Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
veterán
A személyeskedést nélkülözzük, ha lehet. Elolvastam az egész cikket. Röviden és tömören kifejtettem a véleményem mindenféle sallang nélkül. Pontosan benne van minden, amit érzek ezzel az egésszel kapcsolatban. De kifejtem akkor bővebben is.
Elhiszem, hogy sok munkád volt a cikk megírásában, de attól még ezt a fellengzős stílust nélkülözni lehetne.Na mindegy. Szóval:Csupán arra akartam utalni, hogy egy érv lehetett volna a mostani foglalatok mellet, ha a Kaveri is használható lenne majd bennük alaplap csere nélkül. Eddig is sejtettem, hogy ez nem feltétlen valósul meg majd. Most pedig úgy tűnik, hogy sajnos be fog igazolódni a sejtésem. Ezzel a lépéssel pedig ismét csak szép számmal tereli a vevőket az Intel felé az Amd, amit nem igazán engedhet meg magának. Úgy tűnik semmi se ment már meg attól, hogy a Sandy i5 procimat Haswellre váltsam. Pedig reménykedtem, hogy a Streamroller/Kaveri kicsit felkavarja az állóvizet.
Azt persze el tudom képzelni, hogy bios frissítéssel használhatóak lesznek a mostani lapokban mégis a majd megjelenő Kaveri termékek, de az AMD ahelyett hogy végre eloszlatná a ködöt, inkább csak növeli tovább a bizonytalanságot. Semmibe nem tartana, hogy fognák magukat és elmondanák, hogy akkor mégis milyen foglalatra tervezik, és hogy kompatibilis marad-e a jelenlegi foglalatokkal a Kaveri, vagy sem. Ha pedig igen, akkor milyen megkötésekkel. Ráadásul ezek az információ morzsák is csak azért kerültek elő, mert valaki elkezdett turkálni az Agesa kódjában. Felmerül a kérdés, hogy egyáltalán miért hallgatnak erről, ilyen hosszú ideig. Biztos lennének vásárlók, akik most új konfig esetén AMD alapú konfigot vásárolnának, ha tudni lehetne, hogy Kaverire fejleszthető a gépük majd.
Kb. ennyi.
Béke veletek! -
-KP-
veterán
fail.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest