- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
sellerbuyer #228 üzenetére
Ilyen van / volt a kettes verzióban is, és mostanában is, nagyon ritkán tapasztalom. De a chrome is bezárult már nekem, pontosabban mondva állóra fagyott. Amúgy én is ennek a cikknek hatására próbáltam ki. Nem rossz, nem rossz, de egyelőre maradok a firefox mellett.
Nero + Winamp felvetésekhez: azokat telepítéskor testre tudom szabni, hogy csak az menjen fel, amit használok is. Winampnál egy alap, library, video, és visualisation mentes rendszer. A plugineket is kigyomlálom. Nero is telepíthető teljesen alapként, én pl. csak a jó öreg Nero Burning ROM-ot szoktam, semmi mást. Úgy az sem foglal helyet, csak keveset. A többiek felvetése az, hogy ezt a Windows + IE (+ WMPlayer) kombinációval nem lehet megtenni.
Nagyon szúrja a szemem, de ahova csak beleolvasok, kingi szétoffolja a topikokat. Nem elég, hogy nem téma, az még elnézhető, de még csak nem is IT témájú a hozzászólása itt fentebb. Ahogy látom, ezt máshol is eljátssza a harcias menedzser-amazon...
HGyu
-
VaZso
senior tag
válasz
sellerbuyer #231 üzenetére
Ami azt illeti, a felületet én is mindig visszaváltom klasszikusra - legalábbis magamnál így szokott lenni...
A vezérlőpult is pl. (szerencsére ez külön is állítható) teljes káosz számomra az új szisztémában... legalábbis amíg elérhető a régi, nem fogok belemélyedni, mit hol találok meg, de számomra olyan egyszerű a felület, hogy már túl bonyolult is...- néhány dolgot nehezen találok benne.
Az mindenképpen jó, ha nem csak egy dolgot lát az ember, így talán nem lepődik meg (illetve téved el) majd annyira a Win 2012-es új felületén pl...
...és nem lesz akkora probléma, hogy Firefox, Opera vagy Chrome van a gépen, mert mindegyikkel el lehet közlekedni.
-
VaZso
senior tag
válasz
sellerbuyer #229 üzenetére
Nekem is volt részem olyan embereket tanítani, akiknek azelőtt nem volt számítógépük. Senki sem születik úgy, hogy ezeket az ismereteket tudja, ezért az ő szemszögükből bonyolultságot figyelembe véve teljesen mindegy lehet akár az op. rendszer vagy böngésző típusa is. A duplakattintás pedig akár a legnagyobb kihívásnak is tűnhet ebben a környezetben...
Sokszor egy kifejezett programot tanítanak meg az embereknek (pl. MS Word), aztán az ember kétségbe esik, ha más programot kell használnia, pedig ugyanarra a módszerre épül mindegyik. (Igaz, a video- és TV-irányítókkal is lehet hasonló tapasztalat, nem a lényeg marad meg az emberekben... vagyis akkor úgy tűnik, hogy az a lényeg, mégis hosszútávon más logika kifizetődő...)
Egyébként szerintem sokszor a legegyszerűbb dolog a legbonyolultabb.
Hiába van minden az ember orra előtt, ha logikát nem találunk benne... ld. fentEgyébként pedig mindenütt tettenérhető, hogy túlontúl leegyszerűsítik a dolgokat, ami nem feltétlenül jó...
...szóval igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest