Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
attila9988 #63 üzenetére
Most tesztelték a 7-est több portálon is és dicsérték (bár még marhára nincs kész). Persze lehet hogy Moonman rokonai tesztelték
.Mondjuk nem titkolták ott se, hogy egyre több a lenyúlás a Mac OS-től (már megint) , de már mintha a sebesség egy részét is sikerült volna koppintani
Kár hogy a Windows 7 nem Vista sp3 formájában érkezik, de abban meg mi lenne a biznyisz ?
-
eziskamu
addikt
Mindkét bétát, de nem estem hasra a gyorsulástól
. Rosszul fogalmaztam, maga a rendszer ment, csak lasabb lett, de az igazság az, hogy nem ritka nálam a 10-nél több megnyitott ablak, és azon belül jónéhány fül. Az IE7 egy idő után hanyatt vágodott ilyenektől. Az IE8 már jobban bírta, de hibásan vagy sehogy sem jött be néhány számomra fontos oldal az IE8-ban, és a kompatibilis (IE7 motor, már nem emlékszem a nevére) üzemmód se mindig segített, bár ott inkább az oldal ActiveX progija (vagy hogy is mondják) lehetett a gond (de az amúgy se ment semmilyen más böngészőben).
A Chrome-ot kapásból gyorsabbnak éreztem, bár szerintem lopkodja a többi böngésző már gyorsítótárazott állományait (bár ez hülyén hangzik)
-
eziskamu
addikt
Ok, jólvan, a Microsoft embere vagy, legalább is valami microsoftos szaki DE...
Én egy olyan paraszt netező vagyok, aki lusta becsukni az eddig megnyitott oldalakat és füleket, és az ie7 szépen be is hal egy idő után, meg belassul a rendszer.
Érdekes módon a Google Chrome eddig ilyeneket nem csinált nekem, pedig már a kezdetek óta használom. A nagy próbatétel a Nagy film barkoba játék, ami alatt bizonyított. Gyorsabban frissítette a fórumot, és a képek megnyitása is gyorsabb volt (remélem a játék rendezői nem tekintik a chrome-ot illegális doppingszernek).
Na meg hogy spyware , mintha a Microsoft sose gyűjtött volna adatokat.Nem azt mondom hogy fujj Microsoft, csak azt, hogy sajna az IE8 se lesz valami fényes a két béta alapján. Nem a funkciókat kellene halmozni, hanem a stabilitást és a sebességet javítani, mint a Vista vs Windows 7 esetén, ha minden jól alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest