Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janika1988 #51 üzenetére
Köszi az infót. Gusztustalan ez a területekre vonatkozó restrikció...
-
Nem meglepő lépés, de valóban gusztustalan. Engem ezzel vesztettek el most Fitbiték, pedig nagyon kedveltem a brandet, vettem is tőlük rendszeresen, és másnak is ajánlottam, de ennyi volt. A pofátlanságnak is van határa. Ha nem megy egy funkció, add olcsóbban a termékedet, és probléma megoldva. De nem, te kifizeted a 100%-ot, és használsz belőle 75-öt kábé, mert valami jogi csűrés-csavarás miatt a Te országodban nem megy a többi... hát b*sszák meg.
Próbáld meg úgy, hogy a google fiókod területi és nyelvi beállításait angolra rakod, az órát meg reseteld, és próbáld ismét a rendszerhez adni. Google Pay esetén sokáig ment ez a tweak galaxy watchokon, amikor itthon még nem lehetett használni hivatalosan a GPay-t.
-
Jogi procedúra hiánya, engedélyeztetni kellene, amit vagy nem tettek meg, vagy elhúzódik, vagy nem kaptak engedélyt. Jó ég tudja, nem kutattam utána, mert teljesen mindegy, a lényeg a végeredmény. A Fitbit Charge 5 ugyanezt a szenzort kapta, az se tudja hivatalosan itthon az EKG-t, pedig tavasz óta piacon van. Ez sokat elmond arról, mennyi sansz van rá, hogy a Pixelben hivatalosan működni fog valaha itthon...
-
Mekkora határ nagy f_s lett ez, te jó ég. Ennyiért, ezt?! Remélem viccelnek, mert komolyan nem gondolhatták. 1 napos üzemidő, meg egy akkora káva, amin egy malacot felaprít egy tehetségesebb hentes. Ennyi telt a világ egyik legértékesebb tech cégétől, és a viselhető aktivitásmérők atyjától. Gratulálok.
Nem mellesleg, nem csak az egészség, hanem a pofátlan árazás is a Fitbittől jött, úgy látom, bár ezzel kapcsolatban a Google se marad le sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple Watch SE2 Karcmentes, Cellular (Esim) 44 mm, 12 hónap garanciával
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia ajándék
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest