- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Rendben, az SDL-t csináljuk meg! Ebben támogatlak!
De addig is, nem tudnál összedobni egy (akár Java) appot, amivel Timelaps fótókat lehet készíteni? getjar-on S8000 Jet-re van két cucc, az egyik GPL, de mind a kettő visszadob hibaüzenetet
A lényeg, hogy intervallumot lehessen megadni 1mp-től 10 percig, és ezt minimum user interruptig folytassa, de a legprofibb lenne, ha időzíteni is lehetne ...Kellene, mint egy falat kenyér 1 USD-t is megérne!!!
-
bokrosolajos
őstag
Pedig ebben lenne a nagy zsé!!!
Ha okosan lenne menedzselve a dolog, lehetne egyezkedni: ugyanis több platform = több eladás = több profit, miközben fejleszteni elegendő egyetlen egy alkalmazást.
Mindenkinek megérné, fejlesztőknek, end usereknek, HW gyártóknak .. és Világbéke!Tegyünk fel egy szavazást!
"Örülnél-e badás felhasználóként, ha az androidos marketen található alkalmazásokat is képes lennél futtatni a készülékeden?"
-
bokrosolajos
őstag
Karma: email válasz ment! A többeiknek -engedelmeddel- csak annyi, hogy fejlesztőként fikázod a badát. Minden más user megnyugodhat, nincs ezzel olyan nagy baj
tamasrs: A wave nem azért olcsóbb, mert kevesebbet tud, pont hogy HW többet nyújt, mint a Galaxy S vagy a Nexus!
Ellenben egy teljesen új, egyedi OS-t kellett lenyomni a vásárlók torkán. Ezért lett mélyen alul árazva a piacra dobáskor. Ma a csapból is Android folyik, meg is lovagolják szépen az eredetileg ingyenes oprendszert, elég ha csak a telenor reklámjaira gondolsz, ahol még apuka is szexuálisan vonzóbbá válik anyukánál, csak mert android user lettAz iPhone4-hez képest pedig azért nem adhatják közel azonos szinten, mert az almás cégnek van a világon az egyik leghatékonyabb marketing gépezete, tudják mitől döglik a légy, mit mennyiért lehet eladni, mint divat-készülék.
Szerintem soha az életben nem fognak felnőni az amcsikhoz marketing-téren!
(a Nokiának megvolt a sansz, csak az ócska készülékeikkel, Symbiannal megásták maguknak azt a sírt, amiből most próbálnak kilapátolni)Más. Ezt az Android kellene Wave S8500-ra témát azért nem értem, mert sok dologban jobb a bada, mint az Android! Egyetlen érv, a bőségesebb alkalmazáskészlet...
De ezt meg lehetne másként is közelíteni! Az Android Java alapú, míg a bada natív C++. Egyszerűen kell egy Android alkalmazás t futtató virtuális machine-t dobni ,és futhatnak az appok :
-
bokrosolajos
őstag
MerLinh: vagy inkább te nem értesz a készülékedhez!
Ugyanis akkor nem a samsung apps-t néznéd új programokért, hanem orosz fórumokat
zack: S8500 <3 millió eladott példányszám!
Szasza888: dobd ki! De aztán kukázd vissza, és nézd meg minden alkalmazásból kiléptél-e, vagy csak a középső gyémánt gombbal váltogattál
ProdyG: 50-ért független, garanciális az nem mák, hanem hihetetlen történet!
Karma: ne haragudj, de ku rvára unalmas már az a mérhetetlen fika-áradat, amit előadsz midnen alkalommal, persze magyarázat nélkül...
Ettől független rendes ember vagy, csak nem értem mi a fránya bajod van a badával, SAMOLED-del, azon kívűl, hogy az egyetlen erős alternatívája a szifonoknak -
bokrosolajos
őstag
Bocsánat, hogy nem várom meg az öt percet, de épp erre akartam egy külön részt szentelni, de szokás szerint megelőztél
Akkor folytatom dev hírekkel
Az ázsiai fejlesztők háborogtak, hogy tarthatatlan az a rendszer, amíg bekerül egy fejlesztés a Samsung apps rendszerbe, két hét teszt, ha hiba van megy vissza, utána újabb két hét stb. Nyomást akarnak gyakorolni a Samsungra, hogy különálló store-t hoznak közösen létre, amennyiben ez nem változik. Ők nyomnák fel a programokat, inkább kerüljenek ki apróbb hibákkal, amiket utólag update-elni lehet, mint hogy ne is tudjanak róluk az emberek! Valószínű, hogy a koreaiaknak változtatni kell a policy-n, különben elhagyják a badás fejlesztéseket.
A másik, hogy nem éri meg nekik nyomott áron adni az alkalmazásokat, de ez igaz a droidos és talán az IOS fejlesztésekre is, január elsejétől sokszoros árra lehet számítani, úgy tűnik ebben egységes lehet az álláspont
-
bokrosolajos
őstag
-=Libria=- : már megint sugározzátok a negatívumokat karma társaddal?!
Miért kell ennyit sírni? Ha nem tetszik, ne foglalkozz vele
Az autós példád nagyon sántít, a kocsit nem 2-3 évre tervezik. Ha megveszel egy ötös BMW-t 14 millióért, 4 évesen 6-ért tudod reálisan eladni. Vagy a kocsi értékvesztését nézd telefon idővel, vagy a telefon értékvesztését hasonlítsd az autó életkorának növekedésével
Azt se felejtsd ki, hogy a wave-ed mikor vetted újdonság volt, és ezért szokás szerint magasabb áron adhatják, illetve adhatták volna, de nem adták el. Egy új generációs Astra vagy Golf is többe kerül, mint mikor már 3-4 éve gyártják sorozatban, hogy vissza kanyarodjunk az autós vonalhoz.Van egy cimbim, SGS-t vett, és minden egyes alkalommal, amikor találkozunk, arról számol be, épp mivel szívott! HW szintjén közel azonos, illetve valmivel kevesebbet tud az SGS
, mégis 30-40K drágábban adják a droid miatt.
