz
#31757056 #845 üzenetére
Annyi tartalék azért nincs a telóban! (sztem azt felesleges lenne állítgatni...........)
Beszoktam állítani a képstabilizátort+a fényerővel szoktam játszani!
Nem raktam rá az en.lng filet így a kameramenü nem változott meg!! (van olyan is 100%)
Csak be kell írni google-ba ,hogy W995 camdriver aztán kidob jópárat! -
törölt tag
válasz
Danny750 #844 üzenetére
Persze hogy lehet, de specko odavalo uveget nem tudsz ugyse beszerezni tokeletesen meretve vagva
En a K800i-n Raiderski 6.6.3-mat hasznalom, azzal lehet kezzel allitani mindent, zarido, ISO, WB, van benne bracketing set HDR-hez, stb... Az altalad irt driver tud valami hasonlokat a W995-on? -
Danny750
őstag
válasz
#31757056 #840 üzenetére
sztem a lencsét lelehet cserélni! Én a régi k800i-mből kiszedtem a lencsét ,mert a kameravédő megkarcolta......
(néha kikell fújni de így sokkal szebb képeket csinál!)
Sajna sztem rossz helyen is van a w995 kamerájí ezért mindíg törölgetni kell fotózás előtt ,mert egy kis maszat is megtöri a fényt!
Ezt használom: RODRIGUEZ_HDX_3.0_FINAL -
Sanyi19
őstag
Sziasztok! Egyik barátomnak W995-je van, és szeretne rá tenni egy torrent klienset, van-e rá olyan amelyik működik? Néztünk már párat de egyik se volt jó... Természetesen Wifi-n menne, nem 3g-n.Valaki használt már torrent klienset ilyen telon?
-
Arnoos
csendes tag
hello, nekem is van mar par honapja W995, hol lehet jo kamera drivert leszedni hozza? vmit hogy lehet hangot adni amikor kinyitom/oszecsukom a telefont?lehetseges?
-
törölt tag
válasz
Danny750 #839 üzenetére
Te hasznalsz masikat? Ha igen, melyiket? Bar azt nem hiszem hogy a CA-ra megoldast jelentene, mert annak a tompitasahoz minimum algoritmust kell irni, illetve ha a lencse optikai tulajdonsagai eleve ennyire gyengek, akkor nincs mit tenni. Alacsony szorasu uvegre meg nem tudjuk lecserelni...
-
törölt tag
En is azert vettem, mert nekem sem jon be a kijelzotapicskolas, meg a programtelepitgetes
Egy dolog van ami nagyon nem tetszik az pedig a kamera. 10-es skalan max 2-es, amin az 1-es a hasznalhatatlant jelentene... Ennyi kromatikus abberaciot meg soha egy keszulek felvetelen sem lehetett latni, es mersekelehetetlen formaban van jelen. Nem csak bizonyos kornyezeti viszonyok erositik.
-
master90
aktív tag
játék valaki már ezt látá nagyon jó
-
Danny750
őstag
Így igaz én előtte próbáltam sok symbianos nokiát(5800,n79,e52) meg androidot is (x8,gt540), de visszahúzott a sony és nem is bánom! (egyszerűen nagyon jók ezek a telók úgy szabod személyre ahogy neked tetszik+úgy is tuningolod) Amit alapból elnézett rajt a gyártó azt te tovább javíthatod különböző driverekkel! (legjobb se-k sztem c902,k750,t650,k770,w995,w902,k850,c901 azek nagyon királyak!!!!
)
-
master90
aktív tag
van valami program amivel lehet acoustic drivert csinálni ?
-
-
blt.62
őstag
Szio! Segítséget szeretnék kérni tőled.
Szívem szerint nem vennék érintős mobilt mert nekem a hagyományos jobban bejön,egyszerűbben tudom használni,jobban látom. Csak ezekkel az a gond,hogy nincs modernebb kiadás belőlük.Ezért kell régebbit választanom mint pl a W995 ami igaz,hogy 2-3 éves kiadás de egy baromi jó telcsi,főleg hogy csak telefonálásra és sms-re használnám. Viszont a W995-nek nem bővíthető a programja ezért jó lenne egy új N86 vagy Samsung i8510 innov, mert ezek symbiánosak. DE mind 3-ból csak új,matricás,eredeti érdekelne. Mit javasolnál te mint tapasztalt mobilos???? Melyiket javasolnád nekem a 3 mobil közül? N86-m volt remek telcsi. Samu i8510-t mindig szerettem volna venni mert az N86 vetélytársa és még mindig a legjobb képeket készíti,csak állítólag az aksija gyenge.A W995 anyaga és össze szerelése remek,zenében meg magasan remek.
Természetesen mások véleményét is szívesen meghallgatnám! -
törölt tag
válasz
Danny750 #825 üzenetére
Az valojaban tokmindegy, letrehozol egy internetprofilt, aztan bemesz az alkalmazas internetbeallitasaiba ahol ket lehetoseg van, Default es Custom (sajna nem tudom magyarul hogy van, mert nekem angol telom van) szoval kivalasztod, hogy custom, beadsz neki egy internetprofilt ami nem szamit ha nem mukodik, aztan az Allow local connection-t Yes-re allitod es kesz. Ha nem tud felmenni a netre akkor wi-fi-n fog probalkozni.
De beallithatod ugy is, hogy bemesz ide: Settings (beallitasok), Connectivity (Kapcsolatok) aztan connect using: oda kivalasztasz egy netprofilt, es alatta ott van hogy allow local connection azt yes-re allitod.
-
Danny750
őstag
Mivan?? Dehogy függetlenítettem csak átírtam a cid-számát! Nincs gond a rendszeremben ,mert eddig minden telómon betudtam állítani a wifi-t!
Nem csak függetlenített telóre lehet gyári sw-t rakni! (így megmarad a még 1,5év garim is a t-nél...)
Nemtudom mi a gondja
Igen látja a wifi-t és fel is csatlakozik! (Fujitsu Siemens-laptop wifi jelére csatlakozok vele, a laptopom is arra csatlakozik és tökéletes...)
Lekérem a t-s beállításokat ,de azzal is csak a fizetős netre enged felmenni a wifi-vel nem akar!!Mind1 kibírom nélküle is csak jólenne ha menne ez is!(Majd a városban megnézem az ingyenes hotspot-oknál ,hogy ott mi a helyzet)
Köszi mindent megpróbálom még1szer! -
válasz
Danny750 #825 üzenetére
Ha valóban gyári szoftot tettél fel, akkor természetesen szűz a készüléked, nincsenek benne szolgáltatói beállítások! Csak megjegyzem, hogy a T-Mobilos készüléken is működik a Wi-Fi, ez nem lehetett a problémák forrása. A másik aggályom, ha valóban T-Mobilos volt, akkor azt előbb függetlenítened kellett, az meg sokkal bonyolultabb eljárás, mint a Wi-Fi összehangolása, ebből arra következtetek, hogy nem te csináltad, vagy képzavar van a rendszeredben.
Több lehetséges megoldás is van a megfelelő szolgáltató internet, wap, MMS beállítására.
SMS-ben küldi a szolgáltatód, a telódban van egy telepítő varázsló, ami segít letölteni a beállításokat, a Sony Ericsson lapon is van egy lehetőség, ahol tudsz SMS-ben beállítást kérni, és végül manuálisan is meg lehet oldani.
Nem tudom, hogy milyen Wi-Fi routert használsz, nekem a TP-Link-essel tökéletesen kommunikál.
A telefonod amikor bekapcsolt Wi-Fi állapotban van, látja a Wi-Fi elérhetőséget? Ha látja, akkor csak csatlakozni kell, itt lehet olyan probléma, hogy ha zárt, akkor csak jelszóval enged be, ill. lehet, hogy MAC cím szűrésre van állítva a routered, ekkor fel kell venni a router szűrési listájába a készüléked MAC címét. Ezt az infót a beállítások, kapcsolódás, Wi-Fi, lehetőség, speciális, és eljutottál a saját MAC címedhez.
A Wi-Fi router profilhoz, csak egy fantázia név, ez lesz a profilod neve, és a routered általad konfigurált cím kell, amit a telód lát és kiírja a Wi-Fi kapcsolódásnál. -
Danny750
őstag
-
Danny750
őstag
Nekem semmi pénzért nem megy a net!!
-
válasz
Danny750 #818 üzenetére
"nemtom mi a baj"
Mért nem tudod? Az előbb írtam le, rossz a internet profilod.
Szerencsétlen böngésződ, hogy mennyen fel a hálózatra, ha rossz az elérési útvonalad.A szolgáltatódtól kérj új beállításokat, vagy állíts be rendesen! Itt egy link segítségül: [link]
A Fi-Wi-vel ugyan ez van, megfelelő profil beállítások kellenek és , akkor menni fog. Általában a 99%-ban a felhasználó a hunyó a nem megfelelő kapcsolat miatt.
Mellesleg nem magyar vagy? Elég furcsán fogalmazol, ha így van, akkor a linkelt beállítások csak a magyar szolgáltatókat tartalmaz, erre figyelj oda. -
válasz
Danny750 #814 üzenetére
Az alkalmazás beállításban is engedélyezni kell a Wi-Fi profilt.
Alkalmazás
Lehetőség
Internet beállítás
Egyéni
Kapcsolódás ezzel
Adatfiókok/ itt kiválasztod a Wi-Fi fiókodat. Ha engedélyezed a helyi kapcsolatot, akkor automatikusan a Fi-Wi-re fog menni, ha nincs Wi-Fi jel, akkor adatkapcsolattal lép föl, természetesen ha be van állítva. -
Danny750
őstag
-
törölt tag
Jelentem, megvan a kicserelt W995-om, aminek kivalo a hangja
Igaz, le kellett takaritanom rola a Three altal raganyolt randa menut, megkapta a legfrissebb nyugateuropai szoftvert, az R1HA036-ot.
-
master90
aktív tag
Köszi ezekel én is pobálkoztam nekem csak wifin mért be !
-
válasz
master90 #809 üzenetére
Narancsot megerősítve, ingyenes és megbízható navigáció nincs java alapon a SE-ra.
A We-Travel Bp-en játéknak elmegy, de ne számíts naprakész megbízható segítségre.
Ha fontos az ingyenes navigáció, akkor Android alapon iGO megoldható.
Az SE X8 pl. nagyon jó árban kapható! -
master90
aktív tag
sziasztok
w995-re létezik valami offline gps ?
előre is kösz
-
törölt tag
-
törölt tag
Van meg egy komoly problemam a telefonnal, megpedig az, hogy a hangszoroja (nem a kihangositas) nagyon gyenge, teljes hangeron hasznalom, de utcan semmit nem hallok abbol amit a masik oldalon beszelnek, csak ugy hallom a tuloldalt rendesen, ha valami full csondes helyen vagyok. Ez normalis ezzel a modellel? A tobbi telefonom ugy ordiy max hangeron, hogy mindet vissza kell vennem, ezt meg ha van egy kis zaj, mar nem is hallom abszolut... Visszaviszem a boltba ha szabadnapos leszek, de nem akarom, hogy hulyenek nezzenek es azt mondjak, hogy ez igy normalis. Szoval Nektek mik a tapasztalataitok a beszedminoseg es a beszedhangero teruleten?
-
törölt tag
Engem zavar ez a feature, mert magamnak szeretem beallitani a fenyerot. Idegesit, hogy allandoan akkor halvanyit amikor en nem szeretnem, hobbifotos betegseg. Szeretem olyannak latni a dolgokat amilyennek keszultek.
Szerencsere jovoheten jon a vezetekes BT internet, wifi routerrel, meg minden foldi joval, ugyhogy mar csak 6 napig kell elviselnem ezt a szutykot.
Az pedig nem az en hibam, hogy a Vodafone UK 1 fontert 25 Mbyte adatforgalmat kinal pay as you go (feltoltokartyas) ugyfeleknek, az O2 pedig 500 Mbyte-ot ad egy honapban ha 10 fonttal toltod a kartyat, a T-Mobile ezzel szemben 2.5 fontert 5 napra korlatlan netet ad (fair use policy-hoz kotottet ugyan, de korlatlant), ami azt foglalja magaban, hogy ha 2.0 giga fele ersz akkor idonkent csesztet figyelmezteto uzenetekkel. -
válasz
#31757056 #803 üzenetére
Nem tudod kikapcsolni, maximum leragasztod, akkor majd állandó éjszakát érzékel és leveszi a fényerőt. A fényerőt azt tudod szabályozni. Egyébként mért zavar, hogy próbálja optimalizálni a kijelző fényerejét? Ezzel az akkut is kíméled.
Valóban a W995 nem rádió vételi bajnok, nekem is volt már jobb a márkán belül is, olyan közép kategória, de nem rossz. Az a te saját hibád, hogy olyan szolgáltatót választottál, aki nem tud minőségi adást biztosítani a lakhelyeden, ez nem a készülék hibája. -
törölt tag
Sziasztok! Vettem en is magamnak ma egy ilyen csodat
K800-rol valtottam, de a K800 terereje sokkal sokkal jobb ezetol. Angliaban elek, es T-Mobile nettel szoktam feljarogatni. Azt tudni kell, hogy itt a T-Mobile halozata kegyetlen szar, annyira, hogy par honapja az Orange-al kotottek egy megallapodast, hogy ha nincs eleg terero, akkor a T-Mobile-os telefonok automatikusan hasznalhatjak az Orange vonalait. Ez persze a HSDPA-ra nem igaz, miert is lenne
Szoval, K800-al ha nagyon akartam sikerult a lakasban tobb helyen talalni egy kis 3G-t, annak erdekeben, hogy ne 5 percig tartson egy weboldal betoltese, de szegeny W995-tel ez iszonyatosan nehez feladat lett. Mondjuk az IPhone-tol meg mindig jobb, a baratnomnek az van, de az meg annyi jelet se fog, mint ez. En nem tudom miert van ez, elvileg azt varna az ember, hogy az ujabb modellek erosebbek, vagy legalabb ugyanolyan erosen fogjak a jelet mint elodeik, de most itt az egyertelmu bizonyitek, hogy ez nem igy van...
Annyit azert felirhatok a szamlajara, hogy ha megfogta a HSDPA-t akkor azert joval gyorsabb mint a K800 a sima UMTS-evel. Illetve az USB kapcsolat ugyanazzal az adatkabellel koroket ver sebessegben a K800 altal nyujtott sebesseghez kepest.Kerdesem lenne hozzatok. A fenyerzekelo ami van a kielzo felett, allandoan a fenyviszonyokhoz allitgatja nekem a kijelzo fenyerejet. Ezt valahogy ki tudom kapcsolni? A dsiplay settings-ben nincs ilyen menupont.
Kesobb meg irok ide, ha lesz valami tapasztalatom, es erdemes lenne megosztani.
-
empir3
tag
Sziasztok!
Most töltök egy WeTravel-t, de az 400mb-s. Ezt az összes 400mb-t fel kell másolni a telóra? Mert a jar file alig van 1 mb. S a csomagba benne van a teljes Magyarország térképe és szükségem lenne Románia térképre is. Azt honnan tudnám beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mostanában gyengélkedő gyártó megpróbált mindent egybecsomagolni. Késő?
- Milyen autót vegyek?
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Netfone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nők, nőügyek (18+)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest