- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya88
tag
válasz
#16820480 #51 üzenetére
Még anno voltak Sony készülékek a családban, de a Nexust szerettük a legjobban. Aszonyka szereti az 5Xet, de nekem az már túl nagy. Most egy-két évig kibírom ha muszály az SEvel, de szívesebben használnék valami az első Nexus5-nél kisebb androidost. Csak olyat amin Vanilla a droid.
-
Petya88
tag
válasz
#16820480 #40 üzenetére
Szerintem pedig nem a méretük miatt nem lettek sikeresek a Sonyk. Amióta volt Nexusom is meg most iSE, nem is vennék mást. Jobban szeretnék egy iSE méretű Pixelt, de hát ugye a pingpong az népjáték és kell hozzá az ütő!
Szerintem aki hajlandó kifizetni egy iPhone vagy egy Pixel árát, annak vannak elvárásai is és ebbe nagyon nem fér bele a szétberhelt operációs rendszer. Amíg nincs megoldva a normális frissítés androidon, nekem biztos nem lesz más mint Pixel. Most azért van SE, mert ez volt a legkisebb elérhető normálisan támogatott készülék a piacon. Hiába szimpatikusabb az android, amíg nem fér el a zsebemben, addig nem lesz. Előbb fogok visszatérni a buta telefonhoz, minthogy egy ilyen okos téglát kelljen magammal hurcolni. -
Petya88
tag
Hello Google! Itt lenne a lehetőség, hogy gyártsanak végre emberi méretű telefonokat, de nem b+, inkább tolják a tepsiket. Az Apple meg örül, mert fogy az SE mintha ingyen adnák. Én mennék vissza Androidra, de nincs épkézláb készülék a piacon olyan méretben, mint mondjuk az SE.
Hiába jönnek ezek a készülékek is SP 835-tel, ha már lassan fület kell rájuk szerelni, hogy az ember meg tudja őket fogni. Ki kéne végre ugrani a mókuskerékből és pici szemléletváltással elindulni a minőség irányába a pixelek és TFLOPok hajszolása helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest