- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem meglepő lépés, de valóban gusztustalan. Engem ezzel vesztettek el most Fitbiték, pedig nagyon kedveltem a brandet, vettem is tőlük rendszeresen, és másnak is ajánlottam, de ennyi volt. A pofátlanságnak is van határa. Ha nem megy egy funkció, add olcsóbban a termékedet, és probléma megoldva. De nem, te kifizeted a 100%-ot, és használsz belőle 75-öt kábé, mert valami jogi csűrés-csavarás miatt a Te országodban nem megy a többi... hát b*sszák meg.
Próbáld meg úgy, hogy a google fiókod területi és nyelvi beállításait angolra rakod, az órát meg reseteld, és próbáld ismét a rendszerhez adni. Google Pay esetén sokáig ment ez a tweak galaxy watchokon, amikor itthon még nem lehetett használni hivatalosan a GPay-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest