Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

válasz infectedmann #31 üzenetére

Igen, de mivel eddig úgy néz ki hogy a SHIFT 2 szimesebb, komolyabb fizikát kap, valszeg szépen lassan, amíg nem csökkenek az eladások, enged az EA, hogy az SMS azt csináljon amit "akar". legalábbis az irányt meghatározhatják. Le merem fogadni, ha a SHIFT 2 szép eladásokat produkál, (ha kimagaslót) akkor még inkább szimesebb vonalba mozdul a sorozat, jövőre, boxkiállások, 100%-os futamok, zászlók, szabályok, minden nyalánkság is ott lehet, és immár joggal mehet majd a GT5, Forza 4 ellen.

Forza 4-re leszek kíváncsi, állítólag olyan szép lesz, mint eddig semmi más, és hát gondolom a törésen és a fizikán is csiszolnak, dehát van is ott min. Bár engem annyira az a game nem érdekel, lévén PC rulzik. :)

egy a lényeg, örüljünk, hogy van az EA és az SMS, és van esély egy populáris, kommersz, hivatalos PC-s szimulátorra. Nagyon rég volt ilyen játékunk, nyugodtan valljuk be. jelenleg nincs is más. egyedül az rFactor 2 amiben van komoly potenciál a szimeseknek, (ott lesz bőven tartalom és pálya is, időjárás is, jobb AI és FFB, meg gumifizika és etc...)

a többi vagy nagyon rétegszimulátor kevés tartalommal, játékossal, vagy túl drága és kötött rendszerrel (iracing), meg még nagyon statikus is ugye az iRacing...

mindegy, én várom. Remélem a legjobbakat.

• killer_04

csendes tag

válasz infectedmann #29 üzenetére

Csak így beugróként, mert látaláltam erre a topicra... :)
    Teljesen egyet értek veled, az első rész ... hát mondjuk ki, unalmas volt egy idő után.
    Remélem a 2. részben lesz valami változás. Szerintem az lenne az igazi, ha egyszer kiadnának egy olyan részt, amiben a városban is lehet szaladgálni, és közben hivatalos versenyekre is lehetne járni. Egy Undercover - Shift mix lenne a legjobb szerintem. :D
    Kicsit elképzelhetetlennek tűnik a mostani kiadásokhoz nézve... :))

Új hozzászólás Aktív témák