- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniford
tag
válasz
unrealnoise #37 üzenetére
Ha ismered a GTR2-őt akkor nincs mit magyarázni. Nem minden a szép grafika.
-
válasz
unrealnoise #25 üzenetére
Aham.
Ha a shift 2-öt nem is, de lehet a 3-at megvárom.Igen, sajnos most ilyen a simbin, megvettem az stcc2-őt, az autók nagyon jók, szépek, mindnek más a fizikája, irányítása. A pályák, az semmi, 1 pálya van benne, ami új, a többi 2010-es váűltózat, szóval semmi újdonság. A hockenheim pályák nagyon jók, csak ha a pályáról kimész, mintha jegen mennél. Fórumon írták, hogy a hotlap-ok miatt, hogy ne menjenek ki.
Igen, valamelyik lesz nekik, mondjuk a GTR2 bitang nehéz volt, pedig csak a sulit csináltam meg, meg egy-két futamot nyomtam, de az ai, nagyon veszélyes volt, meg egy állat, mert többet voltam a pályán kívűl, mint rajta. -
válasz
unrealnoise #23 üzenetére
És azt úgy tudom, hogy az 1-nek a simbinnek az emberi is segítkeztek a fizikában, és még is egy kalap fos lett a játék. Meg is vettem, de már másnap adtam rajta túl, mert nem volt nyerő. Ellenben a simbin játékok meg igen is jók.
Az rfactort lehet meg lesem, kíváncsi vagyok rá, de hogy egyik játékba sem tudják bele rakni, a subarut, meg az evot, csak ilyen nfs szintűekbe..Bár én most, amit szimulátornak mondanak, de nem sok köze lesz hozzá szerintem, az az euro truck simulator 2.
Imádom a kamionos, rally-s, wtcc-s gameket, de ez ütni fog.
Mindegy csak 4 vagy több kereke legyen.
-
válasz
unrealnoise #19 üzenetére
Ha fizikánál tartunk, akkor az nfs sűlyesztő... Ha valaki szimet akar, ott a simbin, lfs, rfactor, rbr... Ja és a simbin még ki sem adta az új gtr játékját, meg a race 07-hez van még 3 kieg, mert már 2 elérhető... Azért még is az nfs lesz a nyerő, mert aki 2 óra alatt kiakasztja, az majd veri a mellét, hogy ő mennyire tud az autós játékokkal játszani, meg profinak érzi majd magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest