- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Pepepapa92 #108 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs a mikrofon minőségével, sőt hangosabb volt mint a tesztlaptopé.
Sajna ebben nem fogok tudni segíteni, mert csak a skypeot ismerem, azzal meg semmi baj nincsen a t20on. Próbáld meg egy másik androidos topicban.
-
vamzi
senior tag
válasz
Pepepapa92 #106 üzenetére
Én is főzött rommal tolom, de nekem sem jött be. Meg is írtam a srácnak, hogy milyen problémákat találtam. Igen, maga a váz tényleg lehetne stabilabb, elvégre nem a legalja. Kicsit a hanszórón is gyúrhattak volna. Viszont más gondom nincs vele.
A gyári fw-vel amúgy jobban megy a gép, még ha ez némi akkuidőbe is kerül. Antutu 5200t ad custom fw.vel, gyárival meg 7000 felett. Plusz nekem jobban tetszik a gyári launcher. A mib tényleg nem megy, viszont pl a 9mm tökéletesen megy.
A hangszóró problémára is fényderült. Természetesen nem a 2.0 fw-vel volt a baj, mint azt sokan sulykolták a fórumokon, hanem a hangszóró csatlakoztatása nincsen kellően elszigetelve. Ez okozta a fagyásokat is a hangszóró problémásoknál.
A tokot is megrendeltem már egy hete, mint a fóliát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest