Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuria
csendes tag
Én is hozzászólnék a cikkhez egy picit!!!
Bevallom őszintén sokáig gondolkodtam rajta, hogy megírjam ezt a hozzászólást de most megteszem így döntöttem. Szóval Én régen nagy Samsung-os voltam de rájöttem hogy nem olyan jó telefon mint ahogyan Én hittem. Sony Ericsson-om még akkor volt 2002-ben mikor létrejött a cég Én nagyon meg voltam vele elégedve. De később a Samsung-ot választottam és lassan 7 évvel később rájöttem hogy a Samsung-nál csak a nagy reklám van az akkumulátoruk szörnyen kényes és rossz minőségü kevés ideig bírja és meg is fázik. Most vettem kapásból két Sony Ericsson készüléket és mit is mondjak az egyik a W705 és még ilyen jó telefont életemben nem vettem az ára is szuper és a minősége is a Sony termékek mindig is jó minőségűek voltak. Ha Samsungban ugyanezt akarnám legalább 100-110 ezer Ft lenne egy jobb készülék. Én a cikkel kapcsolatban annyit szeretnék mondani, hogy az úriember vagy esetleg hölgy nagyon flegmásan szapulta a készüléket amit én a Sony helyében megtorolnék. Ugyanis ez a telefon amikor Kínában illetve Németországban és a világ más bemutató kiállításán bemutatásra és bejelentésre került csak tapsoltak a hozzáértő emberek megjegyezném, hogy nem csak ilyen holmi kis tesztelők (már elnézést) hanem igen nagy emberek. Elismerten beszélve erről a készülékről. És amit Én észre vettem itt ebből a cikkből (cikkekből), hogy nagyon nem a valódi konkrétumokat ill. valódi jó és rossz tulajdonságokat írják meg hanem egy olyan már elnézést hülye dolgokat ami nem is fontos. Az alapján, hogy Áprilisben a Sony Ericsson-t szapuljuk másik hónapban a
Nokia-t a harmadikban pedig stb... Persze nem ingyen és bérmentve. Már bocsásson meg mindenki de nagyon így tűnik a cikkekből. Miért kell egy nagy multu cég minőségi és tényleg szuper készülékét leszapulni. Olvashatnák a Német Connect-et vagy mást mert ott ilyen nincs. Ott megírják mennyire jó vagy rossz és miben jó illetve rossz. Bár ezt már Magyarországon nem tehetik (tehetjük) meg ugyanis itt minden ami jó megszűnik
Bár lehet , hogy kitiltanak a fórumról és ez lesz az első és utolsó hozzászólásom de ha igen akkor csak azt bizonyítják be Önmagukról hogy itt nem a szólás szabadsága van. És ezzel az itt leírtaknaknak adnak igazat nem mint ha ez nem lenne igaz. Szóval ez a telefon igenis jó. A cikk írójának még annyit hogy szerintem a fő meghajtó processzora a kontakthibás(már elnézést) nem pedig a telefon csatlakozója. Idézem hogy "a W705 fájóan szögletes, "Ahogyan minden SE-nál elmondjuk új adatcsatlakozó is kellene, "A több éve változatlan és (változatlanul rossz)", ezt nagyon sértőnek tartom de ami a legfájóbb , "A készülék már a bemutatásakor is hajlamos volt a kontakthibára" ezekkel a szavakkal leszapulni a telefont ami persze nem teljesen fedi a valóságot Én mint aktív felhasználó nem veszem észre. Na és jó hosszúra sikeredett ez a hozzászólás de ez sajnos nagyon is és az igazat taglalja azt, hogy mennyire leszapulnak egy igen sikeres és kellemes készüléket ok nélkül. És nem sértésnek szántam közel egy hónapig gondolkodtam, hogy megírjam és úgy döntöttem, hogy kiérdemelték és csak abban tudok reménykedni, hogy a következő cikkeben odafigyelnek majd hogy egy telefont a valónak megfelelően értékeljék illetve, hogy egy kicsit tanító jellegű legyen ez a hozzászólás.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár lehet , hogy kitiltanak a fórumról és ez lesz az első és utolsó hozzászólásom de ha igen akkor csak azt bizonyítják be Önmagukról hogy itt nem a szólás szabadsága van. És ezzel az itt leírtaknaknak adnak igazat nem mint ha ez nem lenne igaz. Szóval ez a telefon igenis jó. A cikk írójának még annyit hogy szerintem a fő meghajtó processzora a kontakthibás(már elnézést) nem pedig a telefon csatlakozója. Idézem hogy "a W705 fájóan szögletes, "Ahogyan minden SE-nál elmondjuk új adatcsatlakozó is kellene, "A több éve változatlan és (változatlanul rossz)", ezt nagyon sértőnek tartom de ami a legfájóbb , "A készülék már a bemutatásakor is hajlamos volt a kontakthibára" ezekkel a szavakkal leszapulni a telefont ami persze nem teljesen fedi a valóságot Én mint aktív felhasználó nem veszem észre. Na és jó hosszúra sikeredett ez a hozzászólás de ez sajnos nagyon is és az igazat taglalja azt, hogy mennyire leszapulnak egy igen sikeres és kellemes készüléket ok nélkül. És nem sértésnek szántam közel egy hónapig gondolkodtam, hogy megírjam és úgy döntöttem, hogy kiérdemelték és csak abban tudok reménykedni, hogy a következő cikkeben odafigyelnek majd hogy egy telefont a valónak megfelelően értékeljék illetve, hogy egy kicsit tanító jellegű legyen ez a hozzászólás.