cori14: ha valami, amin közel azonos játékok jelennek meg, mint az IOS-re, az a bada! Azt ne feled,, hogy jó pár év előnye van az amerikaiaknak, de a nagy játékfejlesztő cégeknek nem nagy erőfeszítés ugyanazt a játékot a badára portolni (vagy csak kívűlről ez kevésbé érzékelhető)
LA_COSTE: nagyon jól mondod! Azok sírnak, hogy kevés a program, akik meg sem találják azt, amire szükségük van. Tegnap is a baráti körben egy órát forgott közkézen a Wave-em, mert mindenkinek tudtam oylat mutatni, amivel legalább egy negyedórát élvezkedett. Eddig minden oylan alkalmazásból legalább egyet találtam, amire szükségem van, és létezik Androidra is. Egyedül az r66 kiváltása hiányzik még nekem, de már van Ndrive, Sygic, Navitel, idő kérdése mikor tudjuk Magyarországon is használni. Az appok mennyisége számomra elegendő, inkább a felosztásuk szerinti mennyiségen változtatnék, kevesebb játék, több utility
Zedroxine: miről beszélsz? Androidon jobb a grafika ??? Ember ez valami irónia akart lenni?
Nézz körül a Gameloftnál! NFS Shiftet telepítetted már? Ingyenes. ha szerinted nem ugyanaz pixelre, mint az Androidos készüléken, nincs miről beszélni
http://www.youtube.com/user/gameloftwave
Amikor az androidos barátaimmal találkozok, kéthetente mutatnak egy-egy gyenge játékot, míg nekem hetente települ 10 3D-s...Szerintem ez egy nagyon jó készülék!
Most is megvenném, bevállaltam a rizikót a droiddal szemben. Számomra fontos volt, hogy ne egy hype-olt, tudásához képest megemelt árú készülék legyen, hanem hogy hardweresen a top kategóriát képviselje. A többi része megoldódik idővel. Lehet, hogy egy Galaxy 3-mal olcsóbban kijön az ember, lehet, hogy tízszer több fingós programot telepíthet az androidos mobiljára, de attól még mindig nehezen olvasható kijelzőt néz, és nem tud vele fotókat, ne adj' Isten HD videokat rögzíteni, TV-kimeneten 3D-s játékokat játszani. Egy szóval attól, hogy több rá az idióta alkalmazás, egyáltalán nem lesz használhatóbb készülék -
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
m.zso: megy WiFi-n keresztül is. Csak azzal használom. Settings, Preferences WEB UA
leslieke, Varszegig: igazad van, ez a mobil verzió. Ellenben minden oldalt szépen lekezel, ahol több hasán van, ott oldalakra tördeli őket, felül pedig egy listboxot helyez el az oldalak számával. Ha képek vannak táblázastszerűen, azokat is a képernőy szélességig (480px) tördeli, ha kell egymás alá
pinch-to-zoom nincs, vagy nem találtam a beállítást hozzá -
bokrosolajos
őstag
Hehehe. Kabarécsütörtökre gyúrsz ?
Mit érsz egy szoftverrel, ha nincs hozzá olyan hw amit kihasználjon?
Sokra mész a VGA videofelvétellel, amikor már mindenki HD-ben rögzít. Azt tudod miért nem bírja a 3G a nagyobb felbontást? Mert gyenge az akkumulátora, ezért leskálázták a processzorát
Nagyszerű berendezés, szoftveresen kell butítani, mert nem bírja a cuccTudod a Trabant gyújtási rendszere százszor egyszerűbb, mint egy computer vezérelt, amiben ugyan sokkal több a hibalehetőség. De ettől még a Trabant szelepek nélkül, két ütemben üzemel és szennyezi a környezetet, míg a másikban ott a potenciál, hogy még kevesebb fogyasztással még több munkavégzéssel üzemeljen az egyedi optimalizáció után
Sw-esen mindenben jobb? Copy-Paste? A kijelölt szöveget fordíttasd le vele bármilyen nyelvre, ami a google translator-on elérhető ... Flash mikor lesz futtatható? Multitasking ? Akár csak 1 háttérben futó alkalmazással? Hm?
Ismerem jól a 3G-t, az androidos készülékeket is, egyik sem jobb,mint a másik, főként nem a badához képest. Jailbrerak nélkül az IOS-szel szerelt készülék meg lósz&rt sem ér, buta mint a tök
-
bokrosolajos
őstag
cori14 : a 3G-t vedd meg!
Ha ezen gondolkozol, hogy egy elavult, használt, karcos vas, amire már nem fejlesztenek,vagy egy modern,amire még bármi kijöhet, ráadásul a IP4-gyel van közel azonos HW szinten, akkor nincs mit magyarázni. Gondolom a badáról is olyan nyilatkozott,akinek ilyen OS-sel szerelt készüléke van ?Dolphin browser-t felejtsétek el!
Itt a legújabb kínai remekmű, az UC Browser
Ez tökéletesen tördeli a szöveget teljes képernyő szélességben, hasábonként (pedig ingyenes
)
Bal oldalon kiválasztjátok, hogy "samsung", aztán begépelitek, hogy "S85" és már oda is ugrik...
Utána mind a JAD, mind a JAR file-t töltsétek a Wave SD karijára, onnan mehet a JAD-dal az install. Ne indítsátok egyből, hanem a virtuális billentyűzetet vegyétek ki a Játékok menüből alóla!A képeket "Normal" helyett "Low"-ra állítva már sokkal gyorsabban töltődik minden oldal,pedig eleve minden eddiginél gyorsabb kis böngésző. A böngésző nyelve angol, szerencsére már nem egyszerűsített kínai
-
bokrosolajos
őstag
Kedves fórumtársak! Tegnap kapott egy finom puszit tőlem a Wave-em. Fini ez a bada
Pubban beszéltük, hogy barátnak küldtem olasz szöveget FB-on. Mondtam, hogy mindjárt lefordítom magyarra. Mosolyogtak, hogy az bizony nem lesz egyszerű (androidos a társaság java). Doplhinnal bejelentkeztem, megkerestem, lenyomtam a szöveget, és már toltam volna a Másolás gombot, amikor megpillantottam a Fordítás feliratot!
Egy próbát megér alapon választottam, rögtön feldobta WiFi-n a Google transzlátort, benne a szöveg automatikus nyelvfelismeréssel, csak a kimeneti nyelvnek kellett a magyart megadnom és voilá, ott volt teljes egészében a blokk magyarra fordítva
Egy két percig maradt a csend és döbbenetPszt! Eddig nem tudtam róla én sem, hogy ilyet is 'tud'
-
bokrosolajos
őstag
Ne vezessük Danit félre: két hangszóró van benne! Az egyik az előlapon, a másik a tetején
Tudtommal tudja használni mind a kettőt, ha olyan játékprogramot futtatsz
Fülessel térhatást is tud emulálni (ennek mi az értelme, azt nem tudom)A Wave a Best buy, legjobb hw legjobb áron. Csak a Samsung hülye a telefongyártáshoz
Ha videózni, fényképezni, multimédiázni akarod, akkor nem is lehet kérdés, hogy HTC vagy ez
(Minden HTC-nek iszonyat gyenge a kamerája, a HD-s videójukon meg túl erős a ráta)Itt vannak az Év telefonja díjasok összegyűjtve. Samu Wave-vel. HTC nincs köztük
Még valami: gsmarena kezdő oldalán megnézed, jobbra van egy rangsor. torony magasan vezet a Wave a felhasználók szavazata alapján
-
bokrosolajos
őstag
Köszi mindenkinek
sittes79 : Telefon újraindítás, KIES driver újratelepítés már megvolt, sajnos eredménytelen
jozf: Köszi, de azt hiszem írtam, hogy először, mikor feltelepítettem, még OK volt, igaz kockásan. Amikor állítani akartam a minőségen, többet nem hozott be semmi streamet.. Na még megpróbálok egy cache ürítést, habár nálam alapból nincs is használva, úgy emlkszem
ferke170: Jó neked!
SPB TV-t újra telepíteném, de mivel sem KIES sem mobil appsból nem megy ma, így ott állok a part szélén, már csak egy nagy levegőt kéne venni, és ugrani
Most jut eszembe: WAMO camera csak memóriába tud dolgozni? Felbontást, minőséget hol lehet állítani?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #23503 üzenetére
Várj csak: otthon van egy KIES, ami csak 1-1 appot enged telepíteni. Otthon megy az app elérés, wifin, telóról, de nem megy az SPB TV
Itt nem megy egyáltalán a KIES, és 0xFF02 hibával ledob a teló a wifis apps elérésből. Bónusz, hogy az SPB itt sem megy ... Négy lehetséges variációból csak egy hajlandó működni. De lehet mire hazaérek, már az sem -
bokrosolajos
őstag
Na emberek, most jutottam el ahhoz a ponthoz, hogy földhöz vágjam, de legalább is eladjam ezt a készüléket!
Otthon a PC-men, csak egy appot lehet a KIES-szel letölteni, utána végtelen ciklusba kerül
Itt egyáltalán semmit nem hajlandó letölteni, a feléig elteker, aztán szerver túlterheltség miatt pirosra vált és úgy marad az idők végtelenjéig.Az a legrosszabb benne, hogy a fos KIES akkor sem enged telepíteni, ha már a gépen van a cucc, ugyanez a szöveg
Wi-Fin bemegyek a Samsung Appsba, látok mindent, le akarom tölteni, vár, vár, vár és kiírja, hogy 0xFF02 network error. Rágugliztam, látom augusztus óta világszerte fennakadásokat okoz ez a probléma
SPB TV itt sem megy. Tököm ki van, amikor tegnap feltelepítettem, először működött, igaz kockásodott a kép. Ma meg semmi, sem az otthoni, sem az itteni hálózaton
Az érdekes benne, hogy a műsorújság simán tizedmásodperc aaltt letöltődik, és hogy minden csati preview is, tehát a probléma nem hálózat függő. Beállításoknál semmit sem lehet állítani. Talán valami file beragadt a cache-be és azért nem fut. Nem tudom. Szerintem marhára gáz, hogy a wapos spb tv mindig működik, a natív fejlesztés meg ilyen béna ...Négy évig használtam egy WinMo-t, soha semmi olyan gondom nem volt, amiért téptem volna hajam ...
Bocs a kifakadásért, biztos front van
-
bokrosolajos
őstag
válasz
sittes79 #23489 üzenetére
Pedig ez a WAMO nagyon nagy durranás! Már annak, aki érti is mire való
Tök jó a HDR! Kedvesemet lekaptam és össze hasonlítottam a hagyományos vakus móddal, ott az arca beég, a környezete meg vaksötét, a HDR verzióban mintha nem is lett volna vaku, hanem csak jó megvilágítás! Hmmm. Ez fini!
Pirate raid-et töltsétek, nagyon jó (Angry birds klón)
-
bokrosolajos
őstag
Valaki íja meg, működik-e az SPB TV-je.Nekem egyáltalán nem megy, Normal minőségben sem. Kiírja, hogy Buffering, de még a százalék sem jelenik meg
Ja és nincs mobil internetem, csak Wi-Fi!
-
bokrosolajos
őstag
További érdekességek:
natív SPB TVNext - to do and task management ezt mindenkinek ajánlom, must have alkalmazás a gyári vacak helyett!
bcontorl12 - ezel gamepad, keyboard, joystick és kormány lehet a szép grafikájú telefon appp WiFi-n keresztül vezérelve a PC-s játékokat
Deathland 3D Egy kis lángszórós zombi írtás
Space Hell ezt még nem próbáltam,de jónak tűnik
-
bokrosolajos
őstag
Rég jártam erre, akinek nem új az info, attól elnézést!
Megvan a Developers' Challange eredménye!Fenn van az össze app, és mindegyik Free
Jó hír: a WAMO camera-ban van HDR, így megint egy 'tudás'Amivel az IP4 mellé lehet állítani!
Győztes gáma
Final Strike 3D - egész jó, de nem tudom nagyon lelőni a tankokat, nekem túl érzékeny hiába kalibrálom -
bokrosolajos
őstag
válasz
AlesszaMusic #23291 üzenetére
AlesszaMusic:Freemake video converter, mint írtam. Egy ilyennel csak kiválasztod a filmet, aztán ráböksz, hogy Android
formátum és már tolja is
Ingyenes, és ma ez a leggyorsabb.
Jobb oldalon rögtön megnézheted intro videóban mit tud (semmit, csak gyorsan konvertálni)
Ha további segítség kell, küldj PÜ-t
De ahogy régebben írtam, DX9 kell a használatához !Ez van, lassú a géped
Khm. 1,5 Gigás xvid video már eleve gyanús ... -
bokrosolajos
őstag
#23160: T-ésre multi nélkül lehet FW-t frissíteni regedit trükkel, probléma nélkül???
AlesszaMusic: Teljesen felslegesen viszed ezért frissíteni, EZ a hiba (értsd xvid frame-ek vesztése) nincs javítva, még pedig azért, mert olyan kodek jellemzője, amit nem is nagyon támogatnak ma már. Ha zavar, konvertálj te is mp4-be, gyorsan meg van és natív felbontásra teheted Freemake video-val (mondjuk a te öreg PC-d nem tudja kihasználni a Directx) előnyeit)
zack: Vártam már az első csalódást a Droiddal kapscolatban. valahogy úgy van ez is, mint a VW tulajok, megveszik jó drágán, aztán nem beszélnek a hibáiról, mert akkor kiderülne, rossz döntés volt
Engem már kezd kiborítani ez a sok hülyeség az ébresztő bugról. Ha valaki odáig vissza olvasott, hogy ezt megjegyezte, akkor azt miért nem képes, hogy van erre gyógyír?!
A másik az egy perces videofelvétel eldobás... pfff -
bokrosolajos
őstag
válasz
Zumave #23126 üzenetére
Nem éri meg! Az ismerőseidnek van igazuk, akik nem is ismerik a készüléket, legfeljebb csak hírből
Ha mindenki így állna hozzá, ma sem lenne elterjedt pl az Android, hisz az is új volt 2-3 éve...
Sőt, internet sem lenne a készülékeken és talán még mindig a WAP lenne a telefonbuziknak a Nirvana! -
bokrosolajos
őstag
sede7: a menet újat választva a nulláról kezded, sablonból választva pedig felülírod a képeket más módszer nincs, de ha végig gondolom, nemis lehetne. Jó ez így teljesen
mZolee: a KIES-ben van egy olyan,hogy driverek újra telepítse. Egy próbát megér
ates84:
1. nem mosódik el, időben exponál. Én akkor szívom meg,ha előtte makrózok,és elfelejtem vissza tenni autofókuszra, a kijelzőn nem látszik, hogy homályos lett3. .mkv-t játszik a legjobban
4. nekem kártyán vannak a hívás azonosításra használt képek (nem tudok róla, hogy telefonra másolta volna, Totalcommanderrel én nem találtam rá)
5. igen, mint minden valamire való helymeghatározónál, ennél is offline megy
Feci1975: a menü háttere fekete. De a Home screenre olyan hátteret raksz,amilyet csak szeretnél, akár animáltat is. Megfelelő Widgeteket használva utána a menüről szinte le is lehet szokni
Aki ilyen készüléken töri a fejét, annak bátran ajánlom
Két negatívumot tudok említeni, az egyik, hogy lehetne jobb a GPS lockolási ideje, a másik, hogy nem futnak rajta a régi bevált pocketpc-s programok -
bokrosolajos
őstag
Tom Clancy's H.A.W.X., NFS Shift, Real Futball 2011
Kroll, Indigo Hunter -
bokrosolajos
őstag
válasz
dimension75 #22866 üzenetére
Névjegyek: KIES-szel CSV-be mentettem, majd Open office-szal táblázatban rendezés után még egyszer elmentettem újabb CSV-be plusz Excelbe, azt már minden alkalmazás kezeli
Akinek új a telója, miért akar FW-t frissíteni? Az enyémen még mindig a JF2 van és semmi panaszom rá... Illetve, ha biztosan tudnám a GPS lockolás gyorsabb, akkor azért irígykednék
dimension75
eállítások / Kapcsolatok / Csomagkapcs. haszn. pipa kivesz
-=Libria=-
Hihetetlen vagy! Komolyan mondom, a közvetlen környezetedre életveszélyes lehetsz."munkalapon már előre feltüntették h karcos kijelző és hátlap, nehogy vigyázni kelljen az állagára munka során"
Nem. azt azért írták fel, nehogy rájuk kend, hogy összebarmolták a készüléked, és követelj egy újat. Ha nem lennél ilyen fillérb éla, akkor tudnád, minden szervíznél kötelező, még az autóknál is. Sőt, főként a szervízlap használata
victorio79:
Gyorstárcsázó widget neve Nickname Speed Dial
Szerintem az egyik leghasznosabb widget! Arra kell figyelni a használata során, hogy frissítés csak akkor kerül bele, ha lehúzod a taskbarra, majd vissza teszed a Home screenre. De szerintem ha egyszer feltöltötted, utána már úgy sem változtatszSzasza888 Nekem is jobban tetszik a rombusz! Főként oldalnézetből
-
bokrosolajos
őstag
-=Libria=- Ne haragudj, de komolyan mondom, kezdem úgy érezni valami provokatőr vagy !
Szidod a készüléket azért, mert lób szott nagy widgetet használsz, ami nem gyári Samsung termék?! Ez megint azt bizonyítja, nem vagy tájékozott, nem értesz hozzá, annál a gyorstárcsázónál már van sokkal jobb widget,
Tessék, ha nem frankó, hardcore programozóként készíthetsz sajátot, senki nem tart vissza, SDK meg java meg Widget creator minden rendelkezésre áll
Íme, miattad egy screenshot a 3 home screnemről, amit használok, pont annyi ikonnal, amennyire szükségem van:
Most te jössz, mutasd meg az asszonyétSzerintem is, hívd fel az ingyenes T ügyfélszolgálatot, verd az asztalt, hogy ennyiért vettél egy készüléket, amit nem tudsz rábírni a mobilinternetre, oldják meg!
/ Még véletlenül se próbálj meg azoknak segíteni, akik foglalkoznának veled! /
Egyébként miért várod annyira messiásként a 1.2-es badát? Egyáltalán tudod, mi az az újítás belőle, amiért NEKED megéri várni rá? Csak úgy, kíváncsiságból...
-
bokrosolajos
őstag
Ne haragudj, de amiket felsorolsz mind azt bizonyítja, hogy nem értesz a készülékhez, vagy megkockáztatom, nincs is ilyen a birtokodban, különben nem írnál ilyen blődségeket!
Mi lenne, ha végre elolvasnád a kézikönyvet? Lehetne akár felszólító mód is.
Waven meg mi van ? allits be kulon fiokot es rimankodj hogy menjen rendesen a synch
Mi van? Milyen külön fiókot kell beállítani??? E-mail? Androidon be sem tudsz semmit állítani, ha nincs Gmail fiókod! biztos, hogy Samsung Wave S8500 készülékről beszélsz, ember?
a widgetet masold ide oda amoda
Egyetlen helyre sem kell másolni. Telepíteni kell, utána oda rakod a Home screenen, ahová akarod! Mehet Appsból vagy Total commanderrel, PC-ről is akáraz apps sem mukodik mindenkinel,
Most csak a saját problémádra koncentráljunk. Nálam pl működika tetejebe csak eleg ormotlan asztalt tudsz varazsolni amgadnak - ami kvazi megoli az amoled elonyet, nekem 1 tabra 1 widget fer el es ennyi
Neked. Másnak több oldalas Home screenen több tucat widget elfér. Biztosan ne magadba keresd a hibát! Mi lenne, ha utána olvasnál a dolgoknak? Google a te barátod, ha csak rá képekre és csodálkozz, másoknál ez mennyire jól működik! Vagy nézegesd a youtube-ot
Azt már végképp nem értem, az AMOLED-et, ami egyébként e készüléknél Super AMOLED, miért ölné meg a te egyetlen widgeted??? Nem látom az összefüggést a technológia és az elrendezésed között
megjegyzem ez egy durva felso-kozepkategorias keszulek
Lónak a heréjét! Ez egy csúcskategóriás készülék, amit a gyártó mélyen ár alatt hozott forgalomba, segítvén a saját OS bevezetését! Látszik, hogy a hardware-hez sem értesz, különben ilyet le sem írnál, mer röhejes
Még egyszer a problémád: vásároltál magadnak egy mobilinternet szolgáltatást, amit nem tudsz életre hívni a vadi új készülékeden, aminek a magyar nyelvű kézikönyvét nem olvastad el? Ezért szidod a készüléket. A saját bénaságod miatt. Ugye erről beszélünk?!
Nekem nem lenne probléma, csak az fáj, hogy a hányaveti emberek terjesztik a rossz hírét a készüléknek, adják el túl alacsony áron, és ezzel együtt leértékelik a használt piacon
-
bokrosolajos
őstag
-=Libria=- Hűha. Neked sem való ez a készülék, az biztos! Kézikönyvet olvastad?
A badával nem foglalkoznak? A fenébe is, fél éves, de már a harmadik SDK-t adták ki hozzá. A legújabban benne van a flash meg a cron. Mennyivel jobb lenne évente egy apró lépés?Szerintem higgadj le! Azért mert nem tudsz rajta megoldani valamit nem egészen egyértelmű, hogy a készülék a hibás. Ezt a kipipálás dolgot nem értem, de egy képernyőmentést mutatnál nekünk, talán világos lenne
Viktoria91: elméletileg teljesen mindegy. mkv filmeket class 2-ről is akadásmentesen játszik le
Z_A_P: december 1-re igérték a megerősített apps kezelés
-
bokrosolajos
őstag
válasz
SlyChocolate #22688 üzenetére
Nem tudom miről beszéltek, de a Galaxy 3 ritka vacak telefon! Szétpattanós,hajlékony műanyag az egész, a kijelzője meg első generációs PDA-kat idézi, csak szemből látható, de akkor is teljesen fehér, szürkés. Ráadásul a lehető legkisebb a felbontása
Ha már olcsó telefon, akkor a ZTE . Legalább abban 480x800, igaz az is TFT
Az APP2SD*ig is sokat kell szívni a galax 3-mal, aki irígykedik az android miatt, az se használta még...
-
bokrosolajos
őstag
Rég jártam erre...
Ingyenessé vált (egy ideig) a DigitalTime nevű app, ami egy gyönyörű világítós órát varázsol a telóból. Szerintem az egyik legjobb nem játék kategóriában! Sajos hagyományos piros nincs, így a zöld a legvalóságosabb megjelenítő
mxExplorert használja valaki? Nekem Network errort ír ki, és azután kilép. Valahol olvastam, hogy fájl (mappa) attribútumoknál Systemet kell megadni, TC-rel beállítottam rekurzív, de ezután sem működik. Van erről valakinek tapasztalata ?
-
bokrosolajos
őstag
Ne beszéljünk már összeesküvés elméletben! Még hogy a Trések hátrányban vannak, meg hogy csak náluk van memória gond?
Memória gond mindenkinél van, ez nem a FW hibája, hanem a rossz programoké. Elsőként ha kell a hely, kilövi az OS a widgeteket - de ezzel szerintem nincs semmi baj. Ez a jelenség FW verziótól független
Video rögzítés: egy koncertet (~fél óra) rögzítettem gond nélkül, egy fájlba Class II-es 4 GB karira. Máskor is perceket simán rögzítettem,nekem még nem szólt vissza
T-s, JF2, tehát ez sem FW függőEz a T-s FW tele van bugokkal elmélet olyan állítás, amit még senki nem tudott minden kétséget kizárólag bebizonyítani, SZVSZ.
-
bokrosolajos
őstag
From Russia, with love
Hölgyeim, és Uraim!
Jobb, ha neki álltok letölteni mindenféle értelmetlennek tűnő, de kis helyigényű alkalmazást az Appsból, mert hamarosan lesz egy security update! /Attól fogva nem lesznek használhatók konténerekenek!!!/
Amit csak lehet, hagyjatok a készüléken (a PC winchester-én nem elég)!Aki tudja miről beszélek, annak szólt, a többieket nem érinti.
-
bokrosolajos
őstag
Vovi1: Próbáld meg úgy is, hogy Háttértárként csatlakoztatod, akkor látja TC is!
Peti_KM900 _: Egyből azzal kezded, hogy a problémákat keresed! Nekem a felsorolásból egyik sincs meg, illetve, mivel T-s, nincs FW frissítésem, amit egyébként sem hiányolok, mert hülye vagyok hozzá, más különben mint írtam,nálam minden flottul működik!
Nem AMOLED a kijelzője, hanem Super AMOLED!!!jlala: Multitaskingos úgy, hogy csak 1 3rd party apps futhat a gyáriak mellett. A Naviból kilépést aláírom, elég hülyeség SZVSZ
Dapro: Nagyon jó vétel volt! Remélem papírt aláírattál, hogy fizeti a részleteket és nem tiltják le. Én 70K-ért vettem. A Hívásmegszakító gombbal lépj ki a programokból.
Ébresztés: JF2, T-s és eddig mindig ébresztett!
KIES: 102-es két perc alatt -
bokrosolajos
őstag
Van egy újabb magyar alkalmazás, Icons Widget, Koren Istvántól
Ezzel elvileg bármilyen telepített progit vagy url-t kirakhatunk a Home screen-reEgy másik pedig akciósan ingyenes a UK store-ban, ez a Warholizer. Szerintem aranyos
A Bajzát Róbert féle szótárban pedig nem lehet az irányt váltani? Angol-Magyar oké, de Magyar-Angol nincs benne?
WOWThemes is most UK ingyenes!
-
bokrosolajos
őstag
zack:ha nem felelt volna meg az EU-nak a sugárzási érték, nem is lenne a kezedben ilyen európai forgalmazású készülék...
xvid:nem tudom mit görcsöltök ennyit ezen az elavult kódoláson, teljesen egyértelmű, hogy sokkal nagyobb adatáramoltatást igénylő mkv fájlokat akadás nélkül viszi, akkor nem a telefonnal van a baj. Régi kodekes filmeket még az asztali lejátszó sem adja le, sőt a legújabb médiaboxok is megfekszenek tőle.
Nem a Porschét kell hibáztatni, amiért nem tud rendesen működni a Trabant-féle keverékkelbajusz15: HTC clockot ne használj, 20-30% processzor terhelést használ, volt már róla szó
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Csaabi20 #21412 üzenetére
1. nem teljesen dugod be.Próbáld meg kattanásig
2. rá kell nyomni a menü felett balra a fogaskerékre. Utána lenyomva tartod az ujjad a widgeten és azzal vissza húzhatod az alsó parc fermébe
3. állítsd be a telefonon az USB módnál, hogy mindig kérdezzen rá. Amikor rádugod fel fog ugrani egy ablak a készüléken, ott válasz a KIES üzemmódot
A későbbiekben mielőtt lehúzod az USB-ről a telót, Kiesben zárd le (jobb felső sarok a teló ikonján) -
bokrosolajos
őstag
Lassan kezdem gyűlölni ezt a Samsung nevű céget!
Ezen a héten a melóhelyemen egyszer sem működött az Appsból a letöltés, odahaza csak egy letöltés megy, után a lefagy a KIES, telefonról pedig soha az életbe nem tudtam semmit letölteni, folyton olyan 60%-nál kiírja, hogy szüneteltetve és nem megy továbbItt van ez a magyar szótár progi, meg a SnapNGo, egyiket sem tudom semmi módon telepíteni a telefonra. KIES-t letöröltem, magyarról a 82-est vissza tettem, de semmi nem változott (Uninstall alatt a kérdésre, hogy törölje-e a fájljaimat, Nemet mondtam)
Elegem van ebből az üzenetből. Nincs ötletetek, mit kellene még tennem?
-
bokrosolajos
őstag
Van egy ismerősöm, akinek megtaláltam a pontos születési dátumát. Bemegyek a Névjegyzékbe, kikeresem, nyomom a Szerkesztést és nincs Születési dátum mező, ahová begépelhetném. Új mező hozzáadása nem szintén hozza fel. Kézikönyv PDF nem ír semmit.
Ilyenkor mi a teendő? -
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #21232 üzenetére
Jó lenne erről beszélgetni a mysamsungwave-en! Örülök, hogy mást is érdekel a téma!
Épp mikor le akartam szedni az 1-est, akkor jött ki az 1.1. A második kiadás annyiban különbözik, amit írtál, belekerült a kisebb felbontású, butább gépek támogatása is. Fejleszteni viszont a S8500-asra is ezzel lehet (kell!). De eddig nem jöttem rá, hogy a szimulátort hol lehet megadni, hogy melyik gép legyen! A sample anyagok közt van ami az újabb gépen fut, és van, ami nem. Valahogy tartalmazza a futási környezetet is??, nem tudom. Sosem használtam Eclipse-t, Visual-os OO-t se túl sokat
-
bokrosolajos
őstag
anrab
öszönöm szépen! tételek áramoltatása ... sosem jöttem volna rá ebből a fordításból
Durcmurc Nickname Speed Dial widget
-
bokrosolajos
őstag
Szerintetek ki lehet kapcsolni a képnézegetéskor, hogy ha meg van döntve a készülék, magától lapozzon? Elég idegesítő tud lenni
Valami jobb fejhallgatóval próbáltátok a készüléket? Érdemes beruházni és lecserélni a gyárit?
SWF-et le lehet játszani valamivel?
HTC clock illetve Flip clock widgetek nagyon sok erőforrást zabálnak
Van viszont egy szuper jó kis gyorshívó widget Nickname Speed Dial amiben 3x3 osztásban a névjegyzékből azokat rakja ki, akiknél felviszünk új mezőben Nicknév alatt bármit
-
bokrosolajos
őstag
Probléma: lemerült a telefonom!
Tegnap éjfélkor még 60% körül volt az akku, amikor letettem a helyére. Wifi nem volt bekapcsolva, 3G nincs. Gyakorlatilag minden a szokásos, kivéve, hogy beállítottam egy riasztást 10:28-ra, hogy Sportverda.
Ma már nem jelzett, mert reggelre full lemerült az akku. Most is töltőn vanEz az első eset, hogy teljesen lemerült az akkumulátor. Más esetben megfigyeltem, hogy az esti és a reggeli időszak közt nem változott 10%-nál többet a töltöttség Másra nem tudok gondolni, mint hogy a riasztás alkalmazás túl sokat foglalkoztatja a gépet az idő lekéréssel, összehasonlítással, tehát bugos.
-
bokrosolajos
őstag
Nekem egy MDA Compact II gyári új tokjában van. Tökéletesen passzol, övre akasztható vízszintesen, belül filccel bélelt
A képpel ellentétben nem iylen kövér,mert gumis az oldala, a PDA jobban szétfeszíti -
bokrosolajos
őstag
Elkezdtem egy új témát készíteni. Kíváncsi vagyok a véleményetekre
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Viktoria91 #20685 üzenetére
Csak próbából kettő, találomra:
http://kepfeltoltes.hu/101111/20101111143537_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/101111/20101111143625_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
bokrosolajos
őstag
válasz
mixi10 #20654 üzenetére
Ebony grey. Ilyen van nekem is.
Színek: én úgy tudom (láttam képen), hogy van teljesen fekete, Ebony grey és Grey (alu) változat is, utóbbi csak Ázsiában.Ami érdekelne, hogy megtudjuk a más színű változatoknál is átlátszó e a műanyag als-felső sáv?
T-mobilos és független előnyök ill. hátrányok:
A szolgáltatós 2 év garis, amiből az utóbbi csak szoftverre igaz, de az sem rossz ha valamiért megáll és cseréltetni kell
Bolti garanciában én egyáltalán nem bízok, főként, hogy SAMOLED kijelző sincs minden zugszervíz polcon!
90K volt akciósan az utolsó darab MM-ban, én épp ezért 2 hónaposan, T-mobost vettem jóval olcsóbban, lepapírozva az addigi tulajjal. Talán így a legbiztonságosabb, költésghatékony megoldásHátránya, hogy mint írták, nincs rá olyan gyakorisággal FW frissítés. Sőt, azt hiszem eddig egy sem volt. Eddig nem is éreztem, hogy szükség lenne rá, talán ha tényleg a GPS -t hamarabb megtalálja, akkor megéri.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Varszegig #20641 üzenetére
Visszatérve: a probléma, hogy volt egy közvetlen link, amire rányomva csak egy szöveget ad ki, hogy nem elérhető etc Mivel a szövegben nem volt benne hogy mi az az alkalmazás, és melyik országban érhető el, így eléggé hiábavaló bármit is állítani. Ráadásul az ilyen hiba üzeneteknél országot sem válthatsz, de ha választhatnál, akkor is a Home-ra ugrik és sosem tudnád meg, mi is az az alkalmazás. Remélem így már érthető, miért kellett az alkalmazás neve
Magyarországon elterjedt, hogy rosszul linkelünk, nem az alkalmazás jellemzőjét, a nevét tesszük a szövegbe, hanem hogy itt
-
bokrosolajos
őstag
válasz
SlyChocolate #20612 üzenetére
Nagyon igazad van, köszönöm a kiegészítést!
sebaskának tehát itt a válasz: wifin keresztül megosztott tartalmak Allshare PC Share Manager a Samsungtól
Akkor ezt is kipipálhatjuk ! -
bokrosolajos
őstag
válasz
Viktoria91 #20620 üzenetére
Üdv Viktoria91! Ezeket tudja,de a flash zenelejátszóban nem vagyok biztos ... Tedd ide a linket és akkor meg tudjuk válaszolni! Jelenleg ez az egyik legerősebb HW a piacon, de a flash lejátszást nem erőlteti egyik gyártó sem...
-
bokrosolajos
őstag
Ha szép makrófotókat is szeretnél készíteni, vagy kell a beltérhez a flash, akkor a Galaxy-S készüléket kihúzhatod. Ezzel máris megspóroltál 30K Forintot
A Wave II (római nem arab 2-es) pedig ua mint a Wave,csak 3,3" SAMOLED helyett 4"-os SLCD kijelzője van. Gondoloom árban picit több lesz, mert újdonság, meg mert rá fogják a méretre(Galaxy-S szabad memóriája átlag 118-122, Wave 388 MB. Az Android memóriakezelése ősidők óta el van ... va)
-
bokrosolajos
őstag
válasz
sebaska #20607 üzenetére
Valamit akkor félreértettél. A telefonon levő SD kártyát akár háttértárként is eléred és a Totalcommandereddel azt másolsz rá, amit akarsz, mint egy pendrive-ra!
Ha már PC, van egy gyári kliens program, amivel minden funkciót, amit a Winmoval tudtál (szinkronizálás Outlookall,levelezés, fájltranszfer) ugyanúgy megoldhatod, sőt fiirmware-t is frissíthetsz
De te úgy kérdezted, hogy wifis fájlátvitelt szeretnéd! Az még nincs, illetve tegnap óta állítólag java-s van, nem próbáltam. pontosítva tehát: lehet
USB kábelen vagy BT-n keresztül:
- fájlokat másolni,
- szinkronizálni.Wifin keresztül lehet:
- netezni, levelezni
- TV-t, videot távirányítani
- PC-t távvezérelni (VNC-szerűen, sToools-szal)
- Spycamként a PC webcameráját használni -
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #20601 üzenetére
Hozzá kell tennem, a kijelző törése miatt eléggé parázok! Továbbá, hogy HTC-ről váltottam. Annak is alu háza volt, egyszer leejtettem az emeletről, behorpadt a sarka és ennyiből megúsztam a kalandot. Szinte biztos vagyok benne, hogy a Samu derékmagasságból ejtve is képes pókhálósra törni az üvegét
-
bokrosolajos
őstag
Egy nap akku az eléggé sarkalatos pont. Legalább egy balatoni hétvégét kibírna
Amiket írtál indokként, mindegyik a szubjektív véleményed. (Szerintem a Wave-nek nagyon jó a háza, szintén alu, mint a Legend-é )
Ez viszont a kézzel fogható:
3.3" WVGA Super AMOLED>>>>>>>>>>>3.2" HVGA normal AMOLED
45nm ARM Cortex-A8 1GHz>>>>>>>>>>>600MHz processor
512 MB RAM, 2/8GB internal memory>>>384MB RAM, 512MB ROM
1500mAh>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>1300mAh
Bluetooth 3.0 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 2.0
Wi-Fi b/g/n >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Wi-Fi b/gHa őt csak a wifis fájltranszfer érdekli, akkor inkább egy Galaxy-S, de mondom egy Wave-et multimédiás tekintetben össze sem lehet hasonlítani más készülékkel, főleg nem Androidossal
Talán a 4-es Iphone, de azzal még nem találkoztam, így nem nyilatkozok, de sanszos, hogy a jobb kijelzője miatt nyerhetne (leszámítva a szintén gyenge akkut, meg a korlátozott hozzáférést)A Market ugyanolyan vicc, mint most az Apps, a nagyobb számú alkalmazás ellenére a valódi választékot tekintve a bada-s OS-ben nagyobb fejlődési potenciál.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #20597 üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy a memória sosem elég egy Androidos készüléken, mert alkalmazásból kilépés után is ott csücsül a memóriában addig, amig az AOS úgy nem dönt, hogy elég volt ...
-
bokrosolajos
őstag
Mégis mi az a mindenben? Sebességben pl? Abban biztos nem Úgy emlékszem az Androidos készülékeken java VM-s OS van
De nyugodtan sorold fel, miben tud többet egy Legend, azt leszámítva, hogy nem jól látod rajta ami történik, nem tudod szépen megörökíteni, ami körülötted történik, de ha még tudnád is, akkori is azon aggódsz, lemerül-e idő előtt az akku -
bokrosolajos
őstag
válasz
sebaska #20588 üzenetére
Ha csak ezen múlik, akkor vedd meg HTC-t
Egyébként nem egy színvonal a két készülék, de hát te döntöd el, fizetsz-e többet a kevesebbért!USB, BT nem elég file transferre?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
gamek!ller #20519 üzenetére
Az utolsó mondatban írtam, hogy hiába mondom neki csak egyszer kérdezzen...
Találtam egy ilyen megoldást:
-Setup your Wave's connection mode = USB debugging
-Go internet find Stune software and set up it (to PC)
-Connect Wave to PC by cable USB
-Run Stune, click "Auto connect"
-Click "Browser" after connection made
-Go and delete (root)/APPEX/User/Java/Games/Google Maps/appdb/setting.ini (there is ONLY one file .ini)De sehol nincs .ini csak .bin!
Azt nem tudom le szabad-e törölni -
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #20515 üzenetére
Üdv! Szerintem jól döntöttél. Én is sokáig gondolkoztam, Androidos vagy badás legyen-e.
Az első hsz-ben van:
"Hogy lehet bezárni egy alkalmazást?
Nyomd meg hosszan a menügombot a Task Manager előhívásához, majd a bezárandó alkalmazás felett nyomd meg a behajtani tilos táblát."Ez igaz is, de badán ha a hívásmegszakítóval kilépsz a programból, azzal egyúttal terminálod is, nem kell külön kilőni, mint Androidon! Ezért marad mindig memória kéznél
Arra nem találtam sehol még választ, hogyan lehet elkerülni, hogy az idegesítő kérdéseit feltegye egy java-s alkalmazás. Hiába nyomom neki, hogy egyszer kérdezze, és hozzáférhet az adatokhoz, minden egyes programindításkor újra felteszi ezt a kérdést
-
bokrosolajos
őstag
Nekem is. Itt fel is töltöttem egy képet, hogy bár rajta van a térkép a telón, egy kulcs jelenik meg mellette. Mivel használtan vettem, gondolom lejárt a próbaidő.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
gamek!ller #20476 üzenetére
Köszi szépen, ez tényleg elég meggyőző!
De mit nézel rajta, csak nem a kínai tv-sorozatot ? -
bokrosolajos
őstag
válasz
gamek!ller #20448 üzenetére
Nem mindegy, mert amit te mutattál, annak oldalt fekve van két sarka, az állónak, meg nem. Lehet, hogy ebből sem esne ki, de azért nem kötnék rá biztosítást
(A nálad levő jobb megoldásnak tűnik) -
bokrosolajos
őstag
válasz
gamek!ller #20436 üzenetére
OK arra kíváncsi leszek! Egyébként néztem Omnia tartókat, de azok mind állók, nem is lehet fektetve belehelyezni. Amit te mutattál, azt az Omnia II-höz javasolják
-
bokrosolajos
őstag
válasz
gamek!ller #20406 üzenetére
Mekkora mák!
Szélvédőn is próbáltad, menet közben is megtartja?
-
bokrosolajos
őstag
Ha ma a GPS a téma ... JF2 telót kiraktam az ablakba (Tegnap még jó idő volt, de ma nem volt kedvem a szabadba menni).
GPS status progival ott volt vagy húsz percet és talált 2-3 holdat,de nem zöldült be, nem tudta kiírni a pozíciót. Már épp ott voltam, hogy hagyom a fenébe az egészet, amikor a géppel a kezemben megbotlottam. A Wave meg ráesett az ágyamra, kijelzővel felfelé. Amint odanézek utána mit látok ? Ott figyelt öt-hat elszíneződött csík! Azóta egész gyorsan behozott mindent, minden progival.A fene se gondolta volna, hogy nem az ablak mellett fog 'jólesni' neki
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #20318 üzenetére
Megvan az ok: beragadt a FB alkalmazás. Kiírta, hogy a FB szerver bizonytalan
Egyébként a FB egy rakás kaka, ma képet sem lehetett feltölteni, de ez OFF -
bokrosolajos
őstag
Bosszantó dolog, és egy napja nem találom a megoldást.
Eddig az Accuweatherre tippeltem, igaz nem volt rajta Auto update...
A helyzet, hogy képernyőzár feloldás után dob egy ablakot, hogy nincs Wifi kapcsolat és rá kell nyomni az OK-ra
A Beállítások alatt végig futottam már minden ponton és kikapcsoltam minden auto fícsőrt, helymeghatározásnál sincs semmi segéd kipipálva. Telefon kikapcs-bekapcs után is megmarad
Több ötletem nincs -
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest