- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Munszu360
csendes tag
-
Munszu360
csendes tag
Nekem spec tavaly szeptember óta egy SGS-em van, szóval szerintem van viszonyítási alapom ahhoz ,hogy melyik képernyő szép.
De persze meglehet ,hogy túl sok volt a fény a boltban és a kijelzőről visszatükröződve elvakított. Vagy mivel olyan közel volt egymáshoz a két készülék, a mini képernyőjének gyönyörűsége átterjedt a Walkmanre is és feljavította annak középszerűségét.
De a viccet félretéve, szerintem tök ugyanolyan a képük, még ha papíron van is különbség. -
Munszu360
csendes tag
Én spec ma tapogattam meg egy minit és egy walkmant az egyik Telenor shopban. Pont egymás mellett voltak, szóval könnyű dolgom volt. Szerintem baromira egyforma a képernyőjük, én marhára nem láttam különbséget. A képernyőt meg körömmel próbáltam benyomni, de úgysem színeződött el. Szóval nem tudom, biztos kétfélét gyártanak.
A betekintési szöget nem igazán nézegettem, mert marhára nem érdekel, én valahogy fura módon mindig szemből nézem a képernyőt. Biztos velem van a baj, de nekem így kényelmes. -
Munszu360
csendes tag
válasz
waterphone #143 üzenetére
Jól érted.
A különbség a kettő között(már amennyire én látom) ,hogy a Walkmanben nincs Bravia HD Engine, egy kicsit gyengébb TFT panel van benne, viszont 0.2 collal nagyobb a kijelző. -
Munszu360
csendes tag
válasz
hackeeeee #131 üzenetére
Most néztem jútyúbon ,hogy tényleg sárgán villog a LED, érdekes.
A telefonok amiket felsoroltam mind 35-50e forint között mozogtak, ami szerintem elég közel áll a 42 ezres Walkmanhez.
És szerintem te, aki egy olyan telefonról beszélt alternatívaként ami min. 30 ezer forintal drágább, ne magyarázd az árak fontosságát.(#133) sheep
Jó én most speciel a Telenornál néztem, házon belül az árakat ott 40 ezer az X8. -
Munszu360
csendes tag
válasz
hackeeeee #125 üzenetére
Természetesen feltöltőkártyás és független árakról beszélek.
Feltöltőkártyásan a Tré-Mobájlnál 82e Ft a Black, ha a neten rendeled akkor 74e. Ha a másik T betűs szolgáltató árát vesszük(ahonnan nyilván mindenki akarja venni), akkor ár szerint nem igazán érdemes összehasonlítani a Blacket és ezt a telefont az óriási ár rés miatt.Ha nem lenne a Telenyomorékoknál ez a karácsonyi akció, akkor a kutya nem foglalkozna ezzel a telefonnal és nyugodtan lehetne fikázni. De ebben az árban, ez a minőség rendkívül versenyképessé teszi a Walkmant. Gyakorlatilag nincs ellenfele, ha végig pörgetem a Telenyomik árlistáját, akkor csupa elavult, gyengébb paraméterekkel rendelkező készüléket találok. Galaxy mini, Gio, Xperia X8, X10 Mini... Ezek labdába sem rúghatnak e mellett a készülék mellett. És lehet ,hogy a vásárlók 99%-a segghülye a technikai paraméterekhez(meg még sok máshoz is), de azt szerintem mindenki képes felfogni ,hogy a nagy számok törvénye érvényesül, magyarul nagyobb felbontás, több Mhz-es processzor stb.=jobb telefon.
A Walkman rész meg olyan amilyen. Lehet ,hogy az öreg rókák a régi Walkman széria feltámadását várták, de a Sony Ericsson nem őket célozta meg ezzel a készülékekkel. Ezt a telefont nyilvánvalóan a fiatalabb generációknak készítették, akik nem annyira figyelnek a zene magasfokú minőségére. Erről árulkodik a a Jack dugó körüli villogó LED is, amit egy felnőtt ember nyilván nem sokra értékel.
A Sony Ericssonnak most már ez jelenti a Walkman szériát, ez van ezt kell szeretni. Aki komoly hangzású zenetelefont akar, az mennyen és vegyen egy Dr.Dre féle HTC Sensation-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest