- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
zotyesz66 #80 üzenetére
Persze hogy nem jobb a clover, de bizonyára sokkal olcsóbb mint a temash. Így is marha drága volt az intellel szerelt tábla (160-ról indult, gondolom h ne legyen konkurenciája az androidnak) Most a legolcsóbbat megkapod 130-ér ami már egy ipad ára és funkcionalitásban messze felette van, bár nekem így is sok. Én egy ajándék ipad-et cseréltem le rá, így került 40-be, de eredeti áron én se venném meg. Kb 90-100-at ér a cucc.
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
zotyesz66 #74 üzenetére
Jah ez van, bar amig az atom igpje elhajtja az ost es az alap tablas cuccokat mindezt 5-8 óra üzemidővel addig nem érdekel a többi. Az amd meg szimplán nem törte magát, nem tudom honnan szülitek megint a kartellezést. ( múlt ide vagy oda). Meg milyen tisztességtelen módszerrel tolja az atomot?
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
zotyesz66 #70 üzenetére
Pontosan, az AMD semmit nem csinál a passzív x86-os rendszerekért pedig a koncepció zseniális. Így marad az intel, gyér vga-val. De nem csak az atomnál van ez így. Az új dell latitude-okból is kukázták az nvidiát. Bár azon se játszol.
Meg engem aztán rohadtul érdekelnek a játékok windows-on. Van xbox-om, openttd meg elfut az atomos táblán is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest