- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
Na, megvolt a trip, már az osztrák határon megjelent az EKG és mióta itthon vagyok, meg is maradt a menüben, szóval akinek ez számít, el kell ugorjon a sógorékig pl.
SIMet nem tudom, hogy hogy lehet hozzáadni, de majd megyek még Németországba és megpróbálom ott resetelni, bár a menü teljesen sötét az appban, mikor múltkor voltam, csak annyit ír, hogy állítsa be a mobilszolgáltatását. 🤔
-
mate9419
újonc
Nekem közben megérkezett az óra. Vodanal vagyok szóval nem váltok szolgáltatót amíg nem látom, hogy másnál működik az lte.
EKG... Nem érhető el itthon, google playben sem jelenik meg. Én VPN el próbalkoztam, de nem sikerült. Engem kifejezetten zavar, hogy itt egy nagyon jó óra, ami szép is, még a brutál vastag csuklómon is állat, de nem tud egy rohadt EKG-t mikor a hw ott van benne.. egyébként a car crash detection is ugyanez, Magyarországon nem érhető el. Bár ha hivatalosan nem forgalmazza itthon akkor nem értem miért fáj ha megy a funkció, de nem értek hozzá..
Remélem lesz vmi (ésszerű) workaround ezekhez a funkciókhoz.
Addig is marad a puffogás -
Jogi procedúra hiánya, engedélyeztetni kellene, amit vagy nem tettek meg, vagy elhúzódik, vagy nem kaptak engedélyt. Jó ég tudja, nem kutattam utána, mert teljesen mindegy, a lényeg a végeredmény. A Fitbit Charge 5 ugyanezt a szenzort kapta, az se tudja hivatalosan itthon az EKG-t, pedig tavasz óta piacon van. Ez sokat elmond arról, mennyi sansz van rá, hogy a Pixelben hivatalosan működni fog valaha itthon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 1 49mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4504
- Apple watch 8 45mm white aluminium
- Apple Watch Series 9 45mm GPS + Cellular, Midnight Black Aluminium 45mm, hibátlan, újszerű állapot
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Új AGM Legion Pro sportóra fitnesz okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest