- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
Ha netezel és néha meg akarsz nézni egy filmet,akkor én ajánlanám neked az asztali gép eladását,és egy NettopPc-be való beruházást NAS-sal,vezeték nélküli billentyűvel.
NettopPC-n atom procival szinte mindent lehet,persze legalább D510-es procival(játékot azért nem kell erőltetni).Bele SSD így se hangja se hője.Mellé tárhelynek NAS,és már kész is a multimédiás otthonod.
Fogyasztása terhelve!!! : 60W(vinyóval) SSD-vel kevesebb -
Zso Ro
senior tag
Nincs 2Gb minimuma,inkább csak ajánlott.Csakúgy,mint a sok mag sok giga memória.Attól még vígan elkocog 2gigán is,nem is rosszul.
Azt tanácsolom,hogy új gép vásárlásáig ne is nagyon nézz fel a fórumokra,mert mint látod,megy a sár dobálás a két nagy vállalat mellett/ellen elkötelezett fórumozók között.
-
Zso Ro
senior tag
Igen,ez 1x8 és 1x6os csatival van.Nekem Xtreme van és a 2x6os mellett rettentő halk és hűvös.Épp most futtattam 3DMark1-et 825/1200Mhz-en és 62fok volt a maximum.(alapfeszen)
Az XP 4GB-ot tud kezelni 32bites mivoltja miatt,de én nem is írtam,hogy 2Gb kevés vagy sok,csupán hogy menne az 1600on is,ha megpiszkálod.Én azért lehet hozzácsapnék még 2 modult és Win7re váltanék.Éreznéd a különbséget.Számomra is örvendetes,hogy a 4850 után ez már visszaveszi az órajeleket.
-
MrCsiT
addikt
Ha a fogyasztás fontos - és mondjuk 90%-ban netezel a gépeddel, akkor a PH!-s teszt szerint egy GTX 460 a jobb választás, mert kevesebbet fogyaszt 2D-ben, mint az 5850 (ami egy remek kártya , egyébként. ), és a pillanatnyi csúcsfogyasztás - amit max. ként jelölnek a tesztben - csak eseti maximum, nem tipikus (lsd. a tesztben a táblázatban a hivatalos TDP adatokat : 5850 - max.151W , 460 - max.160W ) , tehát a 460-as terhelve max. 9W -al fog többet fogasztani neked 3D-ben (már ha 100%-on menne a VGA-d, ami vagy igaz, vagy nem
) ..és ez a 9W szerintem nem lehet szempont
Ha tanácstalan vagy, szerintem menj be mindkét/több kártya fórum-topicjába, és olvasd el, melyikkel milyen problémákkal küzdenek a tulajok. ( néha 2-3 hónapnyi írást találhatsz típushibákról, amikkel már Te nem fogsz küzdeni, ha pl. tudod, mi az a BS hiba, mikrolag AMD-nél, stb
)
Asus "Cu-jai" szerintem nem lesznek halkak/hűvösek, de ha esetleg hangos a géped, akkor mindegy
Jó olvasgatást
atti_2010 :
- tőlem 512 rammal is tolhatod, egyszerűen csak jótanács volt
- " Cyclone igaz nem fúja ki a meleget a házból de nem is nagyon kell neki" - vajon miért nemCyclone alatt sosem melegszik a GPU ?
-
Zso Ro
senior tag
Az Asus-t előbb linkelte Plutor
Asus 5850Sajnos a Gigabyte 6850OC-je visszakúszott 39600ra,pedig már járt lentebb az egyik felkapott bolt palettáján.
Egyébként nem tartalak hülyének,ha jogtiszta,akkor ragaszkodj hozzá persze ezzel a konfiggal.A PVA-val semmi probléma,nekem IPS paneles van,mivel egyik haverom eladná,de senkinek nem kellett a hardveraprón,így kölcsönben nálam egy ideig.
(Philips 24''- még most is eladó)
Viszont ekkora felbontásban felesleges 5850-et venned.Inkább ha majd gépet cserélsz,akkor gondolkodj komolyabb VGA-n,addigra sokat esik a most elitbe tartozó kártyák ára.
Az első mondatod nem giazán értem.Nem bír az XP 1600Mhz-es ramot?Ezt honnan vetted?
A procid 1333Mhz-es FSB-t tud,rángasd meg 1:1es osztásban és máris jön a nagyobb memória órajel.Milyen deszka van alatta? -
atti_2010
nagyúr
A Te VGA-d hogy muzsikál? Nagyon jól működik, szinte hangtalan és alig melegszik meg max terhelésen is, a 4850 ért ha gyorsan akarod eladni 15k kaphatsz de szerencse függő is, ha gyorsan akarsz venni egy 5850-et jó árban nem érdemes kitartsad az árát de ha 6xxx re pályázol akkor igen, viszont ha egyre másra jönnek a jóarásított 5850 kártyák az nagyon le tudja verni a használt piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Amazon Kindle
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest