- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Indiában szeretnek TV-zni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
waterphone #11198 üzenetére
Kizárólag kábelen keresztül vagy kártyaolvasóval!!
Az .sd-n van egy .android_secure mappa (wifi kapcs. nem másolható) melyben az áthelyezett appok találhatóak (akár gyári rommal is) , ha ez a mappa nem kerül át az új sd-re az érintett alkalmazások nem lesznek elérhetőek... -
nggabi
félisten
válasz
waterphone #11198 üzenetére
simán total commanderrel az egyik kártyáról átmásolod a másikra az egész cuccot. vagy ha csak egy olvasód van akkor gépre egy mappába és onnan az új kártyára.
a screenshot engem is érdekelne ics alatt
-
diegho
nagyúr
válasz
waterphone #244 üzenetére
Legegyszerűbb, ha bemész valamelyik T-s boltba és megnézed magad és eldöntöd. Szerintem teljesen jó a kijelző és jók a szögei, van aki szerint meg nem. Én az eladóval diskuráltam a telefonokról neki Sensation-je van és azt mondta szerinte is teljesen rendben van ez a kijelző, ennyiért meg pláne.
-
sheep
addikt
válasz
nézd meg élőben
itt úgyis leszólják hogy milyen szar
a videón is úgy látszik
élőben szinte semmi különbség, ha nem mondta volna valaki az elején hogy szar szerintem észre sem vennéd -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
720p-ben.
Bár lehet, hogy ezt láttad. Sőt, biztos.
-
tixem
addikt
válasz
waterphone #143 üzenetére
Igen, ez ugyanaz a telefon, éppen annyival nagyobb kijelzővel amin már kényelmesen lehet netezni, írkálni ezt azt. Viszonylag nagy ujjaim vannak, de ennek ellenére nagyon ritka, hogy félregépelek. Ez egy teljesen korrekt telefon ennyi pénzért.
-
Munszu360
csendes tag
válasz
Jól érted.
A különbség a kettő között(már amennyire én látom) ,hogy a Walkmanben nincs Bravia HD Engine, egy kicsit gyengébb TFT panel van benne, viszont 0.2 collal nagyobb a kijelző. -
sheep
addikt
válasz
igen jól érted
nekem volt mindkettő és a walkman jobban bejön
de ízlések és pofonok...
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black - Makulátlan - 88 % Eredeti Akkuval
- Huawei p20 lite Sakura Pink gyönyörű állapotban eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G,12/256GB
- Eladó iPhone 12 Black 64 GB-os modell. 2026. február 3-ig érvényes Apple Korlátozott garanciával
- Huawei p20 Midnight Blue 128gb szép állapotban eladó!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest