- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Egyedül az tetszett, hogy normálisabb fejük van a karaktereknek"
Ja, Oblivionban azok a furcsa NPC fejek fájtak. Vagy csak én vagyok extra érzékeny az arci anomáliákra. A Skyrimben az is segít a fejek problémáján, hogy nem nyomják párbeszdénél az NPC-t az arcodba, hanem ott marad helyben ahol épp ált. Kicsiben sokkal kevésbé zavaróak az esetleges anomáliák. Oblivionra ez de ráfért volna...
-
Inv1sus
addikt
Váó. Az égvilágon semmi nem fogott meg a játékban eddig. Ezt biztos a Bethesda csinálta?
Viszont idegesítő dolog van benne rendesen: a fejlesztők pl úgy vélték, hogy úgy dobják fel a játékmenetet, hogy a csávó az elején megállás nélkül beszél. Ha nem jutna épp semmi az eszébe, akkor a sarokban lévőpókhálóról mondana el egy érdekes sztorit szerintem. Másik dolog, ami idegesít a grafika: nem lehet kikapcsolni a hdr-t és idegesítően szürke az egész játék. Talán a játékmenetet akarták ezzel jellemezni? Önkritikát tanultak...
Harmadik: A karakterek mozgása nem fejlődött semmit az Oblivionhoz képest. Röhögtem egy jót, amikor a társam csatakiáltott az őröket meglátva és nem történt semmi 1-2 másodpercig.Adok neki majd holnap még egy esélyt gamepaddal, de... csalódott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest