- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya88
tag
válasz
#16820480 #51 üzenetére
Még anno voltak Sony készülékek a családban, de a Nexust szerettük a legjobban. Aszonyka szereti az 5Xet, de nekem az már túl nagy. Most egy-két évig kibírom ha muszály az SEvel, de szívesebben használnék valami az első Nexus5-nél kisebb androidost. Csak olyat amin Vanilla a droid.
-
Petya88
tag
válasz
#16820480 #40 üzenetére
Szerintem pedig nem a méretük miatt nem lettek sikeresek a Sonyk. Amióta volt Nexusom is meg most iSE, nem is vennék mást. Jobban szeretnék egy iSE méretű Pixelt, de hát ugye a pingpong az népjáték és kell hozzá az ütő!
Szerintem aki hajlandó kifizetni egy iPhone vagy egy Pixel árát, annak vannak elvárásai is és ebbe nagyon nem fér bele a szétberhelt operációs rendszer. Amíg nincs megoldva a normális frissítés androidon, nekem biztos nem lesz más mint Pixel. Most azért van SE, mert ez volt a legkisebb elérhető normálisan támogatott készülék a piacon. Hiába szimpatikusabb az android, amíg nem fér el a zsebemben, addig nem lesz. Előbb fogok visszatérni a buta telefonhoz, minthogy egy ilyen okos téglát kelljen magammal hurcolni. -
helixP
nagyúr
válasz
#16820480 #37 üzenetére
Egyetértünk.
Ha akkora mindent átütő piaci igény lenne a kis kijelzős telefonokra, többen is csinálnának ilyet, már csak profitszerzés alapon.
Ott tart már a középkategória is, hogy simán elmegy rajta minden, csak az atom játékoknak kell a felső kategória ereje. Játszani meg nem tudom ki akar 4''-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest