- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Indiában szeretnek TV-zni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Igazából nem kell hozzá lista. Az appok nevéből egyértelműen rálehet jönni szükséged van-e rá vagy nincs.
(#6697) BigBlackDog Követte a leírását annak amivel mi frissítettük a GB-t. Ő sem módosított kernelt használ, mivel azt csak függetleneken lehet. Tökéletes a gyári, egy valami van csak bennük ami jó az pedig az Overlock, na azt én is szívesen csinálnám
-
Deck
titán
Nem tudom kicserélik-e, de elég valószínű, hogy azt mondják nem volt rendeltetés szerűen használva. Hiszen megkarcolódott vagy betört kicsit ahogy írtad. Szervizben gondolom biztos megcsinálják. Kérdezd meg tőlük az a biztos
Igen, elég valószínű, hogy több hét még addig
Tegnap ezt írták nekem: "Legutóbbi információnk szerint a Sony még nem adott át nekünk frissítést erre a modellre."
-
Deck
titán
Ez a hivatalos álláspont:
" Előfordulhat, hogy nem vagyok jogosult a garanciális szervizszolgáltatásra?
A szerviz a javítást visszautasíthatja többek között az alábbi esetekben:- ha a készülék meghibásodása nem rendeltetésszerű használatból ered
- folyadék által sérült, folyadék indikátor matrica elszíneződik
- rendeltetésellenes használat során fődarabja törött, leégett
- illetéktelen személy által javított
- illegálisan módosították a készülék szoftverét
- nem a hivatalos beszerelő által végzett gépkocsiba szerelés
- a készülékben tárolt és hátlapon lévő IMEI szám nem azonos, illetve a gyári IMEI címke hiányzik vagy sérült! " -
gabe8719
senior tag
Attól függ, milyen a lábkiosztása. Sajna egyáltalán nem biztos hogy menni fog, droid és droid között is eltérő lehet az alkalmazott megoldás. (Egyébként magánvélemény, de szerintem a skullcandy-n sokkal többe kerül a dizájn, mint a funkcionalitás.. Biztos van köztük ami tényleg jól szól, de a kb. 10ezres kategória szvsz. simán nem üti meg annak a fülesnek a szintjét hangzásban, amit kapni fogsz hozzá.)
HPM-70 hangszórókból betáraztam szerencsére, úgyhogy van tartalék ha kifárad ami van - ez a kábel hálistennek elpusztíthatatlan.
-
gabe8719
senior tag
Bizonyítottan típushiba ami minden készüléket érint (és ami annyira zavaró lenne) eddig nincs, a proximity szenzorral többeknek akadt problémája (a telenorosak között inkább), telefonáláskor csekkold le. Ha némít/kihangosít random időközönként és ok nélkül, akkor szerviz.
Elég a gyári cucc, nekem van fenn TK ugyan, de csak néha van rá szükség.
Valószínűleg MH-410-zel fogod kapni, némi ügyeskedéssel (pl. DSP manager) szerintem elképesztő hangja van (brutál mélyeket is tud ahhoz képest, hogy egy középszerű fülesnek számít), mondjuk én nem ragaszkodom az agybadugós cuccokhoz, jobbszeretem a természetesebb hangzást.
Zenész lévén az átlagnál audiofilebb vagyok, de hatványozottan többet kaptam tőle, mint amit vártam - ráadásul nem kellett lemondanom így a headset funkcióról sem, ami nálam nagyon nem utolsó szempont. Úgyhogy mondhatni hiányérzet nélkül használom a gyárit.A jó öreg HPM-70 meg 4 év után szétszakadt, úgyhogy előrántottam a forrasztót, és kapott egy frankó Sony szilikonbevonatos hosszú kábelt. A laposhoz használva tökéletes.
-
fatal`
titán
A Proximity sensor hibája kérdéses, fülesből biztos, hogy a bóvlit (ami nem bóvli, csak nem agybadugós) kapod ennyi pénzért.
Automata Task Killer szerintem felesleges, de pl. felraksz egy go launchert abban van, néha "söpörsz" vele és kész (de újraindítás is megoldja).
4.0.4 lesz az ICS, de sajnos 2.6-os kernellel.
Én a régi HPM-70et használom jack hosszabbítóval, szerintem jobban szól, mint a gyári és legalább nem esik ki a fülemből.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black - Makulátlan - 88 % Eredeti Akkuval
- Huawei p20 lite Sakura Pink gyönyörű állapotban eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G,12/256GB
- Eladó iPhone 12 Black 64 GB-os modell. 2026. február 3-ig érvényes Apple Korlátozott garanciával
- Huawei p20 Midnight Blue 128gb szép állapotban eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest