- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Tasker
- Akciófigyelő: Bálint-napi ötletek a Foreotól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Pláne hogy a működése sem mindig garantált, a play áruházban nézz rá az értékelésekre és látni fogod.
Nekem egy időben elkezdte azt hogy nem mutatta az autót meg hogy aktíváljam miközben persze aktiválva volt. A porsche hungaria supportal való levelezés meg arra futott ki hogy megkérdezték a gyári supportot és a válasz ag volt hogy telepítsem újra az alakalmazást. Mi dezt azután hogy azzal kezdtem hogy ez már megvolt illetve a cache törlés is és mindez 2 különböző telefonon.
Szóval nem csak az ID sorozat szoftverével vannak gondok. -
Hunter2
addikt
B-ben használom, a lehető legritkábban használom a fék pedált akkor is úgy hogy még a vissza termelés működjön. Mondjuk én rövid távokat megyek és akkor fullon megy a fűtés, mire felfűtené az autót addigra oda is érek ahová indultam, ez megdobja a fogyasztást.
Nyáron a klíma sokkal kevésbé emeli meg a fogyasztást mint télen a fűtés. -
Hunter2
addikt
-
Hunter2
addikt
A style felszereltségben ezek mind vannak. Nekem a 1.5M-es állami támogatással 5.3M volt.
Pont ma láttam hogy ag egyik kereskedés hirdeti hogy va nekik 10db eladó 8.5M-ért.A parkradar nagyon hasznos , mondom ezt 1 év használat után. azt hogy a 11kwh-hogy hozta össze azt nem tudom, nekem hasonló csak nyáron sikerült. A téli hideg nagyon megdobja a fogyasztást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legolcsóbb villanyautók egyike — de már nem lehet kapni. A testvérmodell e-Up! viszont még ott van a palettán, de már korántsem ennyire kedvező árfekvésben.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest