- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Dreamcaster #271 üzenetére
Azé' nem.
XFX Pro 450v2 14k volt tavaly karácsonykor. 450W, Seasonic S12 bél, Nippon-chemi-con japán pufferkondi, a többi mondjuk teapo. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Dreamcaster #273 üzenetére
cloud?
-
quailstorm
félisten
válasz
Dreamcaster #269 üzenetére
De egy Mercury vagy Deer (sorolj még 20 "márkát") 2-3 év után bármikor kárt tud tenni a HDD-ben. Nem stabil az áramátadása, a simítás, kap egy löketet a konnektorból megy bele a HDD-be. Az bírja a legkevésbé az ilyet. Tudom, tapasztaltam. Attól ment tönkre az agyonemlegetett két HDD amit vissza kellett pofozni az életre.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dreamcaster #262 üzenetére
Nem volt pénzem új vinyóra, szerencsére kifogtam egy 100/100-ast, azóta is hibátlan.
De az összes többi amit használtan vettem, az zörgött, morgott, kerregett.
-
Viktor81
senior tag
válasz
Dreamcaster #262 üzenetére
Szia !
Abban igazat adok, hogy nem nagy buli hasznalt HDD-t venni, de az indoklasod kicsit santit. Mire megy a garanciaval az adatai vedelmeben ? Vehet vinyot akar 10 ev garral is a tartalmat semmi nem biztositja (ill. igen, de azt mar itt kifejtettem es mindig lehurrognak erte - gondolok itt a RAID-re)
Itt a kellemetlenseget nyilvan a penz elbukasa okozza, mert meg "idoben" jott a baj, igy gondolom nem volt tele "fontos" adattal.V.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dreamcaster #244 üzenetére
Menő. A 2TB-os Toshibám hűtés miatt már ott van, de csak ilyenre futotta: vagy még rosszabbra, de alakra olyan.
Majd ha lesz rávaló utánanézek, kösz az ötletet
Aztán legközelebb a normális gépház jön.
De így is 30k kéne javítani a meglévő telefon+PC cuccaim
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Dreamcaster #213 üzenetére
-
SylverR
senior tag
válasz
Dreamcaster #211 üzenetére
Nekem valahogy minden hdd beszereléskor sikerült az utóbbi időben odacsapnom a házhoz a lemezt, mert vagy beragadt, vagy csak nehezen jött ki.
Persze nem izomból, de koccant. Ennek ellenére sincs semmi baja. Természetesen rúgdosni nem rúgdosom, de aki azt teszi, meg is érdemli az adatvesztést.
-
^Boss
őstag
válasz
Dreamcaster #213 üzenetére
iPod Classic, 160GB-os 1.8"-as(vagy kisebb?) vinyóval, futás, stb. közeni használat, és jópár évig bírják. Ez hogy lehetséges?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Dreamcaster #211 üzenetére
A legutolsó "kérdésedre": total commander wcx pluginnal lementhetsz bármilyen meghajtó képét egy fájlba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest