- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
Na, megvolt a trip, már az osztrák határon megjelent az EKG és mióta itthon vagyok, meg is maradt a menüben, szóval akinek ez számít, el kell ugorjon a sógorékig pl.
SIMet nem tudom, hogy hogy lehet hozzáadni, de majd megyek még Németországba és megpróbálom ott resetelni, bár a menü teljesen sötét az appban, mikor múltkor voltam, csak annyit ír, hogy állítsa be a mobilszolgáltatását. 🤔
-
mate9419
újonc
Nekem közben megérkezett az óra. Vodanal vagyok szóval nem váltok szolgáltatót amíg nem látom, hogy másnál működik az lte.
EKG... Nem érhető el itthon, google playben sem jelenik meg. Én VPN el próbalkoztam, de nem sikerült. Engem kifejezetten zavar, hogy itt egy nagyon jó óra, ami szép is, még a brutál vastag csuklómon is állat, de nem tud egy rohadt EKG-t mikor a hw ott van benne.. egyébként a car crash detection is ugyanez, Magyarországon nem érhető el. Bár ha hivatalosan nem forgalmazza itthon akkor nem értem miért fáj ha megy a funkció, de nem értek hozzá..
Remélem lesz vmi (ésszerű) workaround ezekhez a funkciókhoz.
Addig is marad a puffogás -
Jogi procedúra hiánya, engedélyeztetni kellene, amit vagy nem tettek meg, vagy elhúzódik, vagy nem kaptak engedélyt. Jó ég tudja, nem kutattam utána, mert teljesen mindegy, a lényeg a végeredmény. A Fitbit Charge 5 ugyanezt a szenzort kapta, az se tudja hivatalosan itthon az EKG-t, pedig tavasz óta piacon van. Ez sokat elmond arról, mennyi sansz van rá, hogy a Pixelben hivatalosan működni fog valaha itthon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia ajándék
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest