Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
válasz
infectedmann #31 üzenetére
Igen, de mivel eddig úgy néz ki hogy a SHIFT 2 szimesebb, komolyabb fizikát kap, valszeg szépen lassan, amíg nem csökkenek az eladások, enged az EA, hogy az SMS azt csináljon amit "akar". legalábbis az irányt meghatározhatják. Le merem fogadni, ha a SHIFT 2 szép eladásokat produkál, (ha kimagaslót) akkor még inkább szimesebb vonalba mozdul a sorozat, jövőre, boxkiállások, 100%-os futamok, zászlók, szabályok, minden nyalánkság is ott lehet, és immár joggal mehet majd a GT5, Forza 4 ellen.
Forza 4-re leszek kíváncsi, állítólag olyan szép lesz, mint eddig semmi más, és hát gondolom a törésen és a fizikán is csiszolnak, dehát van is ott min. Bár engem annyira az a game nem érdekel, lévén PC rulzik.
egy a lényeg, örüljünk, hogy van az EA és az SMS, és van esély egy populáris, kommersz, hivatalos PC-s szimulátorra. Nagyon rég volt ilyen játékunk, nyugodtan valljuk be. jelenleg nincs is más. egyedül az rFactor 2 amiben van komoly potenciál a szimeseknek, (ott lesz bőven tartalom és pálya is, időjárás is, jobb AI és FFB, meg gumifizika és etc...)
a többi vagy nagyon rétegszimulátor kevés tartalommal, játékossal, vagy túl drága és kötött rendszerrel (iracing), meg még nagyon statikus is ugye az iRacing...
mindegy, én várom. Remélem a legjobbakat.
-
killer_04
csendes tag
válasz
infectedmann #29 üzenetére
Csak így beugróként, mert látaláltam erre a topicra...
Teljesen egyet értek veled, az első rész ... hát mondjuk ki, unalmas volt egy idő után.
Remélem a 2. részben lesz valami változás. Szerintem az lenne az igazi, ha egyszer kiadnának egy olyan részt, amiben a városban is lehet szaladgálni, és közben hivatalos versenyekre is lehetne járni. Egy Undercover - Shift mix lenne a legjobb szerintem.
Kicsit elképzelhetetlennek tűnik a mostani kiadásokhoz nézve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest