Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashLed
senior tag
Jó kis írás. Szerintem bitang jó kis cucc ez.
The Mechanic
-
arn
félisten
Pedig tuti nem ez lesz a befuto formatum... Kivancsi leszek, hogy mi. Egyaltalan, hogy a szokasos meret kihajtva nagyobb, vagy a kihajtva szokasos meret es osszehajtva kisebb lesz nepszeru. Mongy anno a kagylotelok sem toroltek el a masik formatumot.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
tom956ster
aktív tag
Több mint 10 éve de inkább 13 éve vagyok jelen mint olvasó, keveset hozzászóló.
Valóban jó írás! Igazából magát a kütyüt meg nem veszem, kb soha, de maga a blog irány annyival személyesebb és számomra többet adó, mint egy teszt (amit mára annyira unalmasnak tartok, hogy kb évek óta nem olvasom az MA!-t rendszeresen, mint anno). Örülök, hogy billentyűzetet ragadtál, időt és energiát nem kímélve összeraktad ezt itt. A fotók királyak lettek! Maga a minőség kevésbé érdekel, sokkal inkább a tartalom és azért valljuk meg, nem semmi élmény lehet mögötte, ami sokkal többet ad hozzá, mint az, hogy ehhez épp az S10 kamera rendszere asszisztált.3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
zorzy4
addikt
Na először érzem, hogy én is odaírjam, jó írás! Anyíra, hogy kedvet kaptam, hogy kipróbáljam egyszer, pedig ódzkodtam ezektől a hajtogatható készülékektől.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
WhiteWalker
nagyúr
Köszi a tesztet. Tök jó írás.
Mondjuk én kimondottan komázom az írásaid és ahogy fogalmazol -
jacis
nagyúr
Köszi Bog a tesztet. Nagyon rendben volt 👍😊
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
janeszgol
félisten
A bankos esetnél kellett volna reklám: igen az összehajtós, mobilarena.hu, igen, össze lehet hajtani, mobilarena.hu...
Én amúgy nagyon hasznosnak találom azt, hogy teszthez képest ennyi ideig nyüstölted. Még az amerikai kiruccanáson is ott volt. Szerintem ez klafa. Eddig azt gondoltam, ha kinyithatós, akkor nálam a Razr vitte a pálmát. Kb 2015 óta panaszkodom a telefonok mérete miatt (igen a hagyományos 5 colos is sok már), és amikor kinyithatósra gondoltam és beszélgettem többed magammal itt a fórumon, akkor olyat akartam, mint a Razr.
A Fold tesztjénél a keskeny külső kijelzőn panaszkodtam, meg hogy ilyen méretben lehet kihajtani (akkor már viszek egy táblagépet), de meggyőzött a cikk. Várom, hogy elterjedjen a forma. (5 év múlva meg nem értjük majd a mai merev, nagy képernyős vacakokat.)
A kamera meg tuti, ebben a Razr biztosan nem jobb. Ezt látatlanban is leírom. -
borand
aktív tag
Én már mikor megjelent gondoltam, hogy ez remek dolog lesz. Reméljük, hogy pár év és lemegy az ára valami elérhetőbb kategóriába, valamint kiforrja magát. Engem pl a Motorola megoldása abszolút nem vonz, a MateX meg szerintem életképtelen lesz egy ennyire sérülékeny kijelzők esetén.
-
-
bugger
tag
" a banki alkalmazás hitelesítése, ami esetemben kizárólag személyesen oldható meg.
Ez melyik bank? Csak azért, hogy mindenképp elkerüljem.
-
veterán
Tetszik és ez baj.
HARLEY-DAVIDSON
-
joey04
titán
Jó írás. Én el tudnám képzelni, hogy egy átlag usernek egy ilyen kiválthat minden készüléket. Az ereje és a tárhely már most is elég, kamera szintén pipa, a dex által otthonra meg csak egy monitor meg valami alap bill és egér és monitor kell, és van "gép", "laptop" is. Egyébként úgy már nem is sokat kell engedni az árból. Mert akkor ez egyben a laptopod, a telefonod, a kamerád, és a tableted. Ezekre összesen amúgy is elkölti sok ember a Fold árát. Viszont még várni kell 4-5 évet mire kiforrja magát.
-
Segal
veterán
Kb ugyanígy voltam vele amikor bementem a Samsunghoz megnyomkodni. Érkezéskor hogy ha már itt vagyok "tudjuk le", amikor meg nyomkodtam határozottan jelentkezett a birtoklási vágy de persze aztán győzött a józan paraszti ész hogy 700k-t azért közel sem ér ez, meg a hatalmas előnyei mellett még van gazdagon hátránya is de a jövőben mindenképp el tudom képzelni az utódját magamnak, kevesebb hátránnyal és barátságosabb árcédulával
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ClioRS
őstag
"de a felbontás mindenképp csirkébb" - ezen jót röhögtem
Tényleg jó írás lett! Kb pont ez a kép alakult ki bennem is, mikor nyomogattam, jó lesz ez majd később.
-
Ricardo
titán
Köszi az írást. Jó volt elolvasni, és részletesebb képet kapni a készülékről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest