- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
sellerbuyer #228 üzenetére
Ilyen van / volt a kettes verzióban is, és mostanában is, nagyon ritkán tapasztalom. De a chrome is bezárult már nekem, pontosabban mondva állóra fagyott. Amúgy én is ennek a cikknek hatására próbáltam ki. Nem rossz, nem rossz, de egyelőre maradok a firefox mellett.
Nero + Winamp felvetésekhez: azokat telepítéskor testre tudom szabni, hogy csak az menjen fel, amit használok is. Winampnál egy alap, library, video, és visualisation mentes rendszer. A plugineket is kigyomlálom. Nero is telepíthető teljesen alapként, én pl. csak a jó öreg Nero Burning ROM-ot szoktam, semmi mást. Úgy az sem foglal helyet, csak keveset. A többiek felvetése az, hogy ezt a Windows + IE (+ WMPlayer) kombinációval nem lehet megtenni.
Nagyon szúrja a szemem, de ahova csak beleolvasok, kingi szétoffolja a topikokat. Nem elég, hogy nem téma, az még elnézhető, de még csak nem is IT témájú a hozzászólása itt fentebb. Ahogy látom, ezt máshol is eljátssza a harcias menedzser-amazon...
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest