- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Ahhoz képest, hogy NFS.. nem is rossz. Jól el lehet vele szórakozni.
Azért etalonként megmarad az LFS, netKar Pro, GTR, rFactor így sorban. De mivel mostanában sokat tolom az F1 2010-el (ami ugye nem szimulátor), így már könnyebben emészthető a Shift 2 is
-
Daniford
tag
válasz
unrealnoise #37 üzenetére
Ha ismered a GTR2-őt akkor nincs mit magyarázni. Nem minden a szép grafika.
-
Daniford
tag
Ez egy sz*r! A GTR2 óta nincs normális autóverseny...
-
AMD_ok
őstag
nálam is előrendelve, jövő héten hétvégén hajrá lesz
(és kövezzetek meg, a SHIFT-et adják ajándákba, azt a verziót rendeltem elő
)
-
unrealnoise
senior tag
válasz
infectedmann #31 üzenetére
Igen, de mivel eddig úgy néz ki hogy a SHIFT 2 szimesebb, komolyabb fizikát kap, valszeg szépen lassan, amíg nem csökkenek az eladások, enged az EA, hogy az SMS azt csináljon amit "akar". legalábbis az irányt meghatározhatják. Le merem fogadni, ha a SHIFT 2 szép eladásokat produkál, (ha kimagaslót) akkor még inkább szimesebb vonalba mozdul a sorozat, jövőre, boxkiállások, 100%-os futamok, zászlók, szabályok, minden nyalánkság is ott lehet, és immár joggal mehet majd a GT5, Forza 4 ellen.
Forza 4-re leszek kíváncsi, állítólag olyan szép lesz, mint eddig semmi más, és hát gondolom a törésen és a fizikán is csiszolnak, dehát van is ott min. Bár engem annyira az a game nem érdekel, lévén PC rulzik.
egy a lényeg, örüljünk, hogy van az EA és az SMS, és van esély egy populáris, kommersz, hivatalos PC-s szimulátorra. Nagyon rég volt ilyen játékunk, nyugodtan valljuk be. jelenleg nincs is más. egyedül az rFactor 2 amiben van komoly potenciál a szimeseknek, (ott lesz bőven tartalom és pálya is, időjárás is, jobb AI és FFB, meg gumifizika és etc...)
a többi vagy nagyon rétegszimulátor kevés tartalommal, játékossal, vagy túl drága és kötött rendszerrel (iracing), meg még nagyon statikus is ugye az iRacing...
mindegy, én várom. Remélem a legjobbakat.
-
Ryuu
tag
Az első részben egy élesebb kanyar bevétele nekem olyan egyszerű volt, mint a kéz-láb nélküli embernek egyedül a borotválkozás. Valamiért ezt nem sikerült jól megoldaniuk. Remélem a második részben másképp lesz, mert ez így nagyon nem volt jó, legalábbis nekem nem.
-
infectedmann
őstag
Amúgy akit érdekel ezt a Slightly Mad Studios fejlesztette, a Hot Pursuitot meg a Criterion.
Tehát nem ugyan az a csapat mint mondtam. Tehát ezt nem röptében a HP után kezdték fejleszteni.A Slightly Mad Studios-ról annyit kell tudni, hogy az itt dolgozók többsége a GTR2-t fejlesztő Blimey! Games-ből vált akik akik a SimBin-nel is dolgoztak együtt.
Az első részt is ők fejlesztették amúgy. Bár az igazság az, hogy az EA pofátlanul beleszól minden általa kiadott játék fejlesztésébe... és hát ismerjük az EA-t. -
killer_04
csendes tag
válasz
infectedmann #29 üzenetére
Csak így beugróként, mert látaláltam erre a topicra...
Teljesen egyet értek veled, az első rész ... hát mondjuk ki, unalmas volt egy idő után.
Remélem a 2. részben lesz valami változás. Szerintem az lenne az igazi, ha egyszer kiadnának egy olyan részt, amiben a városban is lehet szaladgálni, és közben hivatalos versenyekre is lehetne járni. Egy Undercover - Shift mix lenne a legjobb szerintem.
Kicsit elképzelhetetlennek tűnik a mostani kiadásokhoz nézve... -
infectedmann
őstag
Az egyel az volt a baj, hogy az ember már nagyon sietett a vége fele mert unalmas volt több tucatszor ugyanazon a pályákon végigmenni.
Legyen rövidebb, de jobban kidolgozott a karrier mód több pályával és ne csak a multira építsenek. Ha itt is ugyan olyan lesz a karrier mód én hagyom a fenébe. Multi miatt meg nem veszem meg mert úgy is lesznek cheaterek szuperautókkal.DeSanto: Ezt a Hot Pursuittal párhuzamosan fejlesztette egy másik csapat.
-
válasz
unrealnoise #25 üzenetére
Aham.
Ha a shift 2-öt nem is, de lehet a 3-at megvárom.Igen, sajnos most ilyen a simbin, megvettem az stcc2-őt, az autók nagyon jók, szépek, mindnek más a fizikája, irányítása. A pályák, az semmi, 1 pálya van benne, ami új, a többi 2010-es váűltózat, szóval semmi újdonság. A hockenheim pályák nagyon jók, csak ha a pályáról kimész, mintha jegen mennél. Fórumon írták, hogy a hotlap-ok miatt, hogy ne menjenek ki.
Igen, valamelyik lesz nekik, mondjuk a GTR2 bitang nehéz volt, pedig csak a sulit csináltam meg, meg egy-két futamot nyomtam, de az ai, nagyon veszélyes volt, meg egy állat, mert többet voltam a pályán kívűl, mint rajta. -
GoldenJ
tag
mindenképpen le lesz tesztelve.
-
ghostmat
tag
Én nagyon kíváncsi vagyok rá!!
Az egy egészen addig tetszett míg a nagy teljesítményű 4 kerekes audiig el nem jutottam, és bár billentyűvel játszottam, az összes kanyarban csúszott a segge!!
Azért egy négykerkes autó nem igazán csinál ilyet, szerintem.
Remélem a 2 ben ez már jobban meg lesz oldva, a kanyarnézős rész nagyon üt!Várom a teszteket!
a HP nekem nagyon nem tetszett... mindent kézifékkel csússzálkanyarodás miatt... -
unrealnoise
senior tag
oké, de mint látod, ők is beismerték SMS (GT legends, volt simbin team), hogy arcadeosra sikerült kissé a SHIFT 1, különben meg az EA, és az SMS célja egyértelműen szimulátor lerakása, ha a GT5 és a forza hoz ezen sok-sok pénzt, akkor nekik is menni fog, gondolják ők. szerintem helyesen, az EAnek van más arcade autós játéka, a SHIFT-nél azért is hagyják el szvsz az NFS nevet, hogy komolyabban vegyék az emberek, mint szimulátort. hidd el érdemes lesz ezt is kipróbálni. az hogy tavaly miért promózták annyira "NFS" termékként? Pénz. Reklám, felvezetni. Lehet a SHIFT 3 már totál saját projekt lesz, az EA egyedülálló szimulátora.
van itt is gumideformáció, meg etc, etc. szóval a SHIFT 2 ben is sok-sok szépség van ám azért, a fizika meg jobb lesz már szinte biztos, mint a SHIFT 1-é, minden teszter, újság, etc, ezt mondja..
simbin mostanában rókabőrozik ezerrel, a legutóbbi programjai nem is tetszettek.
viszont tőlük nagyon várom az idei GTR3-at, vagy GTR2011-et, ami új, saját motorral rendelkezik, remélem minden téren javul és továbbviszi a GTR2 összes erényét, és akkor nagyon király évünk lesz.
SHIFT 2, rF2, GTR3.
-
válasz
unrealnoise #23 üzenetére
És azt úgy tudom, hogy az 1-nek a simbinnek az emberi is segítkeztek a fizikában, és még is egy kalap fos lett a játék. Meg is vettem, de már másnap adtam rajta túl, mert nem volt nyerő. Ellenben a simbin játékok meg igen is jók.
Az rfactort lehet meg lesem, kíváncsi vagyok rá, de hogy egyik játékba sem tudják bele rakni, a subarut, meg az evot, csak ilyen nfs szintűekbe..Bár én most, amit szimulátornak mondanak, de nem sok köze lesz hozzá szerintem, az az euro truck simulator 2.
Imádom a kamionos, rally-s, wtcc-s gameket, de ez ütni fog.
Mindegy csak 4 vagy több kereke legyen.
-
unrealnoise
senior tag
Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok, de azt ugye tudod, hogy a SHIFT 2-nek egy rFactor-os gmotor 2-es a fizikai motorja?
SHIFT 1 a készítők is bevallották, hogy kicsit arcade lett, nem lett igazi a fizika, de dolgoztak rajta, hogy tényleg úgy viselkedjenek ahogy kellene az aszfalton.
Jövőre meg jön az eső meg minden jóság, amit a gmotor3 (rFactor 2 szolgáltat) majd.
nekem megvan eredetiben a netkarPRO, GT legends meg az iracinget is toltam aktívan másfél évig, mégis azt mondom, hogy e bizony rohadt szórakoztató és jó gammának néz ki a hiányosságaival együtt is, melyekre aztán jövőre kapunk egy szép sebtapaszt.
ilyen cockpit view-ot még nem látott a világ, láttam videót, ahol a pilóta már akkor a kanyar csúcspontját "kereste" a tekintetével a kanyar előtt, amikor a kormány még "egyenesen" állt.
Ha ez tényleg mindig így működik, akkor baszott nagy feeling lesz egy jobb fizikával (nem lesz csúcs, de tuti nem lesz codi F1-es meg GRID-es gagyizás). Ez lenne a csúcs look to apex autós játékok közt.Ez a legvárósabb game az rF2 mögött, elő is rendeltem már.
-
válasz
unrealnoise #19 üzenetére
Ha fizikánál tartunk, akkor az nfs sűlyesztő... Ha valaki szimet akar, ott a simbin, lfs, rfactor, rbr... Ja és a simbin még ki sem adta az új gtr játékját, meg a race 07-hez van még 3 kieg, mert már 2 elérhető... Azért még is az nfs lesz a nyerő, mert aki 2 óra alatt kiakasztja, az majd veri a mellét, hogy ő mennyire tud az autós játékokkal játszani, meg profinak érzi majd magát.
-
Malachi
veterán
király lesz, alig várom! az 1-et is szerettem.
-
unrealnoise
senior tag
amúgy ez a legjobb, legpörgősebb, legvagányabb előzetes a SHIFT 1 és 2 történelmében, vicces, hogy pont ez van a kiadáshoz legközelebb.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
-volkovy- #11 üzenetére
amúgy azért ELITE modban srácok ez már tényleg erősen szimulátor lesz. oké, hogy nem a legjobb, de itt senki ne számítson arra, hogy tökéletesen be tudja venni a kanyarokat billel vagy gamepaddal minden segítség nélkül. egy autós játékot amúgy is kormánnyal játszunk, a DF GT-t ajánlanám leginkább játékhoz, ennek vana legjobb "ár/teljesítmény" aránya.
Azzal ezerrel lehet csapatni, és ha a fizika tényleg javult a SHIFT 1-hez képest, akkor az autologgal és még a többi javítással együtt bizony az év legjobb autós gammája lesz az rFactor 2 mögött.
-
tkesy
addikt
Hát úgy látszik, másnak kicsit előrébb járhat az órája, mert a videóval együtt megérkezett az egyik konzolos verzió is a virágboltokba....
-
- = Zk = -
félisten
ááá, még nem vettem meg a DFGT-t.. ne máár. hova ez a rohanás
am várom a játékot. már most látható, kiknek nem fog tetszeni
-
Nagyon várós. Remélem ezt már egy G27-tel tudom tolni
-
hemaka
nagyúr
Ha legalább olyan lesz mint az egy, akkor király lesz. Azt tökre szerettem.
-
-volkovy-
tag
az 1 jó lett volna, de játszhatatlannak bizonyult
egyszerűen egy jó kanyart nem bírtam csinálni benne -
Próbát talán megér, de ha az 1 fizikáját kapta, többet biztos nem..
-
Gude
senior tag
Kimarad mint az elődje
-
Daczy
aktív tag
Ugyanolyan szar mint az 1. Semmi különbséget nem látok. Akárcsak Dirt2-Dirt3 esetében. MI folyik itt gyerekek?
-
speed3456
aktív tag
A videó jó mint mindig. Remélem a játék is ilyen jó lesz.
-
hát ez a zene nagyon nem passzol a video alá....
-
DeSanto
őstag
Naaaa.... Mostmár félévente jön új NFS???
-
Föcsök
aktív tag
Hoppácska Webber! Rise against befigyel, a végén még az új albumot is reklámozzák!
-
Vazallus
tag
Igazából ez egy NFS szóval ugyanennyi komolyságot is várok tőle
-
Hawk1979
őstag
Az egy nem tetszett, szerintem a kettő sem fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